2
PS4 Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Konami PES 2021 PS4 Oyun Konami

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Konami PES 2021 PS4 Oyun Konami

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALKAN OYUN Satıcı Ünvanı: DURSUN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930217084
    Bu ürün KALKAN OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PES 2021 PS4 klasiği Pro Evolution Soccer oyununun ses ve görüntü kalitesine ek olarak oyuncu alternatifleri ve online oyun oynama avantajı sunan versiyonudur. Her kesime uygun PES oyunuyla futbolun kurallarını kendiniz belirlersiniz.
  • PS4 futbol oyunları arasında kült olan PES keyfinin en gelişmiş versiyonu ile gerçekçi bir maç deneyimi yaşatır. Dilerseniz arkadaşınızla dilerseniz internete bağlanarak online PES keyfini sınırsız olarak çıkarırsınız.
  • PES 2021 PS4 CD ile yükleyeceğiniz oyun firmanın sağladığı tüm güncellemeleri alır. Böylelikle oyun deneyimi her daim güncel kalır.
  • Futbol atmosferini evinize taşıyan PES ile oyuncu kulübü başkanı olma, rüya takımı oluşturma, dünya devlerinde oynama gibi birçok avantaja sahip olmak mümkündür.Teşhir ürünüdür test amaçlı kullanılmıştır.,

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Konami Pes 2021 PS4 Oyun

Konami PES 2021 PS4 oyun, çeşitli güncellemeler ve yeniliklerle sunularak eğlenceli anlarınızın katlanması hedeflenir. Tasarlama sırasında yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesinin yanı sıra etkileyici ses düzeyinden faydalanılır. Bu sayede büyük kulüplerle maç keyfini deneyimleyebilirsiniz. FC Bayern München, FC Barcelona, Manchester United ve Juventus gibi dünyaca ünlü futbol takımları PES 2021 PS4 oyun serisinde yer alır. PES 2021 PS4 sayesinde kendi takımınızı baştan kurabilirsiniz. Dilediğiniz takımı ve kendi oyuncularınızı seçerek gerçek kişileri rakip olarak belirleyebilirsiniz. 3 yaş itibarıyla kullanıma uygun olan oyun, Konami marka kalitesi kapsamında avantajlı fiyatlarla size sunulur. Özellikle futbolseverlerin oldukça ilgisini çekebilecek PS4 2021, keyifli olduğu kadar kolay kuruluma da sahiptir. Bu kolay bağlantı niteliği sayesinde ürünü aldıktan hemen sonra deneyimlemeye başlarsınız.

  • Oyuncu alternatifleri
  • Online oyun imkanı
  • Kaliteli görüntü

Beğenilen Konami PES 2021 PS4 Oyun Özellikleri

Beğenilen Konami PES 2021 PS4 Oyun Özellikleri

Konami PES 2021 PS4, geniş yaş skalasına hitap ettiği için bilgisayar oyunlarından yüksek kalite bekleyen ve futbolseverlerin tercihleri arasında yer alan bir oyundur. Dilerseniz tek başınıza oynayabileceğiniz Konami PES 2021, çok oyunculu alternatifini de size sunar. Bu sayede arkadaşlarınızla keyifli bir futbol deneyimi yaşayabilirsiniz. Futbolu yaş ve cinsiyet fark etmeksizin birçok insanın keyif alarak ilgilenebileceği bir spor haline getiren PS4’ü online olarak oynayabilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak oyun satın alabileceğiniz gibi CD içerisinde bulunan futbolu oynama fırsatı da bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda verimli vakit geçirmek, eğlenceli müsabakalar organize etmek istediğinizde PS4 bünyesinde bulunan PES 202’den destek alabilirsiniz. Ürünü dilerseniz cihazda dilerseniz de konsolda deneyimleyebilirsiniz. PES 2021 PS4 kullanımı için 4 GB RAM, Intel Core i5-3470 veya AMD FX 8350 işlemci desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Avantajlı Konami PES 2021 PS4 Oyun Fiyatları

Avantajlı Konami PES 2021 PS4 Oyun Fiyatları

Çeşitli video oyunları; içeriklerine, kalitesine ve markasına göre fiyat farklılığı gösterebilir. Güncellenen içerikler ve keyifli futbol müsabakaları için tercih edeceğiniz Konami PES 2021 PS4 oyun fiyat açısından oldukça avantajlıdır. Normal şartlarda sahip olduğunuz işlemcinin yeterli olabileceği PES 2021 video oyunu, arkadaşlarınız ile evinizin konforunda futbol keyfine sahip olmanızı destekler. Bu yeni seriye forma ve futbolcu transferlerinin yanı sıra VAR sistemi de eklenir. Konami sunduğu PES video oyununda müşterinin memnuniyetini oldukça önemser. Hem keyifli hem de kaliteli bir futbol deneyimi için görselin, hızın ve ses düzeyinin nitelikli olması beklenir. Marka, sunduğu bu konsol oyununda uzaktan şutları ve futbolcu hareketlerini net bir şekilde verir. Gerçekçi bir görüntü ve ses kalitesine sahip olup eğlenceli bir futbol deneyiminden alacağınız keyfi artırabilirsiniz.

Cazip Konami PES 2021 PS4 Oyun Yorumları

Cazip Konami PES 2021 PS4 Oyun Yorumları

Video oyunlarına yönelik alışverişlerde, araştırmalar yapmanız avantaj sunar. Bu araştırmalar, alışverişleri bilinçli bir hale getirirken bütçenizini korumanıza da yardımcı olur. Güncel bir şekilde tarafınıza sunulan Konami PES 2021 PS4 oyun yorum ve değerlendirmeleri, kapsamlı bilgi sahibi olup yüksek müşteri memnuniyetini deneyimlemenizi destekler. Yorumlarla, içeriğin hız ve görüntü kalitesini değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz oyunun sahip olduğu tek ve çoklu oyunculu seçenekleri, keyfinizi ikiye katlayabilir. Günün farklı zamanlarında arkadaşlarınızla veya ailenizle oynayabileceğiniz PES 2021, konsol oyunları arasında yoğun talep görür. İyileştirilen futbolcular, formalar ve eklenen takımlar sayesinde kendi takımınızı baştan yaratabilirsiniz. Sanal ortamda gerçek futbol deneyimini yaşamanıza ve gerçekliği azami düzeyde hissetmenize destek olacak sistemle hazırlanır. Beğeni kazanan PES 2021 PS4 video oyununu Trendyol üzerinden kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.