Konami Ps3 Pes 16 Pes 2016 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

169,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Konami Ps3 Pes 16 Pes 2016 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güçlü Konsol Satıcı Ünvanı: ERKAN KURUTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980549065
    Bu ürün Güçlü Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PES 16 ile Güzel Oyna! PES 2016 2014 yılında dünyanın dört bir yanındaki önemli oyun fuarları ve büyük medya kuruluşları tarafından "En İyi Spor Oyunu" olarak elde ettiği unvanı korumak için çabalamaya devam ediyor. Seri oyuncular arasında heyecan verici maçlar yaratmak için kökenlerine dönmeyi hedefliyor ve PES 2016 da 'Saha Bizim' sloganını takip ederek son derece kaliteli bir oynanış sunuyor. Sektör lideri Fox Engine ile sahadaki aksiyona hayat veren ve en iyi oyun deneyimini sunmak üzere ürünü her şeyin merkezine alan PES 2016, Master League'in tamamen baştan geliştirilmiş hali de dahil olmak üzere tüm özellikleri yenilenmiş halde inanılmaz bir ürün olarak piyasaya çıkıyor. Daha Üst Düzeyde Rekabet! Taze Oynanış - Heyecan verici yenilikler PES serisinin 1 numaralı oynanışa sahip olmasını garantileyecek. Gelişmiş Çarpışma Sistemi - Modern futbolun fizikselliği, futbolcuların etkileşimini hesaplayarak çarpışmanın türüne göre farklı sonuçlar veren geliştirilmiş çarpışma sistemi ile PES 2016'da hayat bulacak. Hava Gücü - Yeni fiziksellik sisteminde hava mücadeleleri tamamen benzersiz bir deneyim sunacak. Sol kolu kullanarak sizden daha büyük ve daha güçlü bir futbolcunun dengesini bozmaya veya kafa ya da vole vurmak için en iyi pozisyonu bulmaya çalışabileceksiniz. 1'e 1 Kontrol -PES 2016'da 1'e 1 futbolcu kontrolü de geliştirildi ve varolan kontrollerle daha fazla hareket yapma imkanı sağlandı. Tepki süreleri kısaltıldığından futbolcular daha iyi manevra yapabilecek, ani yön değişiklikleri ile savunma oyuncularının dengelerini bozabilecekler. Artık 1'e 1 durumlar maçın gidişatını değiştirebilecek koşullar yaratabilecek. Aynı gerçek sahada olduğu gibi cesur futbolcular kendilerine daha çok fırsat yaratabilecek, manevra yetenekleri ile savunmayı atlatabilecekler. Teknik ve zamanlama sayesinde sizi savunan futbolcunun dengesini bozabilecek ve yakalamayı umduğunuz o gol pozisyonunu yakalayabileceksiniz. Oyundaki Yenilikler Kusursuz Defans - Mükemmel zamanlamayla topa yapılan bir hamle hem topu size geçirecek, hem de diğer futbolcuyu toptan uzaklaştıracak. Top anında sizin olacak ve hemen dönüp karşı atak imkanı yaratabileceksiniz. Zeki Futbolcu Yapay Zekası - Takımınız için seçtiğiniz taktiğe bağlı olarak geliştirilmiş takım konsepti üzerine 2-3 futbolculu oyunlar kurulabilecek. Futbolcular verkaç için sizin devreye girmenizi beklemeyecek, takım arkadaşları boş alanlara atılan paslara zekice koşabilecekler. Kaleci Kimliği - Kaliteyi arttırmak ve performansa benzersiz bir kişisellik eklemek adına yeni kaleci parametreleri eklendi
  • Top Yakalama, Top Uzaklaştırma, Kapanma ve Savuşturma. Bunlar futbolculara karakter ekleyecek ve kalecinin topu yumruklama yerine yakalamasını veya yakın mesafeden şutları daha iyi durdurabilmesini bekleyebileceksiniz. Sevinç Kontrolü - Serideki yeniliklerden biri olarak, futbolcular gol sonrası sevinçlerini maksimum yaşamak üzere sevinçler üzerinde mutlak kontrol sahibi olacaklar. Gol sonrası istemciler sayesinde ünlü sevinç gösterinizi yapabilir veya farklı düğmelere basarak benzersiz hareketler gösterebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver