Kontes Tüy Dökücü Toz - Hamam Otu 200gr

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kontes Tüy Dökücü Toz - Hamam Otu 200gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kontes Tüy Döküzü Toz Hamam Otu 200GR İçindekiler: Tüy Döküzü Toz Hamam Otu ürünü içerisinde
  • Baryumsülfür, Talk Kalsiyum, Bio Karbonat, Henna Kontes Tüy Döküzü Toz Hamam Otu 200GR Kullanımı: Tüy Döküzü Toz Hamam Otu kullanılışı
  • Yeteri kadar Kontes Tüy Dökücü Toz Depilatörü küçük bir tabak-kase içinde ılık su ile krem kıvamına getiriniz. Vücudunuzdaki İstenmeyen Tüyleri örtecek şekilde üzerine sürünüz. 5-7 dakika sonra spatula ucu, plastik bıçak ucu veya benzeri bir alet ile kontrol ediniz. Tüyler kökünden dökülmüş yumuşamış ise temizleyiniz. Vücudunuzdan yumuşamış dökülmüş, alınmış tüyleri bol su ile yıkayarak temizleyiniz. Daha sonra ki epilasyon vaktiniz, tüy uzamasında tekrar aynı şekilde uygulayınız. Kontes Tüy Döküzü Toz Hamam Otu 200GR Yan Etkileri: Tüy Döküzü Toz Hamam Otu Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Kontes Tüy Döküzü Toz Hamam Otu 200GR Ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir. Kontes Tüy Döküzü Toz Hamam Otu 200GR Muhafaza ve Uyarı: Kontes Tüy Dökücü Hamam Otu Ürününün Kullanma talimatlarını mutlaka okuyunuz.
Geri Bildirim Ver