Kontorland AP7 PS4 /PS3, XBOX ONE /S, XBOX360, NS, PC VE Android Uyumlu Direksiyon Seti

1.250 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kontorland AP7 PS4 /PS3, XBOX ONE /S, XBOX360, NS, PC VE Android Uyumlu Direksiyon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ProrenkSatış Satıcı Ünvanı: PRORENK KURUMSAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733090705300001 Vergi Kimlik Numarası: 7330907053
    Bu ürün ProrenkSatış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PC USB / PS4 / PS3 / XBOX ONE / XBOX 360 / Nintendo Switch / Android Sistemler ile uyumludur. GTA oyunları için özel tasarlanmıştır. game pad gerektirmeksizin GTA ile tam uyumlu çalışmaktadır. GTA OYUNUNA TAM UYUMLU İLK DİREKSİYON MODELİDİR. · OYUNCU VEARAÇLARI AYRI, AYRI KONTROL EDEBİLMENİZİ SAĞLAR. KOLAY ERİŞİM OYUN KONTORLÜ * PİYASADA Kİ EN BÜYÜK SİMİT ÇAIPNA 11 İNÇ. ( 27,9 CM ) SAHİPTİR. * DİREKSİYON 270 DERECE DÖNEBİLME ÖZELLİĞİ VE 4 AKİS OLARAK ÜRETİLMİŞTİR. * SİMİTİN TAMAMI KAYMAZ VE TERLETMEZ YUMUŞAK PLASTİKTEN ÜRETİLMİŞTİR. AYARLANABİLİR 7 HASSASİYET DÜZEYİ * OYUN VE OYUNCUYA GÖREAYARLANABİLEN DİREKSİYON HASSASİYETİ ( KADEMELER LEDLERLE GÖRÜLEBİLMEKTEDİR. ) ÖZEL TASARIMLI SABİTLEME KLİPSİ * 2,36 İNÇ ( 6.0 CM ) ÖZEL TASARIMLI KLİPSİLE DİREKSİYONUNUZ MASAÜSTÜNE TAM OLARAK SABİTLENEBİLMEKTEDİR. ERGONOMİK AYAK PEDALLARI PEDALLAR ORJİNAL OTOMATİK ARAÇLAR ÖRNEK ALINARAK DİZAYN EDİLMİŞTİR. AKTİF KULLANILABİLEN VİTES VE EL FRENİ * VİTES ÜZERİNDE ÖZEL DİRFT EL FRENİ BUTONU BULUNMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Uyumlu Cihaz Playstation 3
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver