Koridor Yayıncılık John Verdon John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,29 TL142,32 TL
Kurumsal Fatura
167,87 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık John Verdon John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • John Verdon John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar John Verdon
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon | Koridor Yayıncılık

Son yıllarda birçok kitapçıda sıklıkla karşınıza çıkan Aklından Bir Sayı Tut serisi, üzerinden on yıl geçmesine rağmen hala okunmaya devam eder. Kitap Amerikalı yazar John Verdon tarafından 2010 yılında ilk kez piyasa sürülür ve basılır. Pek çok okurun bildiği bu eser, hala kitapseverlerle buluşmaya devam eder.

  • Zengin karakter analizi
  • Gizemli ve merak uyandıran olay örgüsü
  • Akıcı ve anlaşılır çeviri

Okuyucu Kitlesini Artıran Aklından Bir Sayı Tut Kitabı

Okuyucu Kitlesini Artıran Aklından Bir Sayı Tut Kitabı

İlk çıktığı tarihten beri kemik okuyucu kitlesini büyütmeye devam eden Koridor Yayıncılık, yabancı yazarları Türkiye’deki okurlarla buluşturur. Yayınevinin önde gelen kitaplarından 123 658 Aklından Bir Sayı Tut eseri, orijinal diline uygun Türkçe çevirisi ile oldukça başarılıdır. Bu eserle ilgili bilmeniz gereken diğer detaylar ise şu şekildedir:

Aklından Bir Sayı Tut Koridor Yayıncılık tarafından okurlar için basılır. Aklından Bir Sayı Tut türü ise polisiye roman kategorisinde yer alır. Zengin içeriği sayesinde birçok kitleden insana hitap eder. Kitabın orijinal dili İngilizcedir ancak yayınevi kusursuz tercümesi ile kitabı orijinal diline uygun şekilde Türkçe’ye taşır. Aklından Bir Sayı Tut kaç sayfa sorusunun cevabı ise 480’dir. 123 Aklından Bir Sayı Tut etkileyici kitap kapağı tasarımı ile göze hitap eder. John Verdon Aklından Bir Sayı Tut romanı polisiye ve suç romanları seven kişiler için başucu kitapları arasında yer alır. Aklından Bir Sayı Tut etkileyici dili sayesinde okuyucunun kafasında boşluk bırakmaz. Olayları ve kişileri yazar kitabında yerli yerinde kullanır.

    123 658 Aklından Bir Sayı Tut Konusu

    123 658 Aklından Bir Sayı Tut Konusu

    Amerikalı yazar John Verdon tarafından oluşturulan eser, çok sevilir. Aklından Bir Sayı Tut konusu genel olarak polisiye çerçevesi içerisinde ele alınır. Seri içerisinde gizem, gerilim, heyecan gibi unsurlara sıkça yer verilir. Polisiye romanın demirbaşlarından olan Aklından Bir Sayı Tut, maksimum memnuniyet yaratır. Aklından Bir Sayı Tut okurlarına mükemmel bir gizem ve polisiye vadeder. Karakter analizleri ve anlam yüklü mesajları ile seri okuyucuya muazzam bir deneyim yaşatır. Aklından Bir Sayı Tut serisi 6 kitap olarak yayınevi tarafından basılır. Yayınevi Aklından Bir Sayı Tut romanını orjinal dili olan İngilizceden gayet güzel bir şekilde Türkçe'ye uyarlar. Aklından Bir Sayı Tut sayfa sayısı 480 olduğu için serüven oldukça doyurucu olur. Romanda kişilik analizlerine ve okuyucuya tahmin için açık kapılar bırakılır. Polisiye romanların ustası olan John Verdon bu serisinde okuyucu olayların içine dahil etmeyi başarır. Yayınevi, Aklından Bir Sayı Tut kitap serisinin dili kadar kapağına da büyük özen gösterir.

    Koridor Yayıncılık Aklından Bir Sayı Tut Trendyol'da

    Koridor Yayıncılık Aklından Bir Sayı Tut Trendyol'da

    Polisiye romanların mükemmel kalemlerinden olan John Verdon’un unutulmaz serisini okurlar ile buluşturan yayınevi, kitabın tasarımından çevirisine kadar her detaya dikkat eder. İçerisinde polisiye, suç, gizem ve gerilim bulunan kitap, yıllardır polisiye okurlarının favorileri arasında olmaya devam eder. Aklından Bir Sayı Tut John Verdon yorumları genel olarak olumludur. Okurlar, yazarın polisiyede bir üstad olduğunu düşünür. İlk çıktığı günden beri seri, kendi kategorisinde ön plana çıkar. Kitap, emekli bir dedektifin yaşadığı olayları anlatır. Yayınevi, orjinal diline sadık bir şekilde kitabı Türkçeye çevirmeyi başarır. Bunu yaparken de kitabın edebi dilinden ödün vermez. Birçok okur için polisiye romanlarına giriş kitabıdır. Her kitleden yaş grubu için uygundur. Aklından Bir Sayı Tut yazarı bunu da dikkate alarak serinin başımını devam ettirir. Aklından Bir Sayı Tut kitabı fiyatı da her bütçeye uygundur. Kaliteli karton kapak sayesinde toz, darbe gibi faktörlerden olumsuz etkilenmez. Trendyol sayesinde Aklından Bir Sayı Tut kitap yorumu bölümüne de bakabilirsiniz. Diğer okurların kitap hakkındaki görüşlerini ve Aklından Bir Sayı Tut fiyat aralıklarını öğrenebilirsiniz.