9
Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Koridor Yayıncılık Bebekler Ne Ister (0-2) Yaş Bebekler Için Ay Ay Gelişim Ve Sağlıklı Büyüme Rehberi

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255,62 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,51 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,21 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Bebekler Ne Ister (0-2) Yaş Bebekler Için Ay Ay Gelişim Ve Sağlıklı Büyüme Rehberi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebekler Ne İster 0 2 Yaş Bebekler İçin Ay Ay Gelişim ve Sağlıklı Büyüme Rehberi Yazar: Dr. Elif Pınar Çakır Sayfa Sayısı: 352 Kapak: Ciltsiz Ebat:16,5x23,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Yazar Elif Pınar Çakır
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Bebekler Ne İster - Elif Pınar Çakır

Bebek bakımı hakkında oldukça fazla merak edilen şey vardır. Bebek ağladığında, anne ve babalar ne sıkıntısı olduğunu bilmek ve çözüm bulmak ister. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Elif Pınar Çakır, ebeveynler için 0-2 yaş arası bebekleri bakımı ile ilgili olarak bu kitabı hazırlamıştır. İçinde oldukça çeşitli bilgi, öğüt ve resim bulunan Bebekler Ne İster kitap sayesinde siz de bebek bakımı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Henüz yeni ebeveyn olduysanız veya ebeveyn olmaya hazırlanıyorsanız, sizin için rehber niteliğinde bir kitap. Yenidoğan döneminden 2 yaşına kadar bebeklerin ihtiyacı olanlar ve gelişim evreleri hakkında bilgiler sunar. Güncel ve temel bilgileri harmanlanmış bir şekilde bulabilirsiniz.

  • Banyo, Beslenme ve Daha Fazlasıyla İlgili İpuçları
  • Gelişimsel ve Ruhsal Kilometre Taşları
  • Ebeveynliğin Zorluklarıyla Başa Çıkma Yolları

Bebekler Ne İster Kitap İçeriği

Bebekler Ne İster Kitap İçeriği

Dr. Elif Pınar Çakır Bebekler Ne İster adlı kitabında; 0-2 yaş bebeklerin gelişim evreleri, temel gereksinimleri, sağlıklı ebeveynlik tüyoları gibi oldukça değerli bilgilere yer verir. Bebek bakımı hakkında kalıplaşmış yargıları yıkarak farklı bakış açıları sunar. Bilimsel bilgiler ışığında hazırladığı kitabında, ebeveynlere pek çok öğüt verir. Açık ve anlaşılır bir dille tüm detayları sunar. Koridor Yayıncılık Bebekler Ne İster, görsel içerikleri net bir şekilde anlamanızı sağlayan baskılara sahiptir. 352 sayfadan oluşan bu kalın kitap, ebeveynlik konusunda size detaylı bilgiler verir. Bebeğinizin isteklerini daha net bir şekilde anlamanızı ve daha etkili iletişim kurmanızı sağlar. Sağlıklı büyüme ve aylık olarak büyüme evrelerinde bebeklerin ihtiyaçları konusunda her türlü bilgiyi bulabilirsiniz. Çocuk gelişimi alanında uzman kişilerin de beğenisini kazanan bu kitap, çocuğunuzun sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Bebek Bakımına Dair Her Şey

Bebek Bakımına Dair Her Şey

Kitap, içerik olarak oldukça geniş bilgi sunar. Bölümler arasında ilk olarak bebek bakmayı kolay hale getiren tüyolar yer almaktadır. Bu kısımda, bebeklerin ihtiyaçlarına dair merak ettiğiniz her şeyin cevabını bulabilirsiniz. 0-2 yaş dönemi, bebeklerin gelişimi açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle, ebeveynler bu dönemde bebekleri ile iyi bir iletişim kurmalıdır. Bebekler Ne İster kitabında da tam olarak gelişim dönemlerine göre iletişim kurma detaylı olarak anlatılmıştır. Bebeklerin sağlıklı büyümesi için her aya özel gelişim ve büyüme rehberi bulunmaktadır. Pek çok farklı bölümden oluşur ve detaylı bir analiz sunar. Bebekler Ne ister 0 2 Yaş Bebekler İçin Ay Ay Gelişim ve Sağlıklı Büyüme Rehberi, bu alanda piyasada yer alan en kaliteli kitaplar arasında yer alır. Ebeveynler için sayısız bilgi sunarak bebek bakma konusunda tüm endişeleri ortadan kaldırır.

Bebekler Ne İster Kitap Yorumları

Bebekler Ne İster Kitap Yorumları

Ebeveynlerin beğenisini toplayan Bebekler Ne İster kitabı, çocuk gelişimi konusunda öncü kitaplar arasında yer alır. Yalnızca ebeveynler değil, çocuk gelişimi konusunda uzman kişiler de bu kitap hakkında olumlu görüşlerini belirtmiştir. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Dr. Elif Pınar Çakır, bebek bakımı konusunda kabul görmüş anlayışa yeni bir boyut kazandırır. Kolay ve pratik bilgiler içeren kitap, anne babaların bebek bakımı konusunda daha doğru adımlar atmasına yardımcı olur. Bilimsel bilgileri, sade ve ilgi çekici bir şekilde aktaran Dr. Elif Pınar Çakır, bebeklerin ay ay uyku düzeni, zihinsel ve bedensel gelişimi gibi konuları ele almaktadır. Bebekler Ne İster 0 2 Yaş Bebekler İçin Ay Ay Gelişim ve Sağlıklı Büyüme Rehberi yorumları genel olarak olumludur. Bu yorumları göz önünde bulundurarak satın alım kararı verebilirsiniz..