Koridor Yayıncılık Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
174 TL163,93 TL
Kurumsal Fatura
167,87 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
80 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayıncılık Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Vladimir Bartol
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fedailerin Kalesi Alamut - Vladimir Bartol | Koridor Yayıncılık

Fedailerin Kalesi Alamut, özellikle tarihe ilgi duyan okuyucular için oldukça sürükleyici ve ilgi çekici bir konuya sahipliğiyle çok uygun bir kitap olacaktır. Fedailerin Kalesi Alamut – Vladimir Bartol tarafından yazılmıştır. İlk olarak 1938’de yayımlanmış olan bu kitap, etkileyici klasikler arasında bulunarak hâlâ okunmaya devam etmektedir. Günümüzde Koridor Yayıncılık tarafından basılmaktadır. Fedailerin Kalesi Alamut Fiyat açısından bakıldığında her bütçeye uygundur. Ayrıca kitap fiyatları arasında ortalama bir değerdedir. Alamut adıyla da tanınmış olan roman, yıllar yılı milyonlarca kişi tarafından okunmuş ve sevilmiştir. Yayımlandığı tarihten şimdiye dek, 18 dile çevirisi yapılmıştır. Çekçe, Fransızca, İspanyolca, Türkçe, İtalyanca ve Almanca başta olmak üzere diğer dünya genelinde çok konuşulan dillerde de çevirisi mevcuttur. Sloven yazar Vladimir Bartol, ismini Alamut ile duyurmayı başarmıştır. Slovenya edebiyatının en bilindik eserlerindendir.

  • Tarihi Roman
  • Birçok Dile Çevrilmiş Popüler Kitap
  • Alamut Kalesi’ni Anlatan Çarpıcı Eser

Fedailerin Kalesi Alamut Ne Anlatmaktadır?

Fedailerin Kalesi Alamut Ne Anlatmaktadır?

Uzun yıllardan beridir okunmakta olan Fedailerin Kalesi Alamut, başta Alamut Kalesi olmak üzere Hasan Sabbah’ı, fedaileri, Ömer Hayyam’ı, cennet ve cehennemi, Nizam-ül Mülk’ü akıcı, sıkmadan, öğretici aynı zamanda merak ettirici bir üslupla anlatmaktadır. Fedailerin Kalesi Alamut Konusu bakımından tarih severlerin dikkatini çeken kitaplar arasında yer alıyor gibi gözükse de aslında herkes tarafından kolaylıkla okunabilir ve anlaşılabilir bir kitap olma özelliği taşımaktadır. Burada elbette yazarın kullandığı dilin katkısı büyüktür. Türklerin de konuya dahil olduğu Fedailerin Kalesi Alamut’da Büyük Selçuklular’ın çöküşünü okumaktayız. Fedailerin Kalesi Alamut özet olarak, insanın isteyince başaramayacağı şey yoktur ilkesine dayanmaktadır. Bu ana fikrin çerçevesinde işlenen romanı bugünlerde dahi hala okunur yapan da budur. Yüzyıllar öncesine dayanan olaylardan çıkarılabilecek dersleri günümüze uyarlayabiliyor oluşu, Fedailerin Kalesi Alamut’u klasikleştirmiştir.

Tarih Kokan Kitap: Fedailerin Kalesi Alamut

Tarih Kokan Kitap: Fedailerin Kalesi Alamut

Koridor Yayıncılık Fedailerin Kalesi Alamut kitabı 11. Yüzyıl İran dünyasında geçmektedir. Fedailerin Kalesi Alamut karakterleri kendini peygamber ilan eden Hasan Sabbah, geleceğin tanınan veziri Nizam-ül Mülk, şair Ömer Hayyam gibi tanınmış kişilerdir. Günümüzde İran topraklarında bulunmakta olan Alamut Kalesi’nde geçmekte olan olaylar, zekice planlara ve suikastlara sürüklenmektedir. Geçmişte din hakkındaki yazılanlar ve cennet-cehennem ilişkisi hakkındaki eleştirilerden dolayı bazı ülkelerde yasaklanmış bir kitaptır. Fedailerin Kalesi Alamut Oku kelimesini kullanarak arkadaşlarınıza, ailenize kısacası yakın çevrenizdeki herkese önermek isteyeceğiniz, son derece etkileyici bir kitap olacaktır. Daha fazla okumayı geciktirmeden bir an önce kendinizi kitabın sürükleyici satırlarına ve okuduğunuz diğer kitaplara benzemeyen tarih kokan konusuna bırakmalısınız. Böylece bambaşka bir evrenin kapıları aralanacak, kendinizi birdenbire İran’ın topraklarında bulacaksınız. Alamut Kalesi, tüm etkileyiciliğiyle bu kitapta!

Fedailerin Kalesi Alamut İnceleme

Fedailerin Kalesi Alamut İnceleme

Fedailerin Kalesi Alamut yorum olarak bakıldığında 1938’den beri beğenilerek okunmaktadır. Fedailerin Kalesi Alamut kaç sayfa diye sorulduğunda, 510 sayfalık bir maceranın sizi beklediğini unutmayın. Uzun sayfa sayısının kimi okurları hikaye uzadığından dolayı heyecanlandırdığı bilindiği gibi, kimi okurları ise dikkat dağınıklığından ürktükleri için korkuttuğu bir gerçektir. Fakat tereddüt etmemelisiniz ki Alamut, oldukça akıcı bir kitaptır. Neredeyse her yaştan insan okuyabilir, tarihi konularda bilgi sahibi olurken aynı zamanda kurgusal metnin keyfine varabilir. İki türde de başarılı bir kitap olduğu su götürmez bir gerçek olan Fedailerin Kalesi Alamut, sizi cennet bahçelerinde gezdirirken birdenbire şaşırtıcı planlara maruz bırakmasıyla heyecanını hiç kaybetmeyen bir roman olarak öne çıkmaktadır. Ek olarak, sizi okurken farklı konuları araştırmaya yöneltecek, tarihin sayfalarını karıştırmanızı sağlayacaktır. Fedailerin Kalesi Alamut, son yılların en sevilen romanlarından.