KORKMAZ Ornella 24x4.7 Cm Tava

743 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Ornella 24x4.7 Cm Tava

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Hanem Satıcı Ünvanı: LÜKSEV ÇEYİZ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609055745400016 Vergi Kimlik Numarası: 6090557454
    Bu ürün Ev Hanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 24x4.7 cm / 2 lt İç yüzeylerde mükemmel yapışmazlık özelliğine sahip volkanit görünümlü PTFE kaplama Çizilmeye karşı ekstra direnç ve dayanım Çevre ile dost üretim teknolojisi Zehirli gaz çıkarmadan pişirme (PFOA,kadyum veya kurşun içermez) Kolay temizlenebilme İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Kurşun, kadmiyum gibi zarar verici ağır metalleri içermez. Yüksek ısı iletkenliği ile kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sağlar. Diğer tencere tiplerine göre daha az yağ kullanarak daha lezzetli yemekler yapar. Geri dönüşüm ile kazanılabilen materyallerden üretilmiştir. Volkanit Kaplamasında üstün alam teknolojisi, weilburg tarafından 1 değil, 2 değil tam 5 kat volkanit kaplama ile hazırlanan, tenceresinden tavasına yapışmaz ve çizilmez özellikleriyle kıyas kabul etmez. 70.000 Yıkamaya kadar dayanıklıdır. Geri dönüşümlü, tamamen doğal malzemeden, çevre dostu teknoloji ile üretilen Ornella çizilmeye karşı ekstra dirençli volkanit görünümlü PTFE kaplama ve yüksek ısıya dayanıklı silikon dış kaplama ile çok az yağ kullanarak lezzetli yemekler yapar.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Granit
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Ornella 24X4.7 cm Tava

Mutfakta kaliteli bir şekilde zaman geçirmek için kullanılacak olan gereçlerin özenle seçilmesi gerekir. Yemek yapma deneyimini iyileştiren nitelikli ürünler, tatmin edici sonuçlar elde etmenizi sağlar. Küçük ev aletleri ve mutfak eşyaları üretiminde öncü konumda olan Karaca tarafından müşterilere sunulan ürün, ihtiyaçlarınızı eksiksiz bir şekilde karşılar. Çevre dostu üretim teknolojileriyle elde edilen Korkmaz Ornella 24 x 4.7 cm tava 9080301A1844 geniş yüzeyiyle aileniz için uygun porsiyonlar hazırlamanıza yardımcı olur. Ergonomik tutuşu ve şık görünümü ile güvenli kullanımın estetikle birleşmesini sağlayan model, yemeklerinizi iyileştirecek iç yüzeye sahiptir. Mutfakta geçirdiğiniz vakti kısaltarak zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürünle lezzetli öğünler hazırlayabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Ergonomik yapı
  • Çevre dostu teknoloji

Çarpıcı Özellikleriyle Korkmaz Marka Ornella 24 cm Tava

Çarpıcı Özellikleriyle Korkmaz Marka Ornella 24 cm Tava

Volkanit görünüme sahip olan granit kaplama, ürünün şık bir duruş kazanmasını sağlar. Aynı zamanda kullanıma bağlı deformasyonların önüne geçer. Granitin kalitesini hissedebileceğiniz Korkmaz Ornella 24 cm tava yapışmazlık özelliğine sahiptir. İçerisinde pişirdiğiniz yiyeceklerin yüzeye yapışmasını engelleyen ürün, öğünlerinizi eksiksiz bir şekilde tüketmenizi sağlar. Sağlık bakımından faydalı özelliklere sahip olan model, tamamen doğal malzemeler kullanılarak üretilir. İçerisinde kurşun gibi maddeler barındırmayan ürün, yemek pişirirken etrafa zehirli gazların yayılması gibi durumların önüne geçer. Çizilmeye karşı ekstra dayanıklı iç yüzey, ürünün uzun ömürlü bir şekilde kullanımına zemin hazırlar. Dayanıklı bir yapıya sahip olan Korkmaz Ornella tava sevdikleriniz ve kendiniz için lezzetli yemekleri güvenle pişirmenize yardımcı olur. Ergonomik tutuşa sahip olan ürünü satın alarak mutfakta geçirdiğiniz zamanın kalitesini artırabilir, sağlıklı öğünler hazırlayabilirsiniz.

Lezzetli Yemekler İçin Ornella 24 x 4.7 cm Tava

Lezzetli Yemekler İçin Ornella 24 x 4.7 cm Tava

Solar Base taban yapısına sahip olan ürün, indüksiyon tipi olmak üzere birçok farklı ocak üzerinde uygun kullanım özelliklerine sahiptir. Yüksek ısı iletkenliğine sahip Korkmaz Ornella kısık ateş seviyelerinde bile verimli bir şekilde çalışmaya devam etmenizi sağlar. Isıyı tüm yemeğe eşit bir şekilde ileterek yiyeceklerin tamamen eşit bir şekilde pişmesini sağlar. Her zaman lezzet elde edebileceğiniz Korkmaz Ornella 24 x 4.7 cm tava kolay temizlenebilir özelliktedir. Elde ya da bulaşık makinesinde yıkamak için uygun olan ürün, hijyenik bir şekilde çalışmalarınıza devam etmenizi sağlar. Az yağ kullanarak lezzetli yemekler pişirmenizi sağlayan yapışmaz yüzeyiyle öğünlerinizi sağlıklı pişirmenize yardımcı olur. 5 kat volkanik kaplamaya sahip ürün, üstün teknolojilerin kullanımıyla imal edilir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle yemek pişirme süreçlerini verimli bir hale getirebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Korkmaz Marka Ornella 24 x 4.7 cm Tava

Uygun Fiyatlı Korkmaz Marka Ornella 24 x 4.7 cm Tava

Geri dönüşüm ile kazanılan malzemelerden üretilen tava, konforlu kullanımıyla dikkat çeker. Isıya dayanıklı silikon dış kaplamaya sahip olan ürün sayesinde az yağ kullanarak fit tariflerinizi pişirebilirsiniz. Volkanit görünümlü granit kaplamasıyla estetik bir duruşa sahip olan ürün, mutfağınızın görünümünü şık bir şekilde tamamlar. Ergonomik model, el yakmayan sapıyla güvenli bir şekilde yemeğinizi servis etmenizi sağlar. Nitelikli özellikleriyle dikkat çeken ürüne Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Korkmaz Ornella 24 x 4.7 cm tava fiyatları ile bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Modelle ilgili Korkmaz Ornella 24 x 4.7 cm tava kullananlar tarafından yazılan yorumlar bulunur. Korkmaz Ornella 24 x 4.7 cm tava yorumlarına göz atarak ürünle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak satın alabileceğiniz ürünle mutfak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.