KORKMAZ Kompakto Siyah Tost Makinesi A312-13

389 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Kompakto Siyah Tost Makinesi A312-13

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: neararsam Satıcı Ünvanı: ÇEYİZ EV ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249040273400016 Vergi Kimlik Numarası: 2490402734
    Bu ürün neararsam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Siyah 1800 Watt Tost ve ızgara yapma özelliği 4 adet tost ekmeği kapasiteli Çok amaçlı pişirme fonksiyonu Paslanmaz çelik gövde. 260 C pişirme yüzey sıcaklığı. Yağ toplama haznesi. Yanmaz - yapışmaz çıkarılabilir alüminyum döküm ızgara. Yağın kolay akmasını sağlayan eğimli alüminyum döküm ızgaralar Güçlü çizgilere, sade tasarıma sahip Kompakto mutfaklarda az yer kaplayıp çok iş yapmayı garantiliyor. Korkmaz Kompakto, otomatik ısı kontrolü sayesinde yalnız gerekli olan enerjiyi harcar. Izgaraları kolayca sökülüp temizlenebilir. Çok maksatlı pişirme ve kızartma özelliklerine sahiptir. Izgaralar yanmaz-yapışmaz PTFE maddesi ile kaplı olduğundan yiyecekleriniz bu yüzeylere yapışmaz. Sandviç ve tost olarak kullanım özelliklerine ilaveten ızgaraların yatırılması halinde ızgara yapımında da kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Siyah
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 4
  • Isı Ayarı 4 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A312-13 90.01.296037 Kompakto Siyah Tost Makinesi

Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesi; çeşitli yiyecekler hazırlayabileceğiz, kullanımı son derece kolay olan bir üründür. Sadece tost yapmak amacı ile değil, farklı pişirme teknikleri için de kullanabileceğiniz yapısı ile oldukça fonksiyoneldir. Bu sayede günün her saatinde istediğiniz çeşit öğünü hazırlarken Korkmaz Kompakto siyah tost makinesi, en büyük yardımcınızdır. Her özelliği pratik bir kullanım sunmak üzere özel olarak geliştirilmiş olan bu tost makinesi, şl tasarımıyla ön plana çıkar. Yeni bir tost makinesi almayı düşünüyorsanız Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Kapasite: 4 adet tost ekmeği
  • Güç (Watt): 1001 - 1500 Watt
  • Renk: Siyah

Korkmaz Kompakto A312 Tost Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Korkmaz Kompakto A312 Tost Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesi, 1800 Watt gücündedir. Bu sayede kolay ve hızlı bir şekilde ısınır. Ürün, başta tostlarınız olmak üzere pek çok farklı yiyeceği pratik bir şekilde hazırlar. Pişirme yüzeyinin sıcaklığı 260 dereceye kadar çıkabilir. Bu sıcaklık, makinenin et ya da balık pişirmek için de uygun olduğu anlamına gelir. Tost makinelerinin iki yüzeyin üst üste geldiği klasik çalışma prensibine ek olarak tamamen açılarak ızgara formuna da getirilebilir. Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesi, son derece fonksiyonel bir üründür. Pişirme yüzeyleri, döküm alüminyum kullanılarak üretilmiştir. Söz konusu yüzeyler, PTFE maddesi ile kaplanmıştır. Dolayısıyla hiçbir şekilde yanma ya da yapışma yapmaz. Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesi, Çok fonksiyonlu bir yapıya sahip olmasına rağmen oldukça küçük boyutlu bir üründür. Bu özelliği sayesinde mutfağınızda fazla yer kaplamaz.

Korkmaz Kompakto Tost Makinesi Nasıl Temizlenir?

Korkmaz Kompakto Tost Makinesi Nasıl Temizlenir?

Tost makinelerinden pişirme esnasında yüzeye yapışan yiyecek parçalarının temizlenmesi zor olduğu için makinenin temizlenmesi de bir hayli zordur. Korkmaz Kompakto A312-13 siyah small tost makinesi, tüm bu sorunları bertaraf edecek şekilde dizayn edilmiştir. Ürün, son derece kolay bir şekilde temizlenir. Bunu sağlayan en önemli özelliği, pişirme yüzeylerinin kolay bir şekilde sökülebiliyor olmasıdır. Çıkardığınız ızgaraları, bulaşık makinesinde ya da elinizde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Tost makinelerinin kirlenmesine neden olan faktörlerin başında pişirilen gıdalardan sızan yağlar gelir. Sağlıklı bir şekilde ortamdan uzaklaştırılamayan yağlar, yiyeceklerin lezzetini bozabildiği gibi cihazın kendisine de zarar verebilir. Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesinin yağ toplama hazneleri, bu sorunu daha oluşmadan ortadan kaldırmak amacı ile özel olarak geliştirilmiştir. Yağlar, bu hazneler sayesinde son derece kolay ve hızlı bir şekilde ortamdan uzaklaştırılır.

Korkmaz Kompakto A312 Tost Makinesi Kaliteli midir?

Korkmaz Kompakto A312 Tost Makinesi Kaliteli midir?

Korkmaz Kompakto A312-13 small siyah tost makinesi, kalitesini pek çok farklı alanda rahatlıkla gösteren bir üründür. Farklı pişirme biçimlerine izin veren yapısının yanında pişirme yüzey alanlarının genişliği de dikkat çeker. Bu makineyi kullanarak aynı anda 4 adet tost hazırlamanız mümkündür. Bu sayede hiç zaman kaybetmeden tek seferde birden fazla tost yapabilirsiniz. Malzeme kalitesi, Korkmaz Kompakto A312 siyah tost makinesinin dikkat çeken bir diğer özelliğidir. PTFE kaplı alüminyum pişirme yüzeyleri, kolay kolay zarar görmez ve uzun bir kullanım ömrü vadeder. Cihazın gövdesi paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiştir.

Dilerseniz Trendyol üzerinden Korkmaz Kompakto A312-13 siyah tost makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, kolay ve güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.