KORKMAZ A353 Mia Çay Ve Kahve Makinesi - Inox/siyah / 1600 Watt / 1,7 Lt

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A353 Mia Çay Ve Kahve Makinesi - Inox/siyah / 1600 Watt / 1,7 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EV ALET TREND Satıcı Ünvanı: MEHMET DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2770906542
    Bu ürün EV ALET TREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korkmaz KOR A353 Çay Kahve Makinesi İnox Siyah Renk İnox Ve Siyah 400/1600 Watt Tek Seferde 20 Bardak Çay 4 Fincan Kahve Kapasitesi Enerji Tasarrufu Susuz Kaldığında Kapanma Özelliği 18/10 Krom Nikel Paslanmaz Çelik Gövde Otomatik Sıcak Tutma Ve Kaynatma ÖNEMLİ NOT: Bazı ürünlerimiz stoklarımızda asorti dediğimiz farklı renklerden oluşmaktadır. Bu gibi durumlarda stoklarımızda mevcut olan ürün rengi gönderilmektedir. Bazı ürünlerimizde ise ürün fotoğraflarda belirtilmiştir fakat varyant eklenmediğinden dolayı, Ürünü Sipariş Vermeden Önce Ürün Rengini Platform Üzerinden Mesaj Yazmanızı Ve Mağazamızın Satış Sorumlusundan Teyit Almanızı Rica Ederiz. Ürünlerin Renk Stokları Farklılık Göstermekte Olduğundan Elimizde Kalmaması Durumunda Stoklarımızda Olan Mevcut Rengini Göndermekteyiz. Bunun Bilgisini Siz DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE Bildirmek İsteriz. İyi Alışverişler Dileriz. Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Siyah
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Demlik Kapasitesi 500+ L
  • Demlik Malzemesi Metal
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A 353 2015ST00148031 Mia Inox Siyah Elektrikli Çaycı

Korkmaz A353 Mia Inox siyah elektrikli çaycı hem avantajlı özellikleriyle hem de bütçe dostu olmasıyla tercih aşamasında öne çıkar. Paslanmaz sağlam gövdesi, susuz kaldığında kapanma özelliği ürünün verimliliğini artırarak uzun yıllar boyunca kullanımını mümkün hale getirir. Endişeye yer bırakmadan gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sunan elektrikli çaycı aynı stant üzerinde kahve makinesi de bulundurur. Böylece aynı anda hem çay hem de kahve servisi yaparak kendinizi ve misafirlerinizi memnun edebilirsiniz. Tek seferde 20 bardak çay çıkarabilen makine, aynı anda 4 fincan köpüklü Türk kahvesi yapabilme imkanı da sunar.

  • Materyal: Paslanmaz çelik
  • Su kapasitesi: 1-2 L
  • Gizli Rezistans: Var

Korkmaz A 353 Mia Inox Elektrikli Çaycının Özellikleri Nelerdir?

Korkmaz A 353 Mia Inox Elektrikli Çaycının Özellikleri Nelerdir?

Korkmaz A353 Mia Inox siyah elektrikli çaycı, dayanıklı paslanmaz çelik gövdesiyle üstün performans sunar. Aynı stant üzerinde hem çaycı hem de kahve makinası bulunur. Böylece aynı anda çay ve kahve servisi yapabilmeniz mümkün hale gelir. Her misafirin isteğini aynı anda karşılayabilen çaycı, mutfağınızın vazgeçilmez parçası olmayı başarır. Siyah ve çelik renginin uyumuyla da göz dolduran estetik bir görünüme sahiptir. Susuz kaldığında kapanma özelliğine sahip olan Korkmaz A353-06 Mia çay kahve makinesi, herhangi bir yangın çıkma ihtimaline karşı önlem almış olur. Bu sayede akıllarda soru işareti bırakmadan güvenli bir kullanım sunar. Aynı anda 20 bardak çay çıkarabilen makine, kalabalık misafir davetlerinizde bile işlerinizi kolaylaştırır. Çayın yanı sıra 4 bardak da kahve çıkaran bu makine sayesinde tek üründen maksimum verim alabilmeniz mümkündür.

Korkmaz A353-06 20 Bardak Çay Kahve Makinesi Uzun Ömürlü müdür?

Herkes tarafından bilinen bir marka olan Korkmaz ev eşyaları denince ilk akla gelen isimlerden biridir. Güvenilirliği hakkında şüpheye düşürmeyen bir marka olması tercih aşamasında öne çıkmasını kolaylaştırır. Özellikle çeyiz alışverişinde olan ya da evini yenileyen kullanıcıların gönül rahatlığıyla alışveriş yaptıkları Korkmaz, birbirinden çeşitli ve verimli ürünleriyle herkesi mutlu etmeye devam eder. Susuz kalınca kendi kendini kapatma gibi birçok özelliği herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamanız için özenle tasarlanmıştır. Kaliteli malzeme ve işçilikle hazırlanması sayesinde oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Yüksek verim sunan Korkmaz A353 700W paslanmaz çelik siyah çay makinesi, kullanıldığı süre boyunca sizleri mutlu etmeyi başarır. Çay ve kahve makinesi sunduğu avantajlı özellikler sayesinde böyle bir ürün arayışında olan insanların öncelikli tercihi haline gelir.

Korkmaz 720 W Paslanmaz Çelik Çay Makinesinin Avantajları Nelerdir?

Korkmaz A353 Mia Inox siyah elektrikli çaycı 20 bardak içecek çıkarabilmesiyle dikkatleri üzerine çeker. Aynı stant üzerinde bulunan kahve makinesi ise aynı anda 4 bardak köpüklü ve lezzetli Türk kahvesi çıkarmayı başarır. Farklı içecek isteklerinde bulunan misafirlerinizi aynı anda memnun edebilmenizi sağlayan ürün, tam performans sağlar. Bu üstün performansını da uzun yıllar boyunca sürdürmeye devam eder. 1-2 L su kapasitesiyle kalabalık davetlerde zorluk çekmeden misafirlerinizi ağırlamanıza yardımcı olur. Aynı termal gövde üzerinde hem kahve hem çay hizmeti veren makine, içeceklerin daima sıcak kalmasını sağlayarak keyifli zaman geçirmenizi mümkün kılar. Kullanıcılar arasında adından söz ettirmeyi başaran Korkmaz A353 Mia Inox siyah elektrikli çaycı fiyatının uygunluğu sayesinde de bütçe dostudur. Siz de bu ürüne sahip olarak mutfakta işlerinizi kolaylaştırmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Korkmaz A353 Mia Inox siyah elektrikli çaycı yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.