KORKMAZ A612 Pressa 600 ml Kahve Presi

734 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A612 Pressa 600 ml Kahve Presi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vip Trend Satıcı Ünvanı: VİP TREND İNTERNET TEKNOLOJİSİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925046957500013 Vergi Kimlik Numarası: 9250469575
    Bu ürün Vip Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 600 Mlçevre Dostu Hijyenik Cam Gövde.
  • El Yakmayan Silikon Sap.
  • Kolay Temizlenebilir Paslanmaz Çelik Süzgeç.
  • Kahve Presi Ve Bitki Çayı İçin Kullanabilme.
  • Evde Mükemmel Bir Kahve Keyfi İçin
  • Kahve Presinde Kahve Ve Su Uzun Süre Bir Arada Kaldığından Lezzetini En İyişekilde Suya Bırakarak Demlenir.
  • Kahvenizi Demlerken Kaynamış Olan Suyu İki Dakika Dinlendirdikten Sonra Kullandığınızda Hem Kahveniz Yanmayacak Hemde Çok Daha İyi Demlenecektir.
  • Sıcak Su Eklediğiniz Kahvenizi Beş Dakika Demleme Süresinden Sonra Hazırlayarak İçebilirsiniz.
  • Pressa İle Sadece Kahve Keyfi Değil, Birbirinden Güzel Bitki Çayları Da Hazırlayarak Çay Keyfini De Yaşayabilirsiniz.
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 600 + ml
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A612 Pressa 600 ml Kahve Presi

Bazı kahve türleri için onları sudan ayırmayı sağlayacak kaliteli bir ürün gerekir. Bu ürünlere pres denir. Özellikle filtre kahveler için kullanılan presler tanecikleri suda demlendikten sonra ayırırlar. Korkmaz A612 Pressa 600 ml kahve presi içeceğinize lezzet katmak için üretilir. Eşsiz tat ile tercih ettiğiniz içeceğin iyi şekilde demlenmesini sağlar. Kahveyi demlediğiniz sudan başarılı şekilde ayırarak lezzet sunar. Bu şekilde kadife gönümünde pürüzsüz ve leziz içecekler yapabilirsiniz. Kahveyi demleyen preslerin malzemeleri oldukça önem taşır. Kahvenin suda bekleme süresi ve presin özelliği kahvenin lezzetini belirler. Bunun yanında presin işlevsel olması gerekir. Kahve sıcak bir şekilde hazırlandığında el yakmayacak donanıma sahip olması oldukça önemlidir. Böylelikle olası kazaların önüne geçebilirsiniz.

  • Kaliteli iç malzeme
  • Lezzetli ve kadife görünümünde kahve
  • El yakmayan silikon sap

Kaliteli Tasarıma Sahip Olan Korkmaz A612 Pressa Özellikleri

Kaliteli Tasarıma Sahip Olan Korkmaz A612 Pressa Özellikleri

Lezzetli kahveler için kalitesinin yanında sağlam malzeme ve tasarımdan oluşmuş presler büyük önem taşır. Bir preste yapılan içeceğin kadife görünümlü ve lezzetli olması müşterilerin tercih sebeplerindendir. Bu sebeple bitki çayları için de rahatlıkla kullanılır. Bitkinin özünü suya lezzetli şekilde vermesini sağlar. İşlevsel bir pres bu özelliklere sahip olur. Korkmaz French press 600 ml oldukça kaliteli bir press deneyimi sunar. Paslanmaz çelik materyali sayesinde uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Pres kısmı içeceğin tadını bozacak bir materyale sahip değildir. İçeceğin tadını tamamen koruyacak şekilde üretilir. 600 ml ölçüsü sayesinde oldukça ideal bir yapıdadır. Kibar görünümü ile mutfaklarda şık görünür. El yakmayan silikon sapı ile güvenilir bir kullanım sağlar. Sıcak içeceklerinizi tutabilmenizi kolaylaştırır. Kolay temizlenebilir yapısı ile oldukça işlevsel bir kullanım sunar.

Korkmaz A612 Pressa 600 ml Kahve Presi Avantajları

Korkmaz A612 Pressa 600 ml Kahve Presi Avantajları

Kahve veya bitki çayı demlemek için kullanılan preslerin avantajlı olabilmesi için bir takım özelliklere sahip olması gerekir. Lezzetli ve kadife görünümlü içecekler için özellikle süzgeç malzemesi büyük önem taşır. Bir pres, içeceğin tadının bozulmadan demlenmesine yardımcı olur. Korkmaz kahve presi tüm bu özellikler ile donatılarak üretilir. Paslanmaz çelik süzgeci oldukça kaliteli düzeyde içecek deneyimi sağlar. Paslanmaz yapısı ile uzun ömürlü kullanım sunar. Uzun yıllar size ve kahvelerinize eşlik eder. 600 ml ölçüsü ile ideal iç hacme sahiptir. Silikon sapı yüksek sıcaklıklara karşı güvenlik sağlar. Böylelikle konforlu ve tehlikesiz bir tutum sağlar. Korkmaz A612 Pressa 600 ml kahve presi kullananlar bu ürünün dayanıklı ve uzun ömürlü kullanımından bahseder. Kahvenizin oldukça lezzetli hali ve dayanıklı pres tercihi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Korkmaz A612 Pressa 600 ml Kahve Presi Fiyatları ve Yorumları

Korkmaz A612 Pressa 600 ml Kahve Presi Fiyatları ve Yorumları

Korkmaz A612 Pressa 600 ml kahve presi fiyatı bütçe dostudur. Bu ürün fiyatı ve özellikleri ile dikkat çeker. Sağlam malzemeleri ile uzun ömürlü kullanım sağlar. Paslanmayı önleyecek çelik süzgece sahiptir. Böylelikle kahvelerin gerçek tadı ortaya çıkar. Oldukça lezzetli ve kadife görünümlü kahveler için bu presi tercih edebilirsiniz. Öğütülmüş kahve tozlarını paslanmaz çelik süzgeci ile eşsiz şekilde süzer. El yakmayan silikon sapı ile sıcak içeceklerinizi konforlu bir tutum ile demleyebilirsiniz. Bitki çaylarını da rahatlıkla bu pres ile hazırlayabilirsiniz. Kibar ve minimal tasarımı ile mutfaklarınıza şık görünüm katar. Tüm özellikleri bütünü ile kaliteli bir fiyat performans ürünü niteliği taşır. Eşsiz kahve lezzeti için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Korkmaz A612 Pressa 600 ml kahve presi yorumları ve fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.