KORKMAZ Alara Çaydanlık Takımı A5031

949 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
12 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Alara Çaydanlık Takımı A5031

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Korkmaz Satıcı Ünvanı: KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0579020934500015 Vergi Kimlik Numarası: 5790209345
    Bu ürün Korkmaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alara Çaydanlık Takımı A5031 Ölçü: 0.9 lt / 2.0 lt 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik Üç kat kapsül taban Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Çaydanlık takımları, şık tasarımı ve konforlu kullanım imkanı ile mutfakların ihtiyacı olan ürünler arasında yer alır. Korkmaz tarafından satışa sunulan Alara çaydanlık takımı şık bir tasarıma sahip olduğu için mutfağınızın havasını değiştirir. Kaliteli paslanmaz çelik malzemelerden üretildiğinden sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte çizilmeyen malzemesi sayesinde de yapısını uzun süre korur. Çaylarınızı lezzetli bir şekilde demler, bu sayede pratik kullanım sağlar. Yüksek ısı geçirgenliğine sahip olan özel tasarımı ile istediğiniz sıcaklıkta içeceklerinizi demleyebilirsiniz. Bu sayede önemli işleriniz olduğunda içecek tüketiminizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Geniş iç hacmi ile dilerseniz günlük hayatta dilerseniz de misafirleriniz geldiğinde konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Siz de pratik bir şekilde çay demlemek istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • 18/10 paslanmaz çelik
  • El yakmayan yapı
  • Polisajlanmış dış yüzey

Paslanmaz Çelik Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Paslanmaz Çelik Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Çaydanlık takımlarının paslanmaz çelikten üretilmesi sağlıklı bir kullanım açısından oldukça önemlidir. Korkmaz tarafından üretilen Alara çaydanlık takımı A5031 kodu ile satışa sunulur. 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik yapısı ile sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca toz ve kir tutmayan yüzeyleri ile antibakteriyel özellik gösterir. Solmayan yapısı sayesinde bulaşık makinesinde ya da elinizde yıkayabilir, çay kalıntılarından arındırabilirsiniz. Yıkama esnasında paslanma ve kararma yapmadığı için uzun süre konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Solar Base teknolojisi ile yüksek sıcaklıkta istediğiniz ocak modelinde kolaylıkla su kaynatabilirsiniz. Üç kat kapsül taban özelliği sayesinde suyun kaynayarak azalmasını önleyebilirsiniz. Bu sayede konforlu bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de paslanmaz çelikten üretilen bir model arıyorsanız Korkmaz Alara çaydanlık takımı A5031 9081103A5031 ürününü araştırabilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Konforlu Kullanım Sunan Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Konforlu Kullanım Sunan Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Konforlu kullanım sunan çaydanlık modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Korkmaz Alara çaydanlık takımı el yakmayan kulp tasarımına sahip olduğu için kullanışlı tasarımıyla mutfaktaki yardımcınız haline gelir. Paslanmaz sapı sayesinde demlediğiniz çayı güvenli bir şekilde ikram edebilirsiniz. Kullanışlı yapısı ile birlikte parmaklarınızın yanmasını önleyebilirsiniz. Bu sayede konforlu ve kolay bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Geniş iç hacminin sağladığı avantaj sayesinde dilerseniz günlük hayatta kullanabilir dilerseniz de gelen kalabalık misafirlerinize çay demleyebilirsiniz. Parlak yüzeyi ile birlikte misafirlerinize şık bir şekilde sunum yapabilirsiniz. Ayrıca vintage görünümü sayesinde mutfaklarınızda dekoratif görünüm oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte kolay muhafaza edilebilen özelliğinden faydalanarak mutfak dolaplarınızda saklayabilirsiniz. Siz de konforlu bir kullanım imkanı sunan Korkmaz Alara çaydanlık takımı A5031 ürününü inceleyebilir, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Uygun Fiyatlı Korkmaz Alara Çaydanlık Takımı

Parlak yüzeye sahip olan çaydanlık takımları mutfaklarda dekoratif bir görünüm imkanı sunar. Korkmaz Alara çaydanlık polisajlanmış dış yüzeyi ile birlikte parlaklığını uzun süre korur. Çizilmeye dayanıklı olan yapısı ile birlikte formunu kaybetmez ve konforlu bir şekilde kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte üretiminde insan sağlığını tehdit eden kimyasallar içermediğinden mutfaklarınızda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Demlik hacmi 0.9 ve alt hacmi 2.0 litre olduğundan dilediğiniz kadar çay demleyebilir ve ikramlarınızı pratik bir şekilde yazabilirsiniz. Avantajlı fiyat kategorisinde satışa sunulduğundan bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. Korkmaz Alara çaydanlık A5031 kodu ile Trendyol’da sizi bekler. Bu sayede ürünü güvenle satın alabilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Detaylı bilgilere sahip olabilmek için de ürünün alt kısmında bulunan müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz.