5
Elektronik Çeyiz Seti kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

KORKMAZ Azura 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti A1819

7.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.090,71 TL
9.5
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Azura 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti A1819

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Hanem Satıcı Ünvanı: LÜKSEV ÇEYİZ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609055745400016 Vergi Kimlik Numarası: 6090557454
    Bu ürün Ev Hanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 14 parça - 4 parça Çaytema Elektrikli Çaydanlık 0.9 lt / 1.7 lt 1600 Watt - 2 parça Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi 4 fincan kahve kapasitesi 400 Watt - 1 parça Tostema Tost Makinesi 1800 Watt - 7 parça Mia Mega Blender Seti 1500 ml kapasiteli doğrama haznesi 1000 ml kapasiteli çırpıcı haznesi 850 Watt 4 bıçaklı

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 4
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Mavi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A1819 Azura 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti

Yaşam alanlarını daha kullanışlı hâle getiren çeyiz setlerinin içerisinde çay makinesinden kahve ekipmanlarına kadar tüm eşyalar bulunur. Kullanıcılara pratik ev aletleri sunarken güç performansından ödün vermeyen Korkmaz Azura 14 parça elektrikli çeyiz seti de bu ürünler arasındadır. Söz konusu setin içerisinde yer alan elektrikli ev aletleri mutfağa yönelik ihtiyacınızın büyük bir çoğunluğunu karşılayabilir. Bu sayede ürün grubu, yeni bir hayata adım atarken yanınızda olmayı başarır. Korkmaz Azura elektro seti, mutfaklara şıklık sunmak üzere tasarım özellikleri geliştirilir. Şık ve zarif mavi renge eşlik eden gümüş tonlar, ürünün dikkat çekici ayrıntılarını destekler. Bunun yanı sıra çekici tonları tamamlayan siyah renk, çeyiz setine kararlı ve şık bir çizgi kazandırır. Böylece çeyiz seti, yeni nesil şık mutfaklara kolayca uyum sağlayabilir.

  • Renk: Mavi
  • İçerik: 14 Parça
  • Tür: Elektrikli

Korkmaz Azura Elektrikli Çeyiz Setinin İçerisinde Neler Var?

Korkmaz Azura Elektrikli Çeyiz Setinin İçerisinde Neler Var?

Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti her mutfağa işlevsel bir kullanım sunmak üzere geliştirilir. Çeyiz setinin içerisinde; 4 parça Çaytema elektrikli çaydanlık, 2 parça Kahvekolik türk kahve makinesi, Tostema tost makinesi ve 7 parça Mia Mega blender seti bulunur. Teknolojik çeyiz setinin içeriği mutfaklarda kullanıcıya kolaylıklar sunmak üzere özenle hazırlanır. Gelişmiş set sayesinde uyandığınız her sabahı lezzetli tostlar ve benzersiz çay kokusu ile keyifli bir hâle getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra sabah kahvaltıları için sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıkları özel blender setinde hazırlayabilirsiniz. Akabinde misafirlikleri daha keyifli bir hâle getirmek için Türk kahve makinesinde klasik bir lezzet elde edebilirsiniz. Korkmaz Azura 14 parça elektrikli çeyiz seti sofralarınıza tat katmak için her detayı gerçekleştirebilmenizi sağlar.

Korkmaz Azura 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti Avantajlı mı?

Korkmaz Azura 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti Avantajlı mı?

Korkmaz deneyimiyle geliştirilen 14 parça çeyiz seti maksimum güç özelliğini uygun fiyat dengesiyle buluşturur. Setin içerisinde yer alan çay makinesi 1600; tost makinesi ise 1800 Watt motor özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra blender setinde 850 Watt ile kahve makinesinde 400 Watt güç seviyesine ulaşabilirsiniz. Söz konusu çeyiz setinin içerisinde bulunan elektronik ürünler, maksimum motor kuvvetindedir. Bu sayede mutfak işlerini oldukça pratik bir hâle getirebilir. Maksimum motor özelliğini şık tasarım detaylarıyla buluşturan çeyiz seti geleneksel ve tekli modellere göre avantaj sağlayabilir. Çeyiz takımınız için elektronik ürünleri tek tek sipariş etmek yerine paketin bütçe dostu avantajlarından faydalanabilirsiniz. Böylece mutfaklara zamanı daha verimli kılarken evlilik bütçesinden de tasarruf sağlayabilirsiniz.

Korkmaz Azura Elektrikli Çeyiz Seti Kaliteli midir?

Korkmaz Azura Elektrikli Çeyiz Seti Kaliteli midir?

Korkmaz Azura 14 parça elektrikli çeyiz seti yorumlarında ürünlerin kalitesine ilişkin övgü dolu yorumlar görebilirsiniz. Korkmaz deneyimiyle ortaya çıkan çeyiz setinde yer alan elektronik cihazlar kaliteli üretim standartlarından geçer. Dayanıklı materyallerden üretilen aletler sarsıntı, darbe ya da deformasyona karşı dayanma gücü gösterir. Bunun yanı sıra üretiminde kimyasal madde kullanımına yer verilmediği için sağlıklı lezzetler üretmenize yardımcı olur. Bu sayede uzun yıllar güvenle tercih edebilirsiniz. Korkmaz Azura 14 parça elektrikli çeyiz setinin içerisinde bulunan çay ve kahve makinesi dayanıklı bir çelik materyalinden üretilir. Dayanıklı çelik materyal, ısı ve sıvı ile temas ettiğinde paslanmaya karşı dayanıklılık gösterir. Çeyizinize renk katacak bu paketi satın alarak bütçenizden tasarruf edebilirsiniz. Korkmaz garantisiyle üretilen Azura 14 parça elektrikli çeyiz seti, Trendyol güvencesi ve fırsatlarıyla satışa sunulur.