KORKMAZ Çintemani Rosagold Çaydanlık Takımı

1.349 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.510 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.498 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Çintemani Rosagold Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI Satıcı Ünvanı: HARUN PULGAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330482138
    Bu ürün FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler: Demlik Hacmi: 1.1 lt Alt Hacim: 2 lt 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik
  • Üç kat kapsül taban
  • 140 mm geniş taban yüzeyi
  • Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler
  • İndüksiyon dahil her türlü ocak üzerinde en yüksek ısı transferi sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.
  • Ergonomik ve el yakmayan paslanmaz çelik sap
  • Bir devam zinciri, Çintemani… Osmanlı imparatorluğu döneminde gücün sembolü olarak kabul edilen Çintemani, üç ruhani özelliği içinde barındıran bir motiftir. Doğu felsefesinde de karşımıza çıkan Çintemani, insanı içine çeken bir devam zinciridir. Gönül Gözü, Akıl Gözü ve Dünya Gözü’nü simgeleyen üç dairenin, dıştan içe hilaller çizmesiyle oluşur. Her biri diğerine müdahale etmeyen bu gözler, uyum içinde hayata bakışı ifade eder.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Çintemani Rosagold Çaydanlık Takımı

Çaydanlık takımı, çay seven müşteriler tarafından sık tercih edilen mutfak araç gereçleri arasında yer alır. Bu takımın içeriği demlik ile suluktan oluşur. Paslanmayan yapısı sayesinde Korkmaz Çintemani Rosagold çaydanlık takımı müşteriler tarafından beğenilen kaliteli bir modeldir. Aynı zamanda görsel açıdan da son derece şık bir tasarıma sahiptir. Tasarımındaki Osmanlı esintileri dolayısıyla bu ürün müşterilerin sıkça tercih ettiği bir modeldir. Osmanlı ve Doğu felsefesini modaya uygun özelliklerle birleştiren Korkmaz çaydanlık takımı müşterilerin beklentilerini karşılamayı amaçlar. Markanın bu şık modelinin paslanmaz çelikten üretilmesi sebebiyle de uzun kullanım ömrüne sahiptir. Korkmaz marka çaydanlık takımı hem özel misafirlerinizi ağırladığınızda hem de gündelik kullanımlar için iyi bir tercihtir. Ürün özellikleri şu şekildedir:

  • Üç kattan oluşan kapsül taban
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • 140 mm geniş taban yüzeyi

Korkmaz Çintemani Çaydanlık Takımı Özellikleri

Korkmaz Çintemani Çaydanlık Takımı Özellikleri

Üretiminde sağlığa zararlı hiçbir materyal bulunmayan Korkmaz Çintemani çaydanlık takımının içecekler ve ciltle temasında sakınca bulunmaz. Bu sayede güvenle kullanabilirsiniz. Korkmaz Çintemani Rosagold çaydanlık takımı A213 paslanmaz çelik malzemeyle üretilir. Modern çizgiler ve çintemani motifi birleştirilerek dizayn edilir. Bu sayede hem özel hem de günlük kullanımlar için oldukça uygun bir seçimdir. Göz alıcı tasarıma sahip Korkmaz marka Çintemani Rosagold model çaydanlık takımının demlik hacmi 1.1 litre, suluk hacmi ise 2 litredir. Paslanmaz çelikten üretilen sapı sayesinde el yakmaz özelliğe sahiptir. Taban kısmında ise yüksek ısı geçirgenliği sağlayan Solar Base sistemi kullanılır. Bu da yüksek ısı alışverişini sağlar. Böylece demleme süresi minimuma iner ve enerji tasarrufu sağlanır. Polisajlanan dış yüzeyi sayesinde parlaklığını muhafaza eder. Bunun sonucunda ürün alındığı günkü gibi yeniliğini korur.

Avantajlı Çintemani Rosagold Çaydanlık Takımı

Avantajlı Çintemani Rosagold Çaydanlık Takımı

Çintemani Rosagold çaydanlık takımı, tüm dikkatleri üzerine toplayan modern görünümünün yanı sıra sağladığı kolay demleme özelliği ile birlikte ön plana çıkar. Kaliteli ve şık bu ürünün bakımını kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Elde ya da makinede yıkayabileceğiniz ürünü yıkama sonrasında kurulamanız yeterlidir. Kalabalık misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz, hacmi oldukça geniş bir çaydanlık takımıdır. Korkmaz Çintemani Rosagold model çaydanlık takımı paslanmayan çelik özelliği sayesinde müşteriler tarafından oldukça fazla rağbet görür. Özel detaylara sahip saplarıyla dikkat çeken Korkmaz A213 Çintemani Rosagold çaydanlık takımı kullananlar lezzetli bir çay içme ve kolay demleme tecrübesinden yararlanırlar. Çizilmeyen özelliği ve modern görüntüsü ile bu ürünü müşteriler güvenle satın alabilir. Korkmaz marka Rosagold modeli ile demlediğiniz çaylarda lezzeti, mutfağınızda şıklığı kolayca yakalayabilirsiniz. Dilerseniz bu hoş tasarımlı ürünü çeyiz olarak da tercih edebilirsiniz.

Korkmaz Çintemani Çaydanlık Fiyatları ve Yorumları

Korkmaz Çintemani Çaydanlık Fiyatları ve Yorumları

Korkmaz Çintemani çaydanlık fiyatları ürünün bütün özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Bu çaydanlık takımı ile demlediğiniz lezzetli çayların yanında şıklığı ve kolaylığı da aynı anda deneyimlemek isteyen müşteriler için vazgeçilmez bir seçim olur. Korkmaz marka Çintemani çaydanlık takımının ön plana çıkan özelliği 18/10 Cr-Ni paslanmaya karşı dayanıklı çelikten üretilen bir yapıda olmasıdır. Paslanmayan çelikten üretilen bu çaydanlık takımı dikkatli bir şekilde kullanıldığı sürece çiziklere oldukça dayanıklıdır. Temizlerken sert materyaller ve kimyasallar kullanılması tavsiye edilmez. Dayanıklı ve üstün kaliteye sahip olan bu çaydanlık takımı, bu özelliği sayesinde ilk günkü gibi sağlam ve şık kalır. Korkmaz Çintemani Rosagold model çaydanlık takımı yorumları ve müşteri deneyimleri için online alışverişin adresi Trendyol aracılığı ile araştırmalarda bulunabilir ve bu çaydanlık takımını güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.