KORKMAZ Granita 28 cm Kısa Tencere A1264

1.849 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.849 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Granita 28 cm Kısa Tencere A1264

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarısepet Satıcı Ünvanı: SARIBAŞ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0747001502500012 Vergi Kimlik Numarası: 7470015025
    Bu ürün Sarısepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendi mutfağının şefi olanlar için Korkmaz A1264 Granita kısa tencere, lezzetli yemeklerin en büyük yardımcısı... Gerçek şeflerin mutfak sırları arasında, kısık ateşte pişen yemeklerin daha lezzetli olduğu yer alıyor. Korkmaz Granita tencerenin yüksek ısı iletkenliği, kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sağlıyor. Sağlıklı beslenme dostu Granita tencereyle sıvı yağ kullanımını en aza indirebilir, yemeklerinizi hem lezzetli hem de hafif bir şekilde pişirebilirsiniz. İç ve dış yüzeylerde mükemmel yapışmaz yapısı sayesinde Korkmaz tencereyi, az yağlı yemekler pişirirken bile yemeklerin yapışmasından korkmadan kullanabilirsiniz. Tasarımıyla mutfak dekorasyonunuzu da şıklıkla tamamlayan Korkmaz kısa tencere hem görüntü olarak hem de işlevselliğiyle tüm beklentilerinizi karşılıyor. Geri dönüşümle kazanılabilen materyallerle üretilen tencere, aynı zamanda çevre dostu olmasıyla da doğaya katkıda bulunuyor. Hemen hemen bütün ocaklarda rahatlıkla kullanılabilen yapışmaz tencere, yüksek ısı iletkenliği sağlayan Solar Base taban sistemi sayesinde yemek yapmaya ayırdığınız vakti kendinize ayırmanıza yardımcı oluyor. Çizilmelere karşı ekstra dayanıklı olan tencereyi kolayca temizleyebilir, zamandan ve enerjinizden tasarruf edebilirsiniz. Renk: Bej

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A1264 Granita Kısa Tencere

Korkmaz Granita tencere, mutfağınızın en güçlü yardımcılarından bir tanesidir. Lezzetli ve sağlıklı pek çok yemeğin yapım aşamasında yer alır. Ürün 28 x 7.5 cm boyutları ile ergonomik yapıya sahiptir. Kısa boyutu ile bulunduğu ortamda fazla yer kaplamaz. Korkmaz A1264 tencereyi mutfak dolabında kolayca saklayabilirsiniz. Korkmaz A1264 Granita kısa tencere, vücut sağlığınızı korur. Üstün Alman teknolojisi ile geliştirilen kaplama, çok az yağ ile lezzetli yemekler yapmayı mümkün kılar. Böylece sofralarınızda Korkmaz tek granit tencere ile fark yaratabilirsiniz. Tencerenin üretiminde kullanılan Solar Base sistemi, her tür ocak üzerinde yüksek ısı transferi sağlar. Böylece yemekleri kısa sürede pişirerek az enerji tüketir.

  • Korkmaz Granita tencere, yapışmaz PTFE kaplamalı bir üründür.
  • 70.000 yıkamaya kadar dayanıklıdır.
  • PFOA, kadyum ve kurşun gibi zararlı maddeler içermez.

Korkmaz A1264 Granita Kısa Tencerenin Özellikleri Nelerdir?

KORKMAZ A1264 Granita Kısa Tencere Yorum

Korkmaz granit tencere, 4 litrelik iç hacme sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok yemeği tek seferde pişirebilirsiniz. Buzdolabında da saklayabileceğiniz ürün hem yemek yaparken hem de yemekleri saklarken pratik çözümler sunar. Ürün, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da farkını belli eder. Kum rengi ve gümüş detayların kullanıldığı tencere, mutfağın göz alıcı parçalarından bir tanesidir. Tasarımı püskürtme yöntemi ile zenginleştirilen ürün, granit taşı efekti verir. Bulunduğu her ortamda farkını ortaya koyan mutfak ürünleri arasında yer alır. Korkmaz Granita tencere, çevre dostu ürünler arasında yer alır. Üretiminde doğal ve geri dönüştürülebilen malzemeler kullanılır. Bu özelliği sayesinde doğaya hiçbir zarar vermez ve kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, yemeklerdeki lezzet farkını kolayca görebilirsiniz.

Korkmaz A1264 Granita Kısa Tencere Kaliteli midir?

KORKMAZ A1264 Granita Kısa Tencere Yorum

Korkmaz granit tekli tencere, Almanya’nın Weilburger şehrinde yüksek teknolojili tesislerde üretilir. İç yüzeyinde volkanit görünümlü PTFE kaplama kullanılır. Bu materyal, iç kısımdaki çizilmeye karşı ekstra direnç gösterir. Tencerenin dış kısmında ise  yüksek ısıya dayanıklı silikon kaplama kullanılır. Böylece ürün; düşme, çarpma ve kırılma gibi pek çok riske karşı korunur sağlar. Aynı zamanda uzun süreli kullanım sağlayarak bütçenize destek olur. Ürünün iç kısmında bulunan PTFE maddesi, üst üste kalın tabakalar hâlinde uygulanır. Bu durum, yüzey çizilmesine karşı direnç göstererek ürünün kullanım ömrünü uzatır ve insan sağlığını korumayı amaçlar. Korkmaz Granita tencere, kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. 70.000 yıkamaya kadar ilk günkü formunu korur. 5 katlı özel kaplama, yiyeceklerin yüzeye yapışmasını engeller. Sünger ile kolayca temizlenir ve yüzeyinde hiçbir leke bırakmaz.

Korkmaz A1264 Granita Kısa Tencere Uzun Ömürlü müdür?

Korkmaz Granita tencere, kaliteli yapısı ve materyalleri sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Almanya’da üretilen ürün, mutfağınızda her zaman için güvenebileceğiniz bir yardımcı olarak yerini alır. Hem iç hem de dış kısımları korumalı maddelerle üretilir. Böylece formunu uzun süre boyunca korur. İnsan sağlığını korumayı amaçlayan tencerede PFOA, kadyum ve kurşun gibi zararlı maddeler bulunmaz. Normal ve indüksiyon ocaklarla kolayca uyum sağlar. Ürün, kaliteli yapısı sayesinde mutfak giderlerinizi düşürmeyi amaçlar. Tek seferde satın alabileceğiniz ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Korkmaz A1264 Granita kısa tencere yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Ardından mutfağınızda size büyük kolaylık sağlarken yemeklerinizi daha lezzetli hale getirecek ürünü gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.