KORKMAZ Sardala Çatal Kaşık Bıçak Seti 72 Parça A2431

4.115 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.645 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.299 TL
4.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.642 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Sardala Çatal Kaşık Bıçak Seti 72 Parça A2431

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONAY Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONAY MOB ZÜCDAY TÜK MAD TEL KOZİNŞ GID TİC LTD ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624041613100031 Vergi Kimlik Numarası: 6240416131
    Bu ürün ONAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 72 Parça (Kutulu) 12 adet yemek kaşığı
  • 12 adet yemek çatalı
  • 12 adet yemek bıçağı
  • 12 adet tatlı kaşığı
  • 12 adet tatlı çatalı
  • 12 adet çay kaşığı
  • 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik İlk kullanımdan önce sıcak su bulaşık deterjanı ile temizleyiniz. Temizlik esnasında sert metal fırçalar kullanmayınız

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 72 Parça
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Sardala Çatal Kaşık Bıçak Seti 72 Parça

Çatal kaşık bıçak seti, yemek masasının vazgeçilmez ürünlerindendir. Bu setlerin içeriğini farklı boyutlardaki çatal, kaşık ve bıçaklar oluşturur. Paslanmaz özelliği sebebiyle Korkmaz çatal kaşık bıçak seti müşteriler tarafından beğenilen kaliteli bir modeldir. Aynı zamanda estetik açıdan da son derece şık olduğundan dolayı bu ürün sıkça tercih edilir. Sadeliği modanın çizgileriyle buluşturan Korkmaz 72 parça çatal kaşık bıçak seti sizi her anlamda memnun etmeyi amaçlar. Model sahip olduğu paslanmaz çelik özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Korkmaz çatal kaşık bıçak takımları hem özel yemek davetleriniz hem de günlük kullanım için oldukça uygundur. Aynı zamanda 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretilmesi sebebiyle paslanma sorununu ortadan kaldırır. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • 72 parça
  • Paslanmaz çelik
  • 12 kişilik

Korkmaz Sardala 72 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Özellikleri

Korkmaz Sardala 72 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Özellikleri

Korkmaz Sardala çatal kaşık bıçak seti 72 parça A2431 9080702A2431 insan sağlığı açısından zararlı hiçbir madde kullanılmadan üretilir. Bu özelliği ise müşteriler için bir avantajdır. Korkmaz Sardala 72 parça çatal kaşık bıçak seti çelik malzemeden tasarlanır. Modern ve sade olması sayesinde özel ve günlük yemek davetlerinizde kullanıma oldukça uygundur. Paslanmaz çelikten üretilen Korkmaz çatal kaşık takımı içerisinde her biri 12 adet olmak üzere yemek, tatlı ve çay kaşığı, yemek ve tatlı çatalı ile yemek bıçağı mevcuttur. Ürünü ilk defa kullanmadan önce temizlik için ılık su ve bulaşık deterjanıyla yıkamanız yeterlidir. Temizlik için sert metal fırçalar kullanılmaması tavsiye edilir. Ürünün yıkama yönergelerine uyum sağlandığı müddetçe herhangi bir deforme oluşmaz. Bu sayede ürünü ilk günkü gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kullanışlı Korkmaz Çatal Bıçak Takımı 72 Parça

Kullanışlı Korkmaz Çatal Bıçak Takımı 72 Parça

Korkmaz kaşık çatal bıçak seti, dikkat çeken estetik görünümü ve sağladığı işlev ile ön plana çıkar. Set halinde satın alabileceğiniz bu ürün çok fazla detaylı bakım gerektirmez, yalnızca yıkadıktan sonra kurutmanız yeterli olur. Seti kullanmadığınız durumlarda kendi özel kutusunda muhafaza edebilirsiniz. Kalabalık misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz 12 kişilik bir çatal kaşık bıçak takımıdır. Korkmaz çatal kaşık bıçak takımı paslanmaz ve çelik özelliklere sahip olduğu için müşteriler tarafından ilgi görür. Elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği bulunur. Korkmaz Sardala çatal kaşık bıçak seti 72 parça A2431 kullananlar kaliteli ve konforlu bir yemek keyfi deneyiminden faydalanırlar. Çizilmez yapısı ve estetik görünümlü Korkmaz çatal bıçak takımı 72 parça Sardala modelini siz de güvenle satın alabilirsiniz. Bu sayede hazırladığınız sofralarda mükemmel ve modern bir uyum yakalayabilirsiniz.

Korkmaz Sardala Çatal Kaşık Bıçak Seti Fiyatları

Korkmaz Sardala Çatal Kaşık Bıçak Seti Fiyatları

Korkmaz Sardala çatal kaşık bıçak seti 72 parça A2431 fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Bu çatal kaşık bıçak seti hazırladığınız yemek masalarında şıklığı ve rahatlığı bir arada görmek isteyen müşteriler için uygun bir tercih olur. Korkmaz Sardala çatal kaşık bıçak seti 72 parça A2431 öne çıkan özelliği; 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik yapısına sahip olmasıdır. Paslanmaz çelik, dikkatli bir şekilde kullanıldığında çiziklere dayanıklıdır. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu çatal kaşık bıçak seti, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Ürün kutulu ambalaj ile birlikte gönderilir. Korkmaz Sardala çatal kaşık bıçak seti 72 parça A2431 yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol üzerinden incelemelerde bulunabilir, böylece güvenle şık tasarımlı, kaliteli ürünü satın alabilirsiniz.