KORKMAZ Tria 84 Parça Çatal & Bıçak & Kaşık Seti A2415

5.714 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.193 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.189 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.170 TL

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Tria 84 Parça Çatal & Bıçak & Kaşık Seti A2415

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONAY Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONAY MOB ZÜCDAY TÜK MAD TEL KOZİNŞ GID TİC LTD ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624041613100031 Vergi Kimlik Numarası: 6240416131
    Bu ürün ONAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 84 Parça (Kutulu) 12 adet yemek kaşığı 12 adet yemek çatalı 12 adet yemek bıçağı 12 adet tatlı kaşığı 12 adet tatlı çatalı 12 adet tatlı bıçağı 12 adet çay kaşığı 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik
  • Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler
  • İlk kullanımdan önce sıcak su bulaşık deterjanı ile temizleyiniz.
  • Temizlik esnasında sert metal fırçalar kullanmayınız
  • Bulaşık makinesinde temizlenebilir

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Tria 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Yemeklerin vazgeçilmezi olan çatal kaşık bıçak setleri kullanışlı yapıları ile oldukça dikkat çeker. 84 parçadan oluşan setler ihtiyacınıza uygun birbirinden farklı ürünü içinde barındırdığından sıklıkla tercih edilir. 84 parça çatal bıçak takımı Korkmaz kalitesiyle üretilir ve 12 kişilik kullanıma uygundur. Bu sayede çağırdığınız misafirleri rahat bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Parlak ve sade tasarımı ile birlikte masalarınızda hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen parçaların kalitesi sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bir sete sahip olabilirsiniz. Kararmayan ve solmayan özel dış yüzeyi ile konforlu bir şekilde makinede yıkayabilir, hijyeni kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Siz de kaliteli malzemelerden üretilen Korkmaz Tria 84 parça çatal kaşık bıçak seti 9080702A2415 ile şık sofralar hazırlayabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Zarif ve şık tasarım
  • Dayanıklı malzeme kalitesi

Paslanmaz Korkmaz 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Paslanmaz Korkmaz 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Paslanmaz çelik yapıya sahip olan takımlar uzun süre parlaklığını yitirmez, bu sayede konforlu bir kullanım imkanı sunar. Korkmaz Tria 84 parça çatal kaşık bıçak seti paslanmaz çelik malzeme kalitesine sahiptir. Bu sayede sağlıklı bir kullanım imkanı sunar ve müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Her parçanın dış yüzeyi polisajlanır, böylece uzun süre parlaklığını korur. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkandığında kararmayan ve solmayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede gönül rahatlığıyla dilediğiniz şekilde yıkayabilirsiniz. Paket içerisinde bulunan 12 adet kaşık, çatal ve bıçaklar ile yemeklerinizi güvenle tüketebilirsiniz. Sette hem yemek hem de tatlı için parçalar bulunur. Siz de paslanmaz çelik kaplamadan üretilen zarif ve şık bir takım satın almak istiyorsanız Korkmaz 84 parça çatal kaşık bıçak setini tercih edebilirsiniz.

Günlük Kullanıma Uygun Korkmaz 84 Parça Çatal Bıçak Seti

Günlük Kullanıma Uygun Korkmaz 84 Parça Çatal Bıçak Seti

Yemek takımlarının günlük kullanıma uygun olması tercih edilme açısından oldukça önemlidir. Korkmaz 84 parça çatal bıçak takımı sade ve şık tasarımı ile birlikte günlük kullanıma uygun bir şekilde üretilir. Bunun dışında dilerseniz çeyizinizi tamamlayabilmek için de tercih edebilirsiniz. İsterseniz gelecek misafirlerinize özel bir masa hazırlayarak hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz. Kutulu bir şekilde satışa sunulan bu seti rahat bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Kutusu içerisinde saklayarak yüzeylerinin bakteri ve toz tutmasını önleyebilirsiniz. Korkmaz Tria 84 parça çatal kaşık bıçak seti kullananlar günlük kullanım imkanından oldukça memnundur. Özel davetlerinde ve günlük yemeklerinde sıklıkla tercih ederler. Ayrıca kaliteli yapısı ile birlikte şık masalar oluştururlar. Siz de günlük kullanıma ya da çeyizinize uygun çatal bıçak seti arıyorsanız Korkmaz tarafından üretilen bu takımı satın alabilirsiniz.

Dayanıklı Korkmaz Tria 84 Parça Çatal Kaşık Seti Fiyatı

Dayanıklı Korkmaz Tria 84 Parça Çatal Kaşık Seti Fiyatı

Korkmaz tarafından satışa sunulan Tria model çatal kaşık bıçak seti dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu sayede müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Günlük yemek servislerinde ya da misafirlerinizi ağırlarken sofralarınızda nazik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Kaliteli kutusu ile birlikte güvenli bir şekilde mutfaklarınızda muhafaza edebilirsiniz. Uygun fiyatlı bir şekilde satışa sunulduğundan bütçenizi sarsmadan rahatça satın alabilirsiniz. Ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olabilmek için yorumları okuyabilirsiniz. Korkmaz Tria 84 parça çatal kaşık bıçak seti yorumları sayesinde ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca bu yorumlar ile birlikte aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilir, güvenli bir alışveriş süreci yaşayabilirsiniz. Şık tasarımlı Korkmaz Tria 84 parça çatal kaşık bıçak seti fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilir ve ekonomik bir şekilde satın alabilirsiniz.