KORKMAZ A1256 Zeta Kırmızı 6 Parça Omlet Seti

2.395 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.598 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
12.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A1256 Zeta Kırmızı 6 Parça Omlet Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HE&NA STORE Satıcı Ünvanı: CEYHAN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110498799
    Bu ürün HE&NA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Korkmaz A1256 Zeta 6 Parça Omlet Takım Kırmızı 6 ParçaÖlçü: 18-20-22 cmİç yüzeylerde mükemmel yapışmazlık özelliğine sahip volkanit görünümlü PTFE kaplamaÇizilmeye karşı ekstra direnç ve dayanımÇevre ile dost üretim teknolojisiZehirli gaz çıkarmadan pişirme yapmaKolay temizlenebilmeKurşun, kadmiyum gibi zarar verici ağır metalleri içermez.Yüksek ısıl iletkenliği ile kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sağlar.Diğer tencere tiplerine göre daha az yağ kullanarak daha lezzetli yemekler yapar.Geri dönüşüm ile kazanılabilen materyallerden üretilmiştir.Volkanit kaplamanın ham maddesi Almanya'nın weilburger şehrinde alman teknolojisi ile üretilir.Geri dönüşümlü, tamamen doğal malzemeden, çevre dostu teknoloji ile üretilen Zeta çizilmeye karşı ekstra dirençli volkanit görünümlü PTFE kaplama ve yüksek ısıya dayanıklı silikon dış kaplama ile çok az yağ kullanarak lezzetli yemekler yapar.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 3+
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A1256 Zeta Kırmızı 6 Parça Omlet Seti

Omlet setleri her mutfağın ihtiyacı olan ev eşyalarından biridir. Konforlu tasarımları ile birlikte kolay bir kullanım imkanı sunar. Korkmaz omlet seti modelleri arasında bulunan Zeta, 6 parça halinde satışa sunularak ihtiyacınızı karşılayabilecek bir özelliğe sahiptir. Küçük ve kullanışlı yapıları sayesinde omlet dışında menemen ve kızartmalarınızı da güvenle yapabilirsiniz. Çok fonksiyonlu bir tasarıma sahip olduğu için de mutfakta her alanda kullanabilirsiniz. Volkanit kaplaması ile birlikte yanmayan ve yapışmayan bir yapıya sahiptir. Fazla yer kaplamayan özelliği ile birlikte mutfak dolaplarınızda konforlu bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Siz de sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilmek istiyorsanız Korkmaz A1256 Zeta kırmızı 6 parça omlet seti 2016ST023123228554147 ürününü araştırabilir, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

  • Yanmaz yapışmaz özellik
  • Güvenli kullanım imkanı
  • Yüksek ısıya dayanıklı

Yemeklerinizin Güvenliği İçin Korkmaz Omlet Seti

Yemeklerinizin Güvenliği İçin Korkmaz Omlet Seti

Yemeklerin güvenliğini sağlayabilmek için önemli noktalardan biri de yanmayan ve yapışmayan tabana sahip tencereler tercih etmek olur. Korkmaz A1256 Zeta omlet seti iç yüzeylerini koruyan yanmaz yapışmaz tabana sahiptir. PTFE kaplaması ile çizilmelere karşı ekstra dayanıklı bir özellik gösterir. Bu sayede yemeklerinizin güvenli bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Çevre dostu üretimi sayesinde sağlığa zararlı materyaller kullanılmadan üretilir. Bu sayede konforlu bir kullanım imkanı sunar. Korkmaz Zeta 6 parça omlet seti kırmızı rengi ile mutfaklarınızda hoş bir görünüm yakalayabilmenize yardımcı olur. Şık tasarımı ile birlikte dekoratif bir alana sahip olabilirsiniz. Kolay temizlenebilen yapısı sayesinde yemek kalıntılarından kolaylıkla arındırabilirsiniz. Bununla birlikte dilerseniz makinede dilerseniz de elinizde yıkayabilirsiniz. Siz de yemeklerinizin güvenliği için Korkmaz Zeta kırmızı 6 parça omlet setini satın alabilirsiniz.

Yüksek Isıya Dayanıklı Korkmaz Zeta Omlet Seti

Yüksek Isıya Dayanıklı Korkmaz Zeta Omlet Seti

Yüksek ısıya dayanıklı bir şekilde üretilen tencere setleri yemeklerinizin yanmasını önleyerek güvenli bir kullanım imkanı sunar. Korkmaz A1256 Zeta kırmızı 6 parça omlet seti yüksek sıcaklığa dayanıklı yapısı sayesinde yemeklerinizin konforlu bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Ayrıca cam kapak teknoloji ile pişme oranının hızlanmasını sağlar. Bununla birlikte yemeklerinizi kontrol ederken sürekli kapağını açmaya gerek kalmadan dışarıdan net bir şekilde pişme durumunu kontrol edebilirsiniz. Korkmaz A1256 Zeta kırmızı 6 parça omlet seti kullananlar dayanıklı yapısından ve konforlu kullanımından oldukça memnundur. Toz ve kir tutmayan yapısı sayesinde antibakteriyel bir özelliğe sahiptir. Ayrıca kolay temizlenebildiği için yemek kalıntılarını bulaşık makinesinde ya da ellerinde yıkayarak çıkarabilirsiniz. Siz de Korkmaz 6 parça omlet setini bütçenize uygun fiyatı ve kullanışlı tasarımıyla mutfağınızda kullanabilir, çok yönlü kullanım imkanından yararlanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Korkmaz Kırmızı Zeta 6 Parça Omlet Takımı

Uygun Fiyatıyla Korkmaz Kırmızı Zeta 6 Parça Omlet Takımı

Korkmaz A1256 Zeta 6 parça omlet takım kırmızı renge sahip olarak 6 parça halinde satışa sunulur. Sahip olduğu farklı boyutları sayesinde ihtiyacınıza uyum sağlayarak konforlu bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte mutfak dolaplarında kolay bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Kısık ateşte bile yemeklerinizi rahat bir biçimde pişirebilirsiniz. Ayrıca kalan yemeklerinizi istediğiniz boyuttaki tencereye koyarak buzdolabında güvenle saklayabilirsiniz. Bu sayede artan yemeklerin bozulmasını da önleyebilirsiniz. Korkmaz A1256 Zeta kırmızı 6 parça omlet seti fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Korkmaz A1256 Zeta kırmızı 6 parça omlet seti yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte ürünün özelliklerini öğrenebilir ve güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.