Koroplast Streç Film 33 m

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Koroplast Streç Film 33 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koroplast Streç film 33 Metre, Gıdaların saklanmasında hijyenik bir ortam sağlayarak dış ortamdan gelebilecek mikroplarında gıdanıza bulaşmasına engel olur. Kapağı olmayan her boyutta kabınızda güvenle yemek saklamanız için kapak görevi görür. Buzdolabınıza yemek kokusu sinmesine engel olur, gıda kokularının birbirine karışmasını önler. Kullanım Uyarısı
  • Gıdalarınızı streç film ile birlikte fırına ya da mikrodalga fırına koymayınız. Sıcak gıdaları sarmadan önce soğumasını bekleyiniz.
Geri Bildirim Ver

Kaliteli Yapıları ile Koroplast Streç Film

Koroplast Streç Film 33 m 32096185, çeşitli yiyeceklerin raf ömrünü uzatmanın en güvenilir yollarından biridir. Hava ile etkileşimi kesen Koroplast 33 mt streç film şeffaf bir şekilde koruma sağlayarak birçok kişiye yardımcı olur. Bu ürün özellikle gıda muhafazasında etkilidir ve tercihen mutfaklarda kullanılır. Evlerden otellere, barlardan restoranlara kadar çeşitli ortamlarda kullanılan Koroplast streç film 33 m özellikleri sayesinde güçlü izolasyona sahiptir. Teknolojik gelişmeleri günlük yaşama dahil ederek ambalaj sektörüne yeni bir yön veren bu ürünler, hijyen tutkunlarının en büyük destekçisidir. Ertesi güne kadar kalan yemeklerinizi taze tutan bu streç film, havadaki zararlı mikroorganizmaların yiyeceklere girmesini engeller. Gıdalarınızın raf ömrünü uzatmak için hazırlanmış bu ürünü satın almadan önce ise dilerseniz Koroplast streç film 33 m yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

  • Sağlam Yapılı
  • Dayanıklı ve Kaliteli
  • Avantajlı Kullanım

Koroplast Streç Film 33 m 32096185

Hayatın her alanında güvenle kullanılabilen Koroplast streç film, endüstriyel ve gıda alanlarında pratiklik yaratmaktadır. Yiyecek ve içecekleri en iyi koşullarda saklama ayrıcalığını yaratan bu ürün, Koroplast streç film fiyat aralığı ile bütçenize de destek olur. Yiyecekleri uzun süre hijyenik olarak saklayabilen bu streç film, yiyeceklerin tadını ve tazeliğini korur. Gıda ile temas ettiğinde gıdaya zarar vermeyen ve hijyenik olan bu ürünler gıdalardaki vitamin ve minerallerin değerini de korur. Özel tasarlanmış yapısı sayesinde kullanımı kolay bu ürün tüm gıdaları güvende tutar. 33 metre uzunluğuna sahip olması ise uzun süreli kullanım sunar ve ekonomik fırsatlar sağlar. Isıya dayanıklı yapısı ise yiyeceklerdeki vitaminlerin içlerinde kalmasını sağlar ve daha lezzetli olmasına yardımcı olur.

Dayanıklı Yapısı ile Öne Çıkan Koroplast Streç Film

Koroplast streç film 33 m ürünü, çeşitli malzemeleri ve yiyecekleri paketlemenizi ve kabın üstünü kapatmanızı sağlar. Bu ürün, kabı kaplayan ve saran elastik bir yapıya sahiptir. Yiyeceklerin uzun süre taze kalmasını sağladığı için ise hijyenik bir ortamı garanti eder. Ayrıca Koroplast streç film 33 metre ürünü ısıya ve soğuğa dayanıklı oldukları ve suya karşı hassas oldukları için çok yönlüdür. Gıda paketleme, depolama ve nakliye için kullanımı kolay, eksiksiz koruması sağlar ve sağlığa hiçbir zararı yoktur. Bu nedenle tüketiciler özellikle gıda saklama ve paketleme söz konusu olduğunda tereddüt etmeden kullanabilirler. Bu sayede yaptığınız yemekler arttığı zaman güvenli bir şekilde saklayarak ertesi gün taze bir şekilde tüketebilirsiniz. Üstelik ürün dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için yırtılma ve delinme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Koroplast Streç Film Özellikleri ve Fiyatları

Ev, ofis ve diğer yaşam alanlarındaki ambalaj ihtiyaçları için ekonomik bir seçenek sunan Koroplast streç film, 30 metrelik uzunluğu ile oldukça avantajlı bir ürünüdür. Ayrıca bu ürün 40 ile +80 derece arasında ısıya dayanıklıdır. Özellikle yiyecek ve içeceklerin havayla temasını engelleyerek ürünün uzun süre taze kalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda yiyecekleri toz ve böceklerin tehlikelerinden korur. Esnek yapısı sayesinde her türlü malzeme için pratik bir saklama imkanı sunar. Dayanıklı ve esnek olan bu ürün, özellikle gıda ve havanın etkileşimini engeller. Böylelikle sizlere hem ekonomik hem de dayanıklı bir üründen yararlanma fırsatı sunar. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol’u ziyaret ederek Koroplast streç film 33 m satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.