Kosova Ecr Marka Bambu Standlı Kulplu Büyük Sosluk 6lı

161,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kosova Ecr Marka Bambu Standlı Kulplu Büyük Sosluk 6lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cambish Satıcı Ünvanı: DİZLA BİLİŞİM VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 3020499593
    Bu ürün Cambish tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunumlarınızda tamamlayıcı olan kullanabileceğiniz kulplu sosluklar.
  • Kaseler 6,5x9x4,5 cm.
  • Gövde 24x24x16 cm.
  • Ahşap gövde dışında bulaşık makinasında kullanılması uygundur.
  • Ürün Porselendir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk no collor
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Kosova Ecr Marka Bambu Standlı Kulplu Büyük Sosluk 6'lı

Sosluk modelleri mutfakların dekoratif bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Boyutları ve formlarına göre farklılık gösteren sosluklar, müşterilerin ilgisini çeker. Kosova ECR markası tarafından satışa sunulan bambu stantlı sosluk 6 adet kase içerir. Bu sayede dilediğiniz sosu dilediğiniz kaseye koyabilmenize yardımcı olur. Dayanıklı malzemelerden üretilerek uzun süre sağlıklı ve kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Toplu halde durmasını sağlayan ahşap standı ile birlikte dağınık görünümlerin ortadan kalkmasına da yardımcı olur. Bu sayede konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Sade görüntüsü sayesinde de mutfaklarınızda şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Siz de kaliteli malzemelerden üretilen sosluk satın almak istiyorsanız Kosova ECR markası tarafından satışa sunulan bambu 6'lı sosluk modelini tercih edebilirsiniz. Böylece mutfağınızda şık bir görünüm yakalarken kullanışlı ürünlere sahip olabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Dekoratif görünüm
  • Sağlıklı kullanım imkanı

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Kosova ECR 6’lı Sosluk

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen Kosova ECR 6’lı Sosluk

Dayanıklı malzemelerden üretilen bu sosluk modeline siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Kosova sosluk dayanıklı bambu standı ile birlikte satışa sunulur. Dekoratif ve şık görünümü sayesinde mutfak masalarınızın havasını değiştirir. Toz ve kir tutmayan yüzeye sahip olarak antibakteriyel özellik gösterir. Bununla birlikte kolay temizlenebilen bir imkan sunar. Makinede ya da elinizde rahatlıkla yıkayarak yemek kalıntılarından arındırabilirsiniz. Kosova ECR büyük sosluk 6'lı kaseler halinde satışa sunulur. Bu sayede her birine farklı bir sos koyma imkanı sağlar. Dayanıklı yapıları sayesinde herhangi bir darbe aldığında kırılmaz ve çatlamaz. Bu sayede uzun süre güvenli bir şekilde kullanabilmenize imkanı tanır. Siz de dayanıklı malzemelerle üretilen sosluk modeli satın almak istiyorsanız Kosova ECR marka bambu stantlı kulplu büyük sosluk 6'lı OZS-0075 ürününü araştırabilir ve güvenle tercih edebilirsiniz.

Dekoratif Kosova ECR Büyük Sosluk 6'lı

Dekoratif Kosova ECR Büyük Sosluk 6'lı

Sosluk modelleri mutfak masalarının üzerinde dekoratif bir görünüm sağlar. Kosova ECR markası tarafından satışa sunulan bambu stantlı kulplu büyük sosluk 6'lı olarak tasarlanır. Birçok müşteri tarafından tercih edilen bir tasarıma sahiptir. Farklı kaseleri ile çok fonksiyonlu ve pratik bir kullanım imkanı sunar. Porselen malzemelerden üretildiğinden parlak bir yapıya sahiptir. Uzun süre parlaklığını koruyarak hoş bir görünüm elde edebilmenize yardımcı olur. Kosova ECR marka bambu stantlı kulplu büyük sosluk 6'lı kullananlar tasarımından ve kaliteli yapısından oldukça memnundur. Mutfak masaları üzerinde dekoratif bir görünüm imkanı elde ederler. Siz de şıklığınızı yansıtacak bir sosluk arıyorsanız Kosova ECR büyük sosluk modelini tercih edebilirsiniz. Bu sayede soslarınızı 6 farklı kaseye koyabilir ve pratik bir kullanım imkanına sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Kosova ECR Bambu Stantlı 6’lı Büyük Sosluk Fiyatı

Kosova ECR Bambu Stantlı 6’lı Büyük Sosluk Fiyatı

Kosova ECR marka bambu stantlı kulplu büyük sosluk 6'lı halde satışa sunulur. Bu sayede pratik bir kullanım imkanı sunar. Parlak yüzeyini yıllarca koruyarak herhangi bir renk atması oluşmaz. Bu sayede dilediğiniz leke çıkarıcıyı kullanarak makinede ya da elinizde yıkayabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle uzun süre sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Uygun fiyat kategorisinde Trendyol’dan satışa sunularak her bütçeye uyum sağlar. Kosova ECR marka bambu stantlı kulplu büyük sosluk 6'lı fiyatlarını inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatı sayesinde siz de sahip olabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Kosova ECR marka bambu stantlı kulplu büyük sosluk 6'lı yorumları ile birlikte ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, gönül rahatlığıyla siz de tercih edebilirsiniz.