Kosova Kos Gsa-56 Porselen Kahve Takımı Ayaklı 6'lı

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.096,07 TL1.080,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL

Ürün Bilgileri

Kosova Kos Gsa-56 Porselen Kahve Takımı Ayaklı 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markam Burada Satıcı Ünvanı: KURT HOME ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TEMİZLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596138858400001 Vergi Kimlik Numarası: 5961388584
    Bu ürün Markam Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kos Gsa-56 Porselen Kahve Takımı Ayaklı 6'lı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 0-99 ml
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Kosova Kos Gsa-56 6'lı Ayaklı Porselen Kahve Takımı

Kos Gsa-56 6’lı ayaklı porselen kahve takımı şık tasarımıyla kahve keyfinize zarif bir dokunuş katar. Ürün floral ağırlıklı pastoral motiflerle süslenen kahve fincan ve tabaklarından oluşur. Toplamda 6 çift tabak ve fincan bulunur. Fincanlar altın kaplama görünümlü kulplara sahiptir. Ayrıca fincanların zarafetine zarafet katan ayakları bulunur. Ürünler, en az takım kadar şık olan kalp şeklinde tasarlanmış Kosova kutu içerisinde gelir. En sevilen konuklar için özenle hazırlanıp ikram edilen kahveler, bu kahve takımıyla 40 yıllık hatrını pekiştirir. Kahve servisinde ayrıcalıklı bir dokunuş yaratan bu takım, özel tasarımıyla son derece dekoratif bir üründür.

  • Takım içeriği: 6 adet kahve fincanı ile fincan tabağı
  • Ürün tasarımı: Pastoral desenler, kulplu ve ayaklı fincanlar, özel tasarım kutu
  • Ürün malzemesi: Porselen

Kosova Kos Gsa-56 Ayaklı Porselen Kahve Takımı Kaliteli mi?

Kosova Kos Gsa-56 Ayaklı Porselen Kahve Takımı Kaliteli mi?

1970’li yıllardan bu yana kaliteden ödün vermeyerek üretim yapan Kosova, züccaciye ürünleri alanında öne çıkan markalardan biridir. Kos Gsa-56 6’lı ayaklı porselen kahve takımı da markanın standartları doğrultusunda en iyi malzemeler kullanılarak üretilir. Kahve fincan takımlarında sıkça kullanılan malzemelerden biri olan porselen killi topraktan üretilir. Bu malzeme özellikle içecek konulan kaplarda suya dayanıklılığı sebebiyle sıkça tercih edilir. Sıcak içeceklerde de kullanıma uygun olmasını ısı şoklarına karşı dayanıklılığına borçludur. İncelemekte olduğunuz takımın ham maddesini oluşturan porselen, yalıtkan özellikler göstermesi dolayısıyla ısıyı aktarmaz. Bu da kahve takımı gibi ürünlerde kullanılmasını özellikle uygun kılan bir başka özelliğidir. Kos Gsa-56 6’lı ayaklı porselen kahve takımının kaliteli üretimi ve öne çıkan detaylı tasarımıyla kahve keyfinizin kalitesi bir adım yukarı taşınır.

Kosova Gsa-56 Ayaklı Porselen Kahve Takımı Nasıl Temizlenir?

Kosova Kos Gsa-56 6’lı ayaklı porselen kahve takımı porselenden üretildiği ve desenlere sahip olduğu için en iyi yıkama şekli elde yıkamadır. Desenlerin görünümünün bozulmamasını ve takımın parlaklığını kaybetmemesini sağlamak için elde yıkamak en doğru yöntemdir. Ürünü yıkarken bulaşık teli gibi sert cisimler kullanılmamalıdır. Aynı zamanda çamaşır suyu gibi kimyasal maddelerle de yıkanmamalıdır. Bunların yerine sıvı veya krem bulaşık deterjanı ve bulaşık süngerinin yumuşak yüzeyi kullanılabilir. Yıkama yapılan suyun 60 dereceden düşük olması ürünlerin uzun ömürlü olmasını sağlar. Fincan ve tabaklar yıkanacak olduğu zaman çatal, bıçak gibi sert metalik ürünlere sürtünmemelerine dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde ürün yüzeyinde çizikler oluşabilir. Eğer bulaşık makinesinin porselenler için özel programı varsa bu programda yıkanabilir. Fakat bu, desenlerin en uzun süre korunması için tavsiye edilmez.

Kosova Porselen Fincan Takımı Dekor Olarak Kullanılır mı?

Kosova porselen fincan takımı, işlevsel olduğu kadar dekoratif bir tasarıma da sahiptir. Ayaklı kahve fincanları, nostaljik bir hava yaratır. Kahve fincanlarının ayak ve kulp kısmı altın sarısı kaplama ile süslenmiştir. Fincan gövdesinde ve fincan tabağının yüzeyinde çiçek, bitki ve hayvan desenleri bulunur. Yeşil-mor-sarı renk tonlarının ağırlıkta olduğu bu desenler, rahatlatıcı ve pastoral bir görünüm yaratır. Fincanın ağız kısmı ve fincan tabağının çevresi, sarı-kırmızı tonların yoğunlukta olduğu geleneksel motifler taşır. Ayrıca ürünün içinde geldiği özel kalp şekilli tasarıma sahip kutunun da en az takım kadar şık bir görünümü vardır. Bu özellikleri dolayısıyla Kos Gsa-56 6’lı ayaklı porselen kahve takımı hem mutfağınızda hem salonunuzda son derece göz alıcı bir dekor olarak kullanılabilir. Ürünle ilgili kullanıcı deneyimlerine Kos Gsa-56 6’lı ayaklı porselen kahve takımı yorum sayfasından ulaşabilir, takım hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 12 aya varan taksit seçenekleri ve ücretsiz kargo fırsatıyla bu ürünü şimdi Trendyol’dan satın alarak avantajlı alışverişin ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.