Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük

149,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pop Giyim Satıcı Ünvanı: TARIK BAŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1855123685400019 Vergi Kimlik Numarası: 1480221625
    Bu ürün Pop Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Trendyol'da

Köstebek anime cosplay Naruto Akatsuki Itachi ayarlanabilir yüzük sahip olduğu özellikler sayesinde ilgi çekicidir. Estetik görünümü ve zarif tasarımının yanı sıra rahat kullanımı sayesinde de ön plana çıkar. Ayarlanabilir yapıya sahip olan bu yüzük, her parmak için uygun ölçülere sahip olabileceğinden pratik kullanım sunar. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre solmadan ve yıpranmadan ilk günkü kalitesiyle kullanım sağlar.

 
  • Tarz görünüm
  • Ayarlanabilir
  • Kullanışlı

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Özellikleri

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Özellikleri

Naruto Akatsuki Itachi ayarlanabilir yüzük, Naruto serisinde bulunan ve ilgi odağı olan örgüt üyesinin yüzüğüne benzerdir. Bu yüzüklerin her biri, örgütün üyelerinin sembolü olan farklı bir hayvan figürüne sahiptir. Köstebek yüzük, örgüt lideri olan Pain'in sembolüdür ve yüzüğün yüzeyinde küçük bir köstebek figürü bulunur. Bu yüzük cosplay etkinlikleri, kostüm partileri veya Naruto hayranları tarafından koleksiyon amaçlı kullanılabilir. Ayarlanabilir yapısı sayesinde farklı parmak boyutlarına uygun olarak genişletilebilir ve bu sayede herkes tarafından kullanılabilir. Köstebek anime cosplay Naruto Akatsuki Itachi ayarlanabilir yüzük özellikleri arasında şık tasarımı, ayarlanabilir yapısı ve kullanım rahatlığı yer alır. Kaliteli malzemeden dizayn edilmiş olup güneşe temas etse de uzun süre renk kaybı ve paslanma oluşturmadan rahat şekilde kullanılır. Havalı bir görünüm elde edebileceğiniz özel tasarım bu ürünle ilgi çekici ve şık tasarıma sahiptir.

 

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Kaliteli Mi?

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Kaliteli Mi?

Göz alıcı tasarımları ile yüksek beğeni toplayan özel bir aksesuardır. Ne kadar çok kullanırsanız kullanın üzerinde yıpranma ya da lekelenme yapmadan uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Parmaklarınıza estetik görünüm kazandıran ve zarif duruşuyla dikkat çeken vazgeçilmez bir aksesuardır. Gündelik kullanımı yanı sıra davetlerde tercih edebileceğiniz bu aksesuar modern, minimal tarzıyla güzel ve şık görünüm kazandırabilir. Ayarlanabilir yapısı sayesinde farklı parmak boyutlarına uygun olarak genişletilebilir ve herkes tarafından kullanılabilir. Yüzük kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Bu nedenle dayanıklıdır ve uzun süre dayanır. Köstebek figürü, yüzüğün dikkat çekici ve gösterişli bir görünüm kazanmasını sağlar. Naruto serisine ilgi duyan hayranlar için özel bir üründür ve koleksiyon amaçlı kullanılabilir. Köstebek anime cosplay Naruto Akatsuki Itachi ayarlanabilir yüzük, Naruto hayranları tarafından ilgiyle kullanılan ve pek çok kişinin de severek taktığı bir aksesuardır. Doğal yapısı, ilgi çekici tasarımıyla dikkat çeken ergonomik bu ürün her yerde rahatlıkla takılır.

 

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Fiyatı

Köstebek Anime Cosplay Naruto Akatsuki Itachi Ayarlanabilir Yüzük Fiyatı

Modern ve çağdaş tasarıma sahip olan bu yüzük, kullanıcılara şıklık ve zerafet katar. Zarif ve stil tasarımı pratik kullanımı ile öne çıkan günümüzün en trend aksesuar modelleri arasında yer alır. İncelik ve zarafetin bir arada bulunduğu bu ürün çarpıcı ve renkli desenleriyle dikkat çeker. Şıklığınıza şıklık katan her alanda modayı takip edebileceğiniz en moda aksesuar seçenekleri arasında yer alır. Her elbise ile kombinlenebilen bu ürün kıyafetinizin hoş ve klas görünmesini sağlar. Özel davetlerin yanı sıra her alanda kullanabileceğiniz kıyafetlerinizle yüksek bütünlük sağlayan aksesuar seçenekleri arasında gösterilir. İhtiyaç ve zevkiniz doğrultusunda size özel üretilmiş olup sıra dışı görmenizi sağlar. Köstebek anime cosplay Naruto Akatsuki Itachi ayarlanabilir yüzük yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Köstebek anime cosplay Naruto Akatsuki Itachi ayarlanabilir yüzük fiyat bilgisine ulaşmak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.