favorconsept Death Note - L Kolye

49 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %20 İndirim
1.000 TL'ye %10 İndirim
99,90 TL

Ürün Bilgileri

favorconsept Death Note - L Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favoriconseptcom Satıcı Ünvanı: OĞUZ CAN YETİŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9520583956
    Bu ürün Favoriconseptcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Death Note - L Kolye

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Köstebek Death Note - L Kolye

Köstebek death note - L kolye ile sevdiğiniz insanın baş harfini boynunuzda taşıyabilirsiniz. L harfi ile başlayan sevdiğiniz insanlara hediye olarak alabilirsiniz. Bu kolyede L harfinin farklı tasarımı insanların dikkatini çeker. Günlük hayatta boynunuzdan çıkarmayacağınız bir kolyedir. Ürünün parlak ve kaliteli tasarımı vardır. Uzun süre kullanım için oldukça uygundur. Standart kolye boyutunda tasarlanır. Hem iş hayatında hem de günlük hayatta takmak için tercih edebilirsiniz. Tişört, etek, elbise, tulum gibi birçok kıyafetinizle kombinleyebilirsiniz. Oldukça şık ve zarif tasarımı boynu güzel gösterir. Dayanıklı materyali sayesinde uzun bir kullanım ömrü sağlar. Dayanıklı yapısı parlaklığını ve formunu uzun süre korur. Kombinlerinizde aksesuar olarak kolye kullanmayı seviyorsanız Köstebek L kolyeyi tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinize zarif bir hediye vermek için satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı
  • Parlak
  • Şık ve zarif tasarım

Şık Köstebek Death Note - L Kolye Özellikleri

Şık Köstebek Death Note - L Kolye Özellikleri

Death note - L kolye kişiye özel olarak alınabilir. İsmi L harfiyle başlayan sevdiklerinize jest yapmak için takabilirsiniz. Onlara doğum günlerinde hediye olarak alabilirsiniz. Dayanıklı materyalden tasarlandığı için uzun süre kullanılabilir. Farklı tasarımı boyunda dikkat çeker. Standart kolye boyutunda üretildiği için herkese uygunluk gösterir. Her yaştaki insanın kullanımı için uygundur. Gümüş rengi sayesinde birçok renk ile uyum sağlar. Siyah, beyaz, krem, sarı, yeşil gibi birçok kıyafetinizle uyumlu olur. Gümüş renkteki zinciri boyun bölgesinde hoş bir görüntü sunar. Dekolteli kıyafetler giydiğinizde tercih edebilirsiniz. Kaliteli, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. Hem erkek hem de kadınların kullanabileceği bir kolyedir. Uniseks tasarımıyla birçok insanın tercih edeceği bir aksesuar olmayı başarır. L harfinin farklı tasarımını almak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Köstebek Death Note - L Kolye Yorumları ve Avantajları

Köstebek Death Note - L Kolye Yorumları ve Avantajları

Aksesuar kullanacağınız zaman kolyeleri tercih ediyorsanız, bu ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kaliteli materyali ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü olur. L harfinin farklı tasarımıyla dikkat çeker. Kişiye özel olarak tercih edebilir ve yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz. İsminin baş harfi L olan sevdiklerinize hediye olarak gönderebilirsiniz. Şık ve zarif görüntüyü tek bir kolye ile yakalayabilirsiniz. Elbise, kot, şort, tişört, gömlek gibi birçok kıyafetinizle kullanabilirsiniz. Gümüş renkte olduğu için parlak görüntüye sahiptir. Çizilmeye, kırılma ve kopmaya karşı dayanıklıdır. Bu sayede gün boyu boynunuzdan çıkarmadan kullanabilirsiniz. Yatarken de takabilir ve boynunuzdan hiç çıkarmayacağınız bir kolye haline getirebilirsiniz. Dilediğiniz zaman L harfini çıkarabilir ve sadece zincir olarak da takabilirsiniz. Dayanıklı zinciri kopma gibi problemler yaşama ihtimalini minimuma indirir. Köstebek Death Note - L kolye yorumlarını inceleyebilir ve ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Ekonomik Köstebek Death Note - L Kolye Fiyatı

Ekonomik Köstebek Death Note - L Kolye Fiyatı

Köstebek Death Note - L kolye fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Kolyenin fiyatı dayanıklılığına, materyaline göre farklılık gösterir. L harfinin farklı tasarımı kolyenin dikkat çeken kısmıdır. L harfi zincirden kolayca çıkarılıp takılabilir. Parlak yüzeyi sayesinde boynunuzda dikkat çeker. Yaz aylarında denizde, kafede, plajda takmak için tercih edilebilir. Günlük hayatta gittiğiniz her yerde takabilirsiniz. Zincirli tasarımı ürünün şık ve zarif gözükmesini sağlar. Hediye olarak da satın alabilir. Uzun süre kullanım için uygundur. Bu yüzden hayatınız boyunca takabilirsiniz. Yaz kış dilediğiniz kıyafetinizle kombin haline getirebilirsiniz. Sevdiklerinize kalıcı bir hediye vermek için tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve şık tasarımıyla ön plana çıkar. Tek bir ürün ile şıklığı yakalamak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Siz de aksesuar tercih ederken kolyelere öncelik veriyorsanız, Trendyol’dan ürüne bakabilir ve uygun fiyata satın alabilirsiniz.