Kotex Ultra Hijyenik Ped Süper Ekonomik Normal 26'lı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kotex Ultra Hijyenik Ped Süper Ekonomik Normal 26'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADELYA Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SADELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kotex Ultra Hijyenik Ped Süper Ekonomik Normal, pamuksu üst yüzeyi ve ipeksi bir dokuya sahip kanatlarıyla cildinizi tahrişten korumaya yardımcı olur.
  • Ergonomik tasarımıyla iç çamaşırınız ile mükemmel bir uyum sağlamasının yanında Hızlı Emici Merkezi ve koruma kanallarıyla üstün bir koruma sağlamaya yardım eder.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Özellik Normal
Geri Bildirim Ver

Ultra Hijyenik Ped Süper Ekonomik Normal ile Günlük Konfor

Kotex markasının ultra hijyenik ekonomik ped ürünü kadınların en sık tercih ettikleri pedlerden biridir. Adet dönemlerinde kadınların pratik bir şekilde kullanmaları için dizayn edilmiş olan Kotex ultra süper ekonomik normal 26'lı ürünü oldukça makul fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Güçlü emiciliği ile kadınların adet dönemlerinde konforu düşünülerek üretilmiştir. İç çamaşırınız ile mükemmel uyum sağlayacak olan bu ürün, sızdırma yapmama özelliğine sahiptir. Üst yüzeyi pamuklu olan Kotex ultra ped süper ekonomik normal 26'lı sizi adet süresince rahat ettirecek bir üründür. Bu ürün en yüksek teknolojiler kullanılarak tasarlanmıştır. Kadınlar ve genç kızlar tarafından sıklıkla tercih edilen Kotex markasının bu ürünü, fiyat kalite dengesi göz önüne alındığında tercih sebebi olmaktadır. Siz de adet dönemlerinizde çantanızdan eksik etmeyeceğiniz Kotex ultra gece hijyenik ped ürününü kullanmayı gönül rahatlığı ile alışkanlık haline getirebilirsiniz.

  • Kaliteli
  • Hijyenik
  • Avantajlı fiyat

Yumuşacık Kotex Ultra Hijyenik Ped Özellikleri

Yumuşacık Kotex Ultra Hijyenik Ped Özellikleri

Yumuşacık yüzeyi ile terletme ve koku yapmayan ultra hijyenik ped süper ekonomik normal 26'lı ürünü banyonuzda ve çantanızda her daim bulundurmak isteyeceğiniz bir ped çeşididir. Hızlı emici merkezi olan pedler koruma kanalları sayesinde sızıntılara karşı üstün bir güvence sağlamaktadır. İpeksi dokuya sahip kanatları sayesinde cildinizde tahriş oluşturmaz. Konforlu ve güvenilir Kotex ultra süper ekonomik normal 26’lı ürünü kadınların hijyeni düşünülerek üretilmiştir. El değmeden üretilen bu hijyenik pedler ile zararlı bakterilerden uzak rahat bir adet dönemi geçirebilirsiniz. Cildinizin hak ettiği yumuşaklığı sağlayan ultra hijyenik ped süper ekonomik normal 26'lı içeriği tamamen insan sağlığına zararsız malzemelerden oluşmaktadır. Ultra kanatları ile iç çamaşırınıza sızıntı yapmadan rahat hareket imkanı sunar. Siz de adet dönemlerinizi konforlu ve hareketli geçirmek istiyorsanız bu ürünü incelemenizi tavsiye ederiz.

Hijyenik Ped Tasarımı

Hijyenik Ped Tasarımı

Ultra hijyenik ped süper ekonomik normal 26'lı, Kotex tarafından kadınların rahat hareket etmelerini sağlayacak teknoloji ile üretilmiştir. İçerisinde 26 adet ultra hijyenik ped bulunan ambalajlar oldukça makul fiyatlarla satılmaktadır. Ekonomik ve güvenilir olmasından dolayı kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Ürün ipeksi yapısı sayesinde varlığını çok hissettirmez. Yürürken hışırtı yapmayan bu pedler adet süresi boyunca en büyük hayat kurtarıcınız olacaktır. Koruma kanalları sayesinde kıyafetlerinize ve iç çamaşırınıza gelecek sızıntıların önüne geçilir. Ürünü kullanırken pedin altında bulunan uzun bandı çıkarmanız gerekir. Yapışkan yüzeyi çamaşırınıza tutturarak pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Yapışkan yüzey uzun süre kalıcılığa sahiptir. Aynı zamanda pedi çıkarırken iç çamaşırınıza zarar vermez. Sızıntıları önlemek için geliştirilmiş olan hızlı emici merkezi ile tek bir ped uzun süre sizi idare edecektir.

Koteks Ped Yorumları

Koteks Ped Yorumları

Ultra hijyenik ped süper ekonomik normal 26'lı kullananlar ürünle ilgili oldukça olumlu geri dönüşlerde bulunmaktadırlar. Ultra hijyenik ped süper ekonomik normal 26'lı yorumları göz önünde bulundurulduğunda ürünü kullanan kişilerin ürünün ipeksi yumuşaklığı ve tahriş etmeyen özelliğinden dolayı tercih ettikleri gözlemlenmektedir. Koteks ultra gece hijyenik ped ürünü de müşterilerden tam not almaktadır. 31115773 kodlu bu ürünü dilerseniz sepetinize atarak hızlıca uygun fiyata sipariş edebilirsiniz. Regl dönemlerinizde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün, hijyenik olduğundan dolayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Koteks ultra süper ekonomik normal 26’lı ürünü kullanım sırasında size zorluk yaşatmayan pratik özelliklere sahiptir. Adet dönemlerinizi rahat ve hijyenik bir şekilde geçirmek istiyorsanız siz de Kotex ultra ped süper ekonomik normal 26'lı ürününü deneyimleyebilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.