Koton Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü 9YAK61034AA

529,95 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.1
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Koton Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü 9YAK61034AA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNDİRİM ŞEHRİ Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR TAĞMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1886637298880017 Vergi Kimlik Numarası: 8160219908
    Bu ürün İNDİRİM ŞEHRİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beden:Tek Beden|Cinsiyet:Kadın|Renk:Kırmızı/450

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Koton Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü

Kadın parfümünde kalitesiyle adından söz ettiren markalardan birisi olarak ürün, kalıcı kokusuyla öne çıkar. Koton Dark Seduction kırmızı 450 kadın parfümü etkili ve hoş kokusuyla gün boyu üzerinizden çıkmayacak kalıcı bir üründür. Hoş kokusuyla büyüleyici bir etkiye sahiptir. Orijinal kutusu içerisinde çok şık bir görünüme sahiptir. Çekici kokusuyla sizi etkisi altında bırakır. Kaliteli ve farklı bir koku arayanlar için tasarlanan ideal bir parfümdür. Dark Seduction Koton kalitesiyle sunulan ürün parfümde kaliteyi önemseyenler için idealdir. Şık ve estetik kutusu parfüme ayrı bir değer katar. Kırmızının asil ve çekici tonunun yansımalarını hissederek orijinal kutusu içerisinde yer alan ürünü her gün kullanabilirsiniz. Kalıcı muhteşem kokusu gün boyu üzerinizde kalır. Renk ve kokusuyla bütünleşen muhteşem içeriğe sahip ürünü siz de deneyebilirsiniz.

  • Çok etkili
  • Çekici esans
  • Kalıcı koku

Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü Özellikleri

Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü Özellikleri

Çarpıcı ve büyüleyici kokusuyla etkisi altında bırakan Koton Dark Seduction kırmızı ile kendinizi çok özel hissedebilirsiniz. Karizmatik kişiliğinizi ön plana çıkaran ürünle etkili bir imaj sergileyebilirsiniz. Hoş kokusu gün boyu üzerinizde kalır. Bu muhteşem ve etkili koku sizi etkisinden gün boyu kullanıma uygundur. Sevdiğiniz arkadaşlarınıza hediye etmek için harika bir üründür. Kaliteli içeriği ile değer verdiğiniz kişiye hediye etmek üzere satın alabileceğiniz etkili ve ayrıcalıklı ürünler arasında yer alır. Siz de ister kendiniz ister sevdiğiniz kişiye hediye etmek üzere ürünü satın alabilirsiniz. Koton Dark Seduction kırmızı 450 kadın parfümü yorumları ürünü sizden önce satın alan ve kullanan müşterilerin yorumları yer alır. Yorumları okuyarak ürünün etkisi ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Koton Dark Seduction 450 Kadın Parfümü Fiyatı

Koton Dark Seduction 450 Kadın Parfümü Fiyatı

Kokusu ve etkisi dışında şık tasarımı ile de dikkat çeken Koton kırmızı parfüm hediye edilmek üzere ideal bir seçenektir. Şeffaf kutusu içinde kırmızının çekici ve baş döndürücü güzelliği güzel şekilde yansıtılır. Ürünü denemeden almanıza olanak sağlayan şık ve estetik bir ambalajı bulunur. Sevdiğiniz kişiye değer verdiğinizi gösteren ürün, şık kutusu ile hayranlık uyandırır. Bu çok şık ve etkili ürünü sevdiğinize hediye etmek üzere satın alabilirsiniz. Koton Dark Seduction kırmızı 450 kadın parfümü satın alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ürünün etkilerinden memnun kalan pek çok müşteri vardır. Bu sayede ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Koton Dark Seduction kırmızı 450 kadın parfümü kullananlar müşteriler üründen memnun olduklarını ifade eder. Sevdiğinize güvenle alabileceğiniz etkili ve hoş bir seçenek karşınıza çıkar. Uygun fiyat avantajları sunan ürünü satın alabilirsiniz.

Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü Yorumları

Dark Seduction Kırmızı 450 Kadın Parfümü Yorumları

Kalitesiyle öne çıkan harika ve ideal ürünlerden birisi olarak Koton Dark Seduction parfüm parfüm tercihinde iddialı olanlar için düşünülen bir üründür. Kalıcı ve muhteşem içeriğe sahip etkili kokusu sizi gün boyu etkisi altında bırakır. Uzun süre kalıcı olarak parfüm kokusunu üzerinizden silinmez. Gün boyunca bu muhteşem kokuyu içinize çekebilirsiniz. Kırmızı ambalaj tasarımı ile büyük beğeni kazanır. Bu etkili ürüne siz de sahip olabilir ve ürünün avantajlarından iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Koton Dark Seduction kırmızı 450 kadın parfümü fiyatı cazip fiyat seçenekleri ile öne çıkar. Kaliteli ve şık bir ürüne uygun fiyat seçenekleriyle sahip olmanız mümkündür. Trendyol üzerinden siparişinizi vererek bu çok etkili ürüne anında sahip olabilirsiniz. Kaliteyle bütünleşen içeriğe uygun fiyat seçenekleri ile sahip olmak için siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.