kb köyceğiz yöresel Keçiboynuzu (HARNUP) Özü 640 G

241,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

kb köyceğiz yöresel Keçiboynuzu (HARNUP) Özü 640 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köyceğiz Balı Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TUNAHAN ÖZÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4987956626200015 Vergi Kimlik Numarası: 6720221733
    Bu ürün Köyceğiz Balı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Ürünü beğenmediğiniz takdirde bizimle iletişime geçip yasal şartlar dahilinde bizden ürün değişimi veya para iadesi talep edebilirsiniz. Sözleşmemiz olmayan başka bir kargo firması ile iade yaparsanız ürünü kabul ederiz ancak kargo ücretini siz ödersiniz. * Gönderdiğimiz ürün öngörülemeyen bir nedenle elinize ulaşmaz, teslimat yapılamazsa bize iade olur
  • bu giden ve iade gelen iki kargo ücretini biz öderiz. Aynı paketi tekrar gönderdiğimizde sipariş tutarı her ne olursa olsun kargo ücretini bu defa alıcı öder. Sipariş esnasında bize vermiş olduğunuz mail, telefon, adres bilginize göre işlem yapıyoruz. Siparişinizle ilgili size gelen mesajları lütfen dikkatle takip ediniz.* Satışını yaptığımız tüm ürünlerimiz şeker vs. kesinlikle hiçbir katkı maddesi içermez, %100 doğaldır, saftır, istediğiniz yerde analiz yaptırabilirsiniz. * Ürünlerimiz her zaman en son sezona aittir, üretim ve son tüketim tarihi ürün ambalajı üzerinde yazılıdır, garanti emniyet bantlıdır, görselde gördüğünüz gönderilmektedir. * KÖYCEĞİZ BALI adlı tüm internet mağazalarımızda, yerel işletmelerimizde ve ihracata giden en küçük kavanozdaki ürün ile en büyük tenekenin içindeki ürünün kalitesi birebir aynıdır
  • tek bir yerden, fabrikamızdan çıkmaktadır.* Ege Bölgesi'nin en büyük ve en kapsamlı laboratuvarlarından birine sahibiz. Kendimize ait ürünleri analiz yaptığımız gibi dışardan gelen ürün analizlerini ücreti mukabili yapıyoruz.* Web sitemizde analiz raporlarını, ihracat yaptığımız ülkeleri ve sattığımız ürünleri ve hakkımızda yapılan değerlendirmeleri görebilirsiniz. Türkiye'nin çam balı ihracatında en önde gelen firmaları arasındayız.* %100 Türk sermayeli ÖZÇAKIRLAR GIDA SAN. ve TİC. nin temeli Muğla/Köyceğiz'de 1981'de atılmıştır. Tüm dünyaya satışımızı Köyceğiz'den yapmaktayız. Markamız tescillidir, ürünlerimiz TÜRK MALIdır.* En çok bilinen google, facebook, twitter, instagram, linkedin, youtube gibi birçok sosyal medyada KÖYCEĞİZ BALI veya ÖZÇAKIRLAR BAL adıyla paylaşımlarımızı görebilir ve yaptığımız kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver