Barbie Nin Pasta Dükkanı Oyun Seti Gfp59

1.549 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Nin Pasta Dükkanı Oyun Seti Gfp59

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: activeshop Satıcı Ünvanı: AKTİF PRODÜKSİYON GÖRSEL İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042034846300015 Vergi Kimlik Numarası: 0420348463
    Bu ürün activeshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie\'nin Pasta Dükkanı Oyun Seti GFP59 Barbie Pasta Dükkanı Oyun Seti sayesinde kızlar kendi pastalarını yapabilir ve süsleyebilir! Setteki çalışan mutfak gereçleriyle kullanılabilen pembe, mavi ve konfeti Barbie hamuru ile bu oyuncak, oyun saatinde yaratıcılığı desteklemek için birebirdir. Mutfak tezgahında kızların pasta yapabileceği, süsleyebileceği ve sergileyebileceği üç oyun alanının yanı sıra sete dahil olan 10 parçayı yerleştirecek alanlar bulunur. Minik pastacılar Barbie pastacı bebekle birlikte fırında kabaran tek veya çift katlı pastalar yapabilir, döner pasta şablonlarıyla yanları süsleyebilir, üstünü benzersiz pasta malzemeleriyle kaplayabilir, pastayı kasada satabilir ve dilimleyip tabakta servis edebilir ya da paket yapabilir. Minik eller ve yaratıcı zihinler için kullanımı kolaydır. Kızlar hikaye anlatımıyla kendilerini istedikleri gibi ifade etmeye bayılacak! Daha fazla malzemeyle yaratıcılığı geliştirmek için tüm Barbie aşçılık ve pastacılık oyuncaklarını koleksiyonuna ekle. Kızlar Barbie ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir (Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). Kıyafetli ve aksesuarlı Barbie pastacı bebek, keki kabartan fırın ile vitrinin bulunduğu mutfak tezgahı, üç kutu Barbie hamuru, üç kalıplı pasta süsleme aleti, üç pasta malzemesi, hamur şekillendirici, pasta kreması torbası, kasa, pasta tabağı, tek kişilik servis ve pasta kutusu içerir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver