Koza 3 Fonksiyonlu Salıncak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncak

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tek Üründe 3 Fonksiyon Beşik Salıncak Koltuk %100 GÜVENLİK BU ÜRÜNDE ÖZEL 8MM ÇELİK DÜBEL Ebatlar : Çap: 85 cm Yükseklik: 220 cm Maks. yük: 100 Kg Paket İçeriği: 1 adet Koza 3 Fonksiyonlu Salıncak
  • 8'lik Çelik Dübel
  • 1 adet Karabina Kanca
  • 3 adet Taşıyıcı Kemer

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Taşıma Kapasitesi 9-36 Kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Koza KIRMIZI85 CM 3 Fonksiyonlu Salıncak

Koza 3 fonksiyonlu salıncak, oyun parkının eğlencesini evinize taşır. Kırmızı oturağı ve siyah ipleriyle son derece uyumlu ve şık bir görüntü sunarak yaşam alanınıza sıcaklık katar. Tam üç farklı formda kullanılır. Örneğin salıncağın zeminine oturup iplerine tutunarak sallanabilirsiniz. Bu üründen sallanan bir koltuk çıkarabilir ya da bebeğinize huzurlu uykular sunan bir beşik elde edebilirsiniz. Bu salıncağın içine çocuğunuzla birlikte oturmanız da mümkündür. Zira Koza 3 fonksiyonlu salıncak fiyatına göre son derece sağlam olan malzemeleri sayesinde ağır yükleri dahi taşımayı başarır. Size de pamuk karışımlı sağlıklı kumaşa dayanıklı yapıya sahip bu ürünü, uzun yıllar güven ve keyifle kullanmak kalır.

  • Salıncak, koltuk ve beşik olarak kullanılır.
  • Çelik dübelle sabitlenir.
  • 100 kg taşıma kapasitesine sahiptir.

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncağın Yardımcı Fonksiyonları Nelerdir?

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncağın Yardımcı Fonksiyonları Nelerdir?

Koza 3 fonksiyonlu salıncak, çok amaçlı bir üründür. Katlanabilir yapıya sahip olduğu için üç farklı formda kullanılması mümkündür. İlk kullanım şekli standart salıncak görevi görür. Ürünü bu fonksiyonda kullanmak için kumaşı açmamanız gerekir. Bu kullanımda salıncağın çevresi tamamen boştur. Bu sebeple ileriki yaşlar için tercih edilebilir. Ürünün ikinci fonksiyonu sallanan koltuktur. Katlanır kumaşın arkasını açıp yükselttiğinizde bir yaslanma alanı elde edersiniz. Oluşan sırtlık sayesinde konforun ve eğlencenin tadını çıkarmak mümkün olur. Koltuk fonksiyonu, oturabilen bebekler ve daha büyük çocuklar için uygundur. Ürünün son fonksiyonu ise sallanan beşiktir. Kumaşı tamamen yukarı kaldırdığınızda salıncak, çocuğunuzun boyunu aşan, korunaklı bir beşik hâline gelir. Aynı zamanda ürünü bir sıcak hava balonu gibi gösteren bu fonksiyon, çocuklara gizli ve eğlenceli bir alan oluşturmak için idealdir.

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncağın Ebadı ve Taşıma Kapasitesi Nedir?

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncağın Ebadı ve Taşıma Kapasitesi Nedir?

Koza 3 fonksiyonlu beşik koltuk salıncak, 85 cm çapa sahiptir. Geniş zemini sayesinde salıncağın içine birden fazla çocuğu oturtmak mümkündür. Böylece kardeşleri aynı anda sallayabilirsiniz. Çocuğunuzun arkadaşlarıyla beraber salıncakta eğlenmesini sağlarsınız. Hatta siz bile çocuklarınızla birlikte bu salıncağın içine girebilirsiniz. Çünkü doğru ve sağlam takıldığı takdirde bu salıncak, tam 100 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Toplam yük 100 kg’ı geçmediği sürece bu ürünü güvenle kullanmanız mümkündür. Böylece çocuğunuzun oyuncaklarını veya ağırlık yapacak eğitici malzemelerini de korkmadan salıncağın içine yerleştirebilirsiniz. Çocukların yapmak istemediği aktiviteleri bu ürünün içinde gerçekleştirerek eğlenceli hâle getirebilirsiniz. Koza salıncak, toplamda 220 cm yüksekliğe sahiptir. Yerden yüksekliğinin ayarlanması mümkündür. Özellikle içinden çıkmaya çalışabilecek büyük çocuklar için salıncağı zemine yakın mesafede asmanız tavsiye edilir.

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncak Dayanıklı mıdır?

Koza 3 Fonksiyonlu Salıncak Dayanıklı mıdır?

Koza 3 fonksiyonlu salıncak, %100 güvenlik garantisi veren bir üründür. Çünkü salıncak, paket içinde bulunan 8 mm çelik dübel yardımıyla sabitlenir. Bilindiği üzere çelik malzeme, oldukça dayanıklıdır. Taşıma kapasitesi de son derece yüksektir. Delik açmak için 10’luk matkap ucu kullanılmalıdır. Ürünün yüksek güvenlikle kullanılabilmesi için doğru takılması gerekir. Bu sebeple kurulum sırasında bir ustadan yardım almayı tercih edebilirsiniz. Çelik dübelin yanı sıra üründe karabina kanca kullanılır. Kapandığında kilitli bir halka formunu alan karabina kanca, kazara açılmalara karşı korunaklıdır. 3 adet taşıyıcı kemer ise salıncağın güvenliğini artırırken dengesini korumasına da yardımcı olur. Aynı zamanda ürünün pamuk polyesterden imal edilen kumaşı da yırtılmalara karşı direnç gösterir. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Koza 3 fonksiyonlu salıncak yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Siz de çocuğunuzla eğlenmek için bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.