KRAF Metal Çerçeveli Büyüteç 50 Mm

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
75,28 TL
Kurumsal Fatura
88,90 TL
Kurumsal Fatura
93,99 TL
Kurumsal Fatura
117,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KRAF Metal Çerçeveli Büyüteç 50 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kraf Metal Çerçeveli Büyüteç 50 mm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta Boy
Geri Bildirim Ver

KRAF KRAF350G Metal Çerçeveli 50 mm Büyüteç

Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç, kullanıcı yararı düşünülerek imal edilir. Ürünün yapım aşamasında kullanılan kaliteli materyaller, büyütece dayanıklılık kazandırır. Çapı 50 mm olarak ölçülen mercek, son derece kaliteli bir camdan üretilmiştir. Bu sayede büyüteci düşürseniz bile merceğin kırılma olasılığı bir hayli düşüktür. Ürünün çerçevesinde kullanılan metal, bu gerece hem sağlamlık hem de estetik bir görünüm kazandırır. Paslanmaz üretim materyali, Kraf 50 mm metal çerçeveli büyütecin yıllar boyunca kullanılabilmesine olanak sağlar. Bu ürün, ergonomik plastik sapı sayesinde kolayca kavranır. Bu büyüteç, genellikle yetişkinler tarafından kullanılsa da sahip olduğu ölçüler sayesinde çocuklar için de tercih edilebilir. Ürün, pek çok farklı kişinin favorilerinin arasında yer alır.

  • Mercek Çapı: 50 mm
  • Ağırlık: 350 gram
  • Üretim Materyali: Paslanmaz metal

Kraf 50 mm Metal Çerçeveli Büyüteç Özellikleri Neler?

Kraf 50 Mm Metal Çerçeveli Büyüteç Özellikleri Neler?

Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç, görülmesi güç olan yazıların ve ince detayların gözden kaçmaması için özenle üretilmiştir. Merceğin üretim aşamasında kullanılan materyal, yüksek kaliteli camdır. Bu malzemenin sahip olduğu kalite ve dayanıklılık sayesinde ürün, darbelere karşı dirençli bir tutum sergiler. Merceğin çapı 50 mm olarak belirlenmiştir. Bu gereç, kolay kullanım imkânı tanır. Ürünün çerçevesini oluşturan malzeme, paslanmaz yapısı ile öne çıkar. Metal çerçeveli büyüteç, kalitesini kullanıldığı ilk andan itibaren belli eder. Paslanmaz metal malzeme, ürünün ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korumasına olanak tanır. Büyütecin sap kısmı ise plastikten imal edilmiştir. Ürünü oldukça rahat bir biçimde kavrayabilirsiniz. Ağırlığı yalnızca 350 gram olan Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç, ihtiyaçlarınızı karşılar.

Kraf 50 mm Metal Çerçeveli Büyüteci Kimler Alır?

Kraf 50 Mm Metal Çerçeveli Büyüteci Kimler Alır?

Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç, pek çok farklı alanda kullanılabilir. Bu nedenle ürünün hitap ettiği kitle de son derece geniştir. Bu gereç, fen ve teknoloji dersinde mercek ya da büyüteç konusu işlenirken öğrencilerin anlatılanları uygulamalı olarak öğrenebilmesi için tercih edilir. Ürün, yetişkinler tarafından da sıklıkla kullanılır. Kimi zaman küçük fontlar kullanılarak yazılmış yazılar ve ince detaylara sahip olan cisimler, gözü yorabilir. Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç sayesinde bireyler, daha verimli bir okuma deneyimi yaşayabilir. Küçük yazıları ve ayrıntıları algılarken zorluk yaşayan kişiler, gözlerini yormamak için bu ürünü tercih edebilir. Büyüteç, önemli detayların kolay incelenebilmesini sağladığı için kuyumcular tarafından da satın alınır. Bu ürün hem detayları gözden kaçırmanızı hem de kendinizi yormanızı önler.

Kraf 50 mm Metal Çerçeveli Büyütecin Kullanımı Nasıl?

Kraf 50 Mm Metal Çerçeveli Büyütecin Kullanımı Nasıl?

Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç, son derece basit ve rahat bir kullanım imkânı tanır. Ürün, tarafınıza orijinal paketinin içinde gönderildiğinden herhangi bir kurulum işlemi gerçekleştirmenize gerek yoktur. Tek yapmanız gereken, büyüteci gözünüzün ve incelemek istediğiniz cismin arasına yerleştirmektir. Odağı objeye göre ayarladıktan sonra inceleme işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Büyüteç cisme ya da gözünüze çok yakın olduğunda istediğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz. Bu nedenle her zaman gözünüzün, büyütecin ve ilgili nesnenin arasında belirli bir mesafenin bulunması gerekir. Bu ürün, tavsiye edilen şekilde kullanıldığı takdirde işlevini yerini getirir. Bahsi geçen gereç, makul boyutları sayesinde kolaylıkla muhafaza edilebilir. Dilerseniz siz de Kraf 50 mm metal çerçeveli büyüteç yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak olan bu kaliteli ürünü, Trendyol üzerinden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.