8
Not Kağıdı kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

KRAF Post It Ayraç 5 Renk 15 X 50 mm 1550

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
44,13 TL
1 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
49,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KRAF Post It Ayraç 5 Renk 15 X 50 mm 1550

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kraf post it ayraç 5 renk 15 x 50 mm 1550 Her renk 100 adet kagit icerir. Toplam 500 adet yapiskanli kagit vardir.

Ürün Özellikleri

  • Not Kağıdı Tipi Küp Not Kağıdı
Geri Bildirim Ver

KRAF 1550 15x50 mm 100 Yaprak 5 Renk Index Kağıt

Kraf Paper Index 15×50 mm 5 renk kâğıt post it seti, öğrenciler başta olmak üzere hemen herkesin severek kullanabileceği bir kırtasiye ürünüdür. Birbirinden farklı amaçlarla kullanıma uygun olan bu set, çok yönlü ve fonksiyoneldir. Post itler, yüksek yapışma gücüne sahiptir. Dolayısıyla kolaylıkla deforme olmaz ve yapıştığı yerden çıkmaz. Bu ürünlerin üzerine yazı yazmak son derece kolaydır. Setteki ayraçlar, dikkat çeken ve üzerindeki yazının okunmasını kolaylaştıran renklere sahiptir. Eğlenceli, sağlam ve kaliteli özelliklere sahip olduğu kadar çalışmalarınızı da kolaylaştıran bu çoklu seti uzun süre boyunca rahatlıkla kullanmanız mümkündür.

  • Set içinde 5 farklı renk mevcuttur
  • Toplam 500 yaprak vardır
  • Hem ayraç hem de post it olarak kullanılabilir

Kraf Paper İndex Kâğıt 15x50 mm Post It Özellikleri Neler?

Kraf Paper İndex Kâğıt 15x50 Mm Post It Özellikleri Neler?

Kraf Paper Index 15×50 mm 5 renk kâğıt post it, yapışkanlı bir ayraç setidir. Set içerisinde beş farklı renkte ayraç bulunur. Bu renkler; pembe, turuncu, sarı, yeşil ve mavidir. Ayraçların renkleri çoğunlukla açık tonlarda olmasına rağmen kolaylıkla dikkat çeken neon özelliğe sahiptir. Her bir renk grubunda 100 yaprak ayraç mevcuttur. Setin içinde toplam 500 adet ayraç yer alır. Ayraçlar, kaliteli kâğıt kullanılarak imal edilir. Ürünler, çok ince bir malzemeye sahip olmadığı için oldukça tok bir yapıya sahiptir. Bu post itler kolaylıkla kıvrılmaz, yırtılmaz, kopmaz ya da herhangi bir deformasyona uğramaz. Ayraçların yapışma özelliği oldukça güçlüdür. Kuşe kâğıt gibi kaygan yüzeylere bile bu ürünü rahatlıkla yapıştırabilirsiniz. Dilerseniz bu ayraçları yapıştırdığınız yüzeyden sorunsuz bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Kraf Paper İndex Kâğıt 5 Renk Post It Boyutu Nasıl?

Kraf 15×50 mm 100 yaprak 5 renk Index Kâğıt post it setinin içindeki tüm ayraçlar aynı boydadır. Dikdörtgen şekle sahip ayraçların kısa kenarı 15 mm, yani 1,5 cm'dir. Bu post itlerin uzun kenarı ise 50 mm, yani 5 cm'dir. Yeterli genişliğe sahip bu ayraçlar, sayfaları kolaylıkla ayırırken yapıştırılan yüzeyde yer kaplamaz. Kraf Paper Index 15×50 mm kâğıt post it setinin toplam ebatı 75 x 50 mm'dir. Dilerseniz fazla yer tutmayan bu küçük ambalajı yanınızda da taşıyabilirsiniz. Bu sayede ayraçlarınızı okul, dershane, kütüphane ya da iş yerinize rahatlıkla götürebilirsiniz. Ayraç setinizi kalem kutunuzda, çantanızda ya da dosyanızda saklayabilirsiniz. Böylece dilediğiniz her renk post ite istediğiniz anda kolayca ulaşabilirsiniz.

Kraf Paper İndex Kâğıt 15x50 mm 5 Renk Post It Kullanışlı mı?

Kraf Paper Index 15×50 mm 5 renk kâğıt post it seti; farklı amaçlarla kullanılabilen fonksiyonel bir üründür. Bu yapışkanlı ayraçları işaretleme yapmak amacıyla da kullanabilirsiniz. Böylece ders çalışırken önemli bilgilerin olduğu sayfayı ya da test çözerken anlayamadığınız soruları işaretleyebilirsiniz. Art arda sıralanmış not kâğıtlarını gruplamak için de bu ayraçları kullanmanız mümkündür. Böylece ders notlarını ünitelere, önemli evrakları ise kategorilere ayırabilirsiniz. Bu ürünün boyutu standart yapışkanlı ayraçlardan büyük, materyali ise kâğıttır. Bu sayede ayracın üzerine küçük notlar alabilirsiniz. Örneğin, ayracın üzerine bulunduğu sayfada hangi bilgilerin yer aldığına dair ipuçları yazarak işaretler arasında kaybolmadan aradığınızı hızla bulabilirsiniz. Dilerseniz Kraf Paper Index 15×50 mm 5 renk kâğıt post it yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.