Kraft Kağıt 70x100 Ambalaj Ve Çeyiz Paketleme Kağıdı 10 Adet Kahverengi Kağıdı

65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
62,95 TL
Kurumsal Fatura
64,90 TL
Kurumsal Fatura
69,99 TL
4. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kraft Kağıt 70x100 Ambalaj Ve Çeyiz Paketleme Kağıdı 10 Adet Kahverengi Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HDF PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: HDF AMBALAJ VE KAĞIT ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461078176900001 Vergi Kimlik Numarası: 4610781769
    Bu ürün HDF PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kraft Kağıt 70x100 En:70 cm Boy:100 cm Paket içi Adet:10 Bu ürün paketiyle ambalajlama işlemlerini kolaylıklı yapabilir, eşyalarınızı sarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Kraft 10'lu 70x100 Ambalaj ve Çeyiz Paketleme Kağıdı Kahverengi

Kahverengi ham kağıt çeyiz ve farklı hediyelerin paketlenmesinde sıkça tercih edilmektedir. Doğal görünümü ve kendine özgü kalitesiyle ön plana çıkan yuıy kraft paketleme kâğıtları, hediyelerinizi daha özel hale getirecektir. Çeyiz kolilerini bütün bir görünüme kavuşturmak ve istediğiniz şekilde süslemek için ham kağıttan elde edilen paketleme kağıtlarını tercih edebilirsiniz. 10 adet olarak hazırlanan çeyiz paketleme kağıdı paketi, 70 cm x 100 cm ölçülerinde hazırlanmıştır. Tüm koli ve paketlerde rahatlıkla kullanılabilen yuıy ham kağıtlar, istediğiniz şekli rahatça alacaktır. Hediye paketlerini sıradan görünümden uzaklaştırarak, sevdiklerinize özel süslemeler hazırlamak isterseniz, ham kağıttan elde edilen paketleme kağıtlarını inceleyebilirsiniz. Sadece hediye ve çeyiz için değil, satışını yaptığınız ürünler için de ham paketleme kağıtlarıyla kendinize özgü şık bir tasarım elde edebilirsiniz. Kraft kağıt 70x100 ambalaj ve çeyiz paketleme kağıdı 10 adet kahverengi kağıdı setini ihtiyacınız kadar sepetinize ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Kolay Katlanabilme Özelliği
  • Şık Görünüm
  • Dayanıklı Doğal Görünüm

Çeyizleri Özelleştiren Kahverengi Kraft Kâğıtlar

Çeyizleri Özelleştiren Kahverengi Kraft Kâğıtlar

Kraft kâğıt kullanarak, farklı kutulardan oluşan ve göze hitap etmeyen çeyiz kolilerini daha şık hale getirebilirsiniz. Paketlemeleri istediğiniz şekilde süsleyerek çeyizlerinizi belli bir konsept üzerine hazırlamak mümkün. Yumuşak yapısı sayesinde katlaması kolay olan kraft kağıtlar ham kahverengi rengiyle doğal bir görünüm elde etmektedir. Çeyiz kolilerini belli bir uyum içine sokmanızı sağlayan kraft kağıtlar seçtiğiniz renk temasını tüm hazırlıklarınızda ön plana çıkarmanıza yardım edecektir. Paket içerisinde 10 adet 70 x 100 cm ölçülerinde kraft kağıdı yer almaktadır. Orta boy kolileri tek kağıtla kaplayabilirken daha büyük koliler için iki kağıdı birleştirebilirsiniz. Kraft kağıt 70x100 ambalaj ve çeyiz paketleme kağıdı 10 adet kahverengi kağıdı içeriği yeterli gelmezse, aynı üründen birkaç adet sipariş ederek tüm paketleri kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Kraft kağıdı çeyiz paketleme işlemi ardından kurdele ve farklı aksesuarlar yardımıyla çeyizlerinizi kendinize özel şekilde süsleyebilirsiniz.

Kraft Kâğıtlarla Paketlerinizi Daha Şık Hale Getirin

Kraft Kâğıtlarla Paketlerinizi Daha Şık Hale Getirin

Hediye paketlerini renkli kağıtlardan seçmek yerine daha özel ve gösterişli hale getirmek için kraft kağıtlardan kaplama yapılmaktadır. Ham kağıt görünümünün yanı sıra, daha tok bir duruşa sahip olan kraft kağıtları hediyelerinizi göz alıcı hale getirecektir. Farklı renkteki paket süsleriyle özelleştirebileceğiniz kraft paketleme kağıtlarıyla istediğiniz tüm hediyeleri kaplayabilirsiniz. İnce yapısı sayesinde tüm katlama tekniklerine uygun olan kraft kağıtları, 70x100 cm ölçüleriyle yeterli büyüklüğe sahiptir. Kraft kâğıt 70x100 ambalaj ve çeyiz paketleme kâğıdı 10 adet kahverengi kağıdı kullanımı oldukça pratik ve eğlencelidir. Kolayca şekil alabilen ve istenen tüm renklerle kombin yapılabilen hediye paketleme kağıtlarıyla, koli ve farklı şekillerdeki paketleri kolayca kaplayabilirsiniz. Ürün hakkında merak ettiğiniz tüm detayları kraft kağıt 70x100 ambalaj ve çeyiz paketleme kağıdı 10 adet kahverengi kağıdı kullananlar tarafından yapılan yorumlar bölümünde inceleyebilirsiniz.

Uzun Ömürlü Kahverengi Kraft Kâğıtlar

Uzun Ömürlü Kahverengi Kraft Kâğıtlar

Hediyelerinizi ve kargolarınızı daha şık bir görünüme kavuşturmak isterseniz, kraft paketleme kâğıtlarını kullanabilirsiniz. Farklı modeldeki süslemeler ve detaylarla, paketlerinizi kendinize özgü bir görünüme kavuşturmanızı sağlayan kraft kağıtlarıyla sevdiklerinize anlamlı hediyeler sunabilirsiniz. Yumuşak yapısı sayesinde tüm paketleme stillerine uyum sağlayabilen kraft kağıtlar, kahverengi ham görünümü sayesinde göze hitap etmektedir. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin tüm değerlendirmeleri kraft kağıt 70x100 ambalaj ve çeyiz paketleme kağıdı 10 adet kahverengi kağıdı yorumları bölümünde açık şekilde sıralanmıştır. Satışını yaptığınız ürünleri kargolarken kendinize özgü ve kaliteli bir görünüm oluşturmak için kraft kağıtları kullanabilirsiniz. Ham kağıt ve ham iplik kullanarak oluşturabileceğiniz paket süsleri, kurutulmuş çiçeklerle daha anlamlı hale getirilebilir. Kraft kağıt 70x100 ambalaj ve çeyiz paketleme kağıdı 10 adet kahverengi kağıdı özellikleri için detaylar bölümünü inceleyebilir ve paket içeriği hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.