KRAL EGZOZ MARKET Kurt Kafalık Krom Egzoz Ucu Vanalı

1.950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KRAL EGZOZ MARKET Kurt Kafalık Krom Egzoz Ucu Vanalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KRAL EGZOZ MARKET Satıcı Ünvanı: OLCAY TÜRKYILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8810271815
    Bu ürün KRAL EGZOZ MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ELDEN VANALIDIR TÜM ARAÇLARA UYUMLUDUR ARACIN MOTOR HACMİ VE MODELİNİ BİZE MSJ OLARAK İLETİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

KRAL EGZOZ MARKET Egzoz Ucu Ürünleri Trendyol'da!

Pek çok araç sahibi otomobili için egzoz parçaları satın almak isteyebilir. Eğer siz de arabanız için kaliteli bir aksesuar satın almak istiyorsanız Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucuna bir göz atmak isteyebilirsiniz. Krom malzemeden üretilmiş olan bu egzoz ucu, tüm araçlara uyumlu bir şekilde dizayn edilir. Bahsi geçen parça, model itibarıyla son derece şık ve etkileyicidir. Parlak gri rengi ve cilalanmış görünümüyle her modelden araca yakışacak bir parçadır. Her otomobile uygun olan bir parça olduğu için kullanım kolaylığı sağlar. Bu ürün pek çok farklı araca uyumlu olmasıyla dikkat çeker. Bu egzoz ucu, aracının ilgili bölümünü yenilemek isteyenlere yöneliktir.

  • Malzeme: Krom
  • Model: Kurt kafalık
  • Uyumluluk: Tüm araçlar

Kral Egzoz Market Kurt Kafalık Krom Egzoz Ucunun Özellikleri Nelerdir?

Kral Egzoz Market Kurt Kafalık Krom Egzoz Ucunun Özellikleri Nelerdir?

Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucunun dikkat çekici özellikleri arasında yapı malzemesi bulunur. Kromdan yapılan bu egzoz, gri görünümüyle oldukça dikkat çekici bir üründür. Bahsi geçen egzoz uçları genellikle araçların estetik görünümü için tercih edilir. Bu nedenle söz konusu aksesuarlarda görüntü ve estetik son derece önemlidir. Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucunun son derece hoş bir görüntüsü vardır. Bu sayede estetik açıdan etkileyici, şık duran bir aksesuar satın almak isteyen kişiler bahsi geçen egzoz ucunu satın almak isteyebilir. Egzoz ucunun bir diğer özelliği ise elden vanalı olmasıdır. Bu özelliği ürünün pek çok kişi tarafından tercih edilmesini sağlar. Kral Egzoz Market egzoz ucu tüm araçlara uyumlu bir parçadır.

Kral Egzoz Market Krom Egzoz Ucu Kaliteli midir?

Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucunun kalitesi ilk bakışta anlaşılabilecek türdendir. Ürünün krom kaplaması son derece kaliteli bir izlenim verir. Krom, sertliği ve dayanıklılığı ile bilinen bir metaldir. Bu materyalin egzoz ucunda kullanılması ürünün kalitesini artıran bir bileşendir. Parlak ve cilalı olan bu egzoz uçları pek çok aracın toplam niteliğini ufak bir dokunuşla artıracak cinstendir. Egzoz ucunun dikine hafif eğilimli kesimi de parçanın son derece kaliteli ve havalı gözükmesini sağlar. İlgili parçanın kesim yapıldığı bölge oldukça pürüzsüz bir şekle sahiptir. Bu da Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucunun ne kadar özenli ve ince bir işçilikle üretildiğinin göstergesidir. Aracına kaliteli bir parça takmak isteyen kişiler bahsi geçen bu aksesuarı satın alabilirler.

Kral Egzoz Market Krom Egzoz Ucu Kullanışlı mıdır?

Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucu son derece kullanışlı bir üründür. Şekli ve yapısı itibarıyla pek çok araca yakışabilecek cinsten bir modeldir. Bahsi geçen aksesuar, tüm araçlarda kullanılabilir oluşuyla yüksek işlevsellik sağlar. Ürün söz konusu özelliği sayesinde otomobil sahiplerine büyük bir kullanım kolaylığı sunar. Krom egzoz ucu, aracın yakıt ateşlemesi esnasında meydana gelen atık gazları sorunsuz bir biçimde dışarı atar. Bu işlemi hızlı bir biçimde gerçekleştiren ürün motor verimliliğine katkı sağlar. Söz konusu uçtan maksimum fayda elde etmek için mesafesini ve konumunu uygun biçimde yerleştirmek gerekir. Kendi aracına uygun olan egzoz ucunu seçmekle uğraşmak istemeyen kullanıcılar bahsi geçen bu parçayı satın alabilirler. Ürün hakkında gerçek tüketici deneyimlerinden yararlanmak için Kral Egzoz Market krom kurt kafalık egzoz ucu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bahsi geçen egzoz ucunu Trendyol'un avantajlarıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.