1
Selülit Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Krauterhof Anti Cellulite Gel 250 ml

271,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
29 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
355 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Krauterhof Anti Cellulite Gel 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sen Güzelsin Fulser Satıcı Ünvanı: FULSER KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388146322400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881463224
    Bu ürün Sen Güzelsin Fulser tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krauterhof Anti-Cellulite Gel 250 ML (Selülit Karşıtı Jel) Krauterhof Anti-Cellulite jeli, güçlü etken madde kompleksi sayesinde hoş bir ısıtma etkisi ile cilt görünümünün düzeltilmesine ,portakalm kabuğu görünü münün azaltılmasına yardımcı olurken , kokusu ile tazelik ve ferahlık hissi verir. Spor ve diyetle desteklendiğinde ve düzenli kullanıldığında portakal kabuğu görünümünde gözle görülür bir pozitif etki fark edilecektir. Formülasyonunda Kafein, Carnitin, Nane yağı ,Biberiye ve Panthenol mevcut tur. Cilt kontürünü düzenlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda nemlendir mede sağlar. Kullanım : Akşamları selülitli cilt bölümlerine sürülür ve hafifçe masaj yapılır. Uygulama esnasında 15-30 dakika arasında değişen bir ısınma etkisi görülecek tir. Bu ısınma etkisi, etken maddelerin aktivasyonundan kaynaklanmaktadır, cilt tipine ve uygulama dozuna göre değişebilir. Göz, mukoza ve açık yaralar ile temasından kaçınılmalıdır. Uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Krauterhof 4075700104569 Unisex Selülit Kremi

Sıklıkla uyluk ve kalça bölgesinde gözlenen, yağ hücreleri kaynaklı olan cilt rahatsızlıklarından biri de selülittir. Krauterhof’un sunduğu bu jel sayesinde bahsedilen durumu geri çevirebilirsiniz. Söz konusu ürün, derideki düzensiz çıkıntılar üzerinde etkilidir. Krauterhof selülit kremi, vücudun pek çok farklı yerinde kullanım için uygundur. Böylece ürün çok yönlü bir kullanım şekli vadeder. Jelin bu özelliği pek çok kullanıcı tarafından beğenilir. Sıvı, cildi tahriş etmez. Krauterhof selülit kremi, hormonal değişiklikler veya kilo nedeniyle oluşabilen negatif durumları tersine çevirir. Deri üzerinde meydana gelen bu rahatsızlığı düzeltmeye yarayan jel güçlü bir etkiye sahiptir. Ürün düzenli kullanıldığında olumlu sonuçlar vermeye başlar. Krauterhof selülit kreminin genel özelliklerinden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Miktar: 250 ml
  • Tür: Jel
  • Tüm ciltler için uygun özelliktedir.

Krauterhof Unisex Selülit Kreminin İçeriği Nedir?

Krauterhof Unisex Selülit Kreminin İçeriği Nedir?

Krauterhof 250 ml anti-cellulite selülit karşıtı jel oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Bahsedilen sıvının formülü titiz bir mühendislikle geliştirilmiştir. Üründe deri için faydalı olacak bileşenlerden yararlanılmıştır. Krauterhof selülit kremi içerisinde kanserojenler gibi insan sağlığına zararlı maddeler yer almaz. Ürünün formülünde; aqua, glycerin, butylene glycol, sodium, polyacryloyldimethyl taurate, hydrogenated polydecene, dimethicone, carnitine, caffeine ve nane yaprağı özü gibi malzemeler mevcuttur. Bu maddeler, kalite standartlarına uygun laboratuvarlarda bir araya getirilmiştir. Uygun ölçülerde karıştırılıp Krauterhof selülit kremi hâline gelen malzemeler, ahenk içindedir. Maddeler sayesinde ciltte oluşan rahatsızlık giderilir. Jelin uygulandığı bölgede, selülite sebep olan unsurlar ortadan kalktığı takdirde yeniden aynı sorunlar meydana gelmez.

Krauterhof Unisex Selülit Kremi Ne İşe Yarar?

Krauterhof Unisex Selülit Kremi Ne İşe Yarar?

Krauterhof unisex selülit kremi son derece faydalı bir üründür. Jel, cilt üzerindeki katman eşitsizliğini gidermeye yardımcı olur. Hızlı kilo alma gibi durumlarda deri üzerinde selülitler oluşabilir. Krauterhof jel, meydana gelen bu yumrular üzerinde etkilidir. Ürün deriye sürüldüğünde, formüldeki maddeler sayesinde hoş bir ısınma yaşanır. Ayrıca bahsi geçen sıvı tazelik hissi yaratan bir koku yayar. Ürünün içerisinde panthenol da mevcuttur. Bu madde sayesinde Krauterhof selülit kremi nemlendirme görevi de görür. Böylelikle jelin uygulandığı bölgedeki kuruluk giderilir. Ürünün nemlendirme işlevi sayesinde bölgede çatlak oluşma ihtimali de azalır. Jel cildi besler. Ürün, uygulandığı bölgeye başarılı bir biçimde tutunur. Bu sayede jelin etkileri uzun bir süre boyunca devam eder. Ürünü çocuklar kullanmadan önce doktor tavsiyesi almak son derece önemlidir.

Krauterhof Unisex Selülit Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Krauterhof selülit jeli son derece pratik bir kullanıma sahip. Ürünü gün içerisinde, istenmeyen yumruların olduğu bölgelere doğrudan uygulayabilirsiniz. Jel yalnızca selülitlerin bulunduğu alana ve etrafına sürülmelidir. Ürün akşamları kullanılabilir. Jeli deriye yedirmek için hafifçe masaj yapabilirsiniz. Uygulama esnasında sıcaklık hissetmeniz normaldir. Yaşanan ısınma, etken maddenin aktivasyonunu gösterir. Sıcaklık cilt tipi ve uygulama dozuna göre değişiklik gösterebilir. Krauterhof selülit kremi spor ve diyetle desteklendiğinde etkisini daha çabuk gösterir. Ürünün günlük kullanımı uygundur. Jelin minimum 4 hafta, düzenli olarak uygulanması gerekir. Sonrasında gözle görülür ve olumlu etkiler yaşanacaktır. Hamile kişiler ürünü doktor tavsiyesine göre kullanabilir. Dilerseniz Krauterhof selülit kremi yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede jeli daha önce kullanmış olan bireylerin deneyimlerinden faydalanmanız mümkün olur. Siz de selülitlerinizden kurtulmak için Krauterhof kremi Trendyol üzerinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.