1
Masaj Yağı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Krauterhof At Kestanesi Masaj Jeli - 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
50 TL'ye 8 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Krauterhof At Kestanesi Masaj Jeli - 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİSCOUNT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360671708
    Bu ürün DİSCOUNT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krauterhof Pferdebalsam Warmend-Extra Stark Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml KRAUTERHOF Isıtıcı Masaj Jeli, kas ve adaleleri ısıtarak gevşetilmesine ve sakinleştirilmesine, kaslardaki katılık ve sertlik hissinin azaltılmasına yardımcı olur. Kırmızı Asma Yaprağı, At Kestanesi Ekstresi, Alman Papatyası, Oğul Otu, Civan Perçemi, Şerbetçi Otu, Ökse Otu, Kedi Otu, Rezene, Vanyl Butyl Ether ve Camphor ihtiva eder.
Geri Bildirim Ver

Krauterhof Pferdebalsam Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml

Krauterhof Pferdebalsam ısıtıcı masaj jeli 100 ml, günün yorgunluğuyla kas ağrısı yaşayan birçok kişi tarafından tercih edilir. Özel yapısı ve içeriğinde yer alan bileşenler sayesinde ağrıları kısa sürede yok eden ürün, kaslarda rahatlama sağlar. Özellikle yaşın ilerlemesi nedeniyle çıkan kas ağrıları, Krauterhof Pferdebalsam ısıtıcı masaj jeli ile adeta yok olur. Bu nedenle yaşı ileri olan kişiler, Krauterhof ısıtıcı masaj jeli 100 ml sayesinde oldukça rahatladıklarını belirtirler. Ürün; miktarı ve fiyatı açısından da müşterileri memnun eder. Bu noktada 100 ml olması nedeniyle uzun süre kullanılır. Özel formülü sayesinde alerjik reaksiyona sebep olmaz. Siz de gün içerisinde yaşadığınız kas ağrılarına çözüm bulabilmek istiyorsanız 4075700044483 koduyla satılan ürününü kolayca satın alabilirsiniz.

  • Ekonomik paket
  • Kaslarda rahatlama sağlar
  • Cilde dost

Krauterhof Pferdebalsam Masaj Jeli 100 ml Özellikleri

Krauterhof Pferdebalsam Masaj Jeli 100 ml Özellikleri

Krauterhof Pferdebalsam ürünü, faydalarıyla başı çeken ürünler arasında gösterilir. Özellikle jelin içeriğinde yer alan bileşenler sayesinde Krauterhof Pferdebalsam ısıtıcı masaj jeli 100 ml kullananlar, adalelerinin ısınarak gevşediğinden ve bu nedenle sakinleşebildiklerinden bahsederler. Üstelik spor yapan kişiler de egzersizlerinden önce jelin kasları desteklemek konusunda başarılı olduğuna vurgu yaparlar. Ayrıca Krauterhof ısıtıcı masaj jeli, spor sonrası vücutta oluşan komplikasyonların kısa sürede geçmesine de yardımcı olur. Tüm bunların yanı sıra ilgili üründe ısıtma özelliği olduğu için kasların gevşemesi ve uzun süreli çalışma temposundan sonra duruşun bozulmaması da mümkün hale gelir. Siz de Krauterhof Pferdebalsam ısıtıcı masaj jeli 100 ml yorumları kısmını okuyarak ürünü satın almak istiyorsanız kod numarası üzerinden erişim sağlayabilir ve alışverişinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Ürünü ailenizdeki kişiler için düşünceli bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz.

Faydalı Krauterhof Pferdebalsam Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml

Faydalı Krauterhof Pferdebalsam Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml

Kas ağrıları çekenler ve spor yapan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen ısıtıcı masaj jeli, faydası ve içeriği ile dikkat çeker. Bu noktada ürünün içerisinde yer alan bileşenler, kremin her bölgede yararının dokunmasını sağlar. İlgili kremin içerisinde bitki özleri yer alır. At kestanesi, Alman papatyası, kırmızı asma yaprağı, oğul otu, civan perçemi, şerbetçi otu yer alır. Üründe ökse otu, kedi otu ve rezene özlerinden de yararlanılır. Tüm bu ürünler, kasları desteklemenin yanı sıra dokularda rahatlatan bir etki bırakır. Üstelik ısıtma özelliği sayesinde kremin içerisinde yer alan bileşenler, ekstra olarak etki eder. Bu nedenle özellikle yaşlanmaya bağlı kas ağrıları için faydalı ısıtıcı masaj jelinin kullanılması gerekir. Siz de kas ağrılarınızdan kısa süre içerisinde kurtulmak istiyorsanız Krauterhof Pferdebalsam ısıtıcı masaj jeli 100 ml satın alabilirsiniz.

Krauterhof Pferdebalsam Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml Yorumları

Krauterhof Pferdebalsam Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml Yorumları

Birçok kişinin Krauterhof Pferdebalsam jel siparişi verdiği bilindiğinden ürün hakkında birçok yorum bulunur. Bu yorumlar, ürünü yeni deneyimleyecek olan müşterilere alışveriş esnasında fayda sağlar. Kremi tercih edenler, yaşlı kişilerde oluşan komplikasyonların krem sayesinde hızlı şekilde yok olduğunu ifade ederken dizlerinde ve sırtlarında yıllardır geçmeyen ağrıların artık bittiğinden bahsederler. Üstelik ürünü ilk kullanımında beğenen, ısı verme olayına hayran kalan, arkadaşlarına tavsiye eden, kas kasılmalarının bittiğini söyleyen ve ailece kremi kullandığını ifade eden birçok kişi bulunur. Bu nedenle ürün, bel, sırt, boyun, eklem ve kas ağrısı çeken pek çok kişi tarafından tercih edilir. Siz de Krauterhof Pferdebalsam Isıtıcı Masaj Jeli 100 ml fiyatı ve özelliklerine göz atarak ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz. Kremi aile büyüklerinize hediye ederek onların ağrılarına ve kasılmalarına fayda sağlayabilirsiniz.