5
Tarih Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk

99,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
123,13 TL
Kurumsal Fatura
142,40 TL
Kurumsal Fatura
148,75 TL
Kurumsal Fatura
154,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPTASONNOKTA Satıcı Ünvanı: KRİPTO BASIM YAYIN DAĞITIM EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589044126200012 Vergi Kimlik Numarası: 5890441262
    Bu ürün KİTAPTASONNOKTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bozkurt Atatürk Bora İyiat / Kripto Basın Yayın Basım Yılı: 2023
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786054991129
  • Yazar: Bora İyiat
  • Kitabın başlığı alışılmış başlıkların dışında. Atatürk'le ilgili böyle bir başlık önce yadırganıyor. Halbuki bozkurt bir sembol. Nasıl Fransızların sembolü horoz Rusların sembolü ayı ise Türklerin sembolü de bozkurttur. Ama ideolojik önyargılardan uzak Atatürk'ün önemini anlayabilmek için her şeyden önce onun hayatını incelemek neler yaptığını neleri hangi düşünce içerisinde gerçekleştirdiğini iyi analiz etmek gerekir. Atatürk Türk milliyetçiliğini ve Türklüğü son derece önemsemiş ve Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan "bozkurt" motifini de hayatında hep öne çıkarmaya çalışmıştır. TBMM'de daha Cumhuriyet ilan edilmeden 1922'de bozkurtlu pul çıkarmış takip eden yıllarda da farklı bozkurtlu pullar piyasaya sürülmüştür. Maarif Vekâleti (Milli Eğitim Bakanlığı) Atatürk'ün direktifiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet armasını seçmek için 1925'te bir yarışma açmış yarışmayı Namık İsmail'in "bozkurt" figürlü eseri kazanmıştır. Yine Atatürk'ün isteğiyle 1935 yılında Bozkurt markalı bir sigara çıkarılmıştı. Kahramanmaraş'ta 1936 yılında Atatürk'ün emriyle "Bayrak Tutan Bozkurt Anıtı" yapılmıştır. Atatürk bozkurtu Türk'ün sembolü olarak benimsemişti. O kadar benimsemişti ki çalışma masasında çağırma zili olarak bozkurt motifi kullanıyordu. İşte bu kitap 1919 yılında esir edilmek istenen kutlu budununu hapsolduğu dağın ardından yeniden çıkartan bir BOZKURT gibi kendi deyimi ile milleti muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için büyük bir mücadele veren TÜRK'ÜN BİLGE BAŞBUĞU Mustafa Kemal Atatürk'ün bu büyük mücadelesini okura sunma amacını gütmektedir. Prof.Dr. Cemalettin Taşkıran

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk Çeşitleri Trendyol'da!

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk eseri, Mustafa Kemal'in mücadelesini anlatır. Eser, milletini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak isteyen Ulu Önder Atatürk'ün yaşadıklarını kaleme alan bir kitap olarak dikkat çeker. Tarihî bilgileri, gerçeklerden uzaklaşmadan roman gibi anlatan bir kaynaktır. Her yaş grubundan kişinin okuması gereken eser, Atatürk'ün ülkemiz için yaptıklarını ele alır. Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk, yazar Bora İyiat'ın akıcı anlatımıyla beğenilir. Bu sayede herkesin okumaktan zevk alacağı bir kitap olarak tercih edilebilir. Bozkurt motifi ile Atatürk arasındaki ilişkiyi ifade eden bu eser, Türk milliyetçiliğine ışık tutar. Bu kitabı kendinize veya sevdiklerinize özel günlerinde hediye etmek amacıyla satın alabilirsiniz.

  • Sayfa Sayısı: 256
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton kapak

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk'ün Konusu Nedir?

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk'ün Konusu Nedir?

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk Bora İyiat eseri başlığıyla dikkat çeker. Eserin içeriği, Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan “Bozkurt” motifi ve bu sembolün Atatürk tarafından kullanımı hakkında bilgilerden oluşur. İdeolojik ön yargılardan uzak olarak Atatürk'ün hayatı ve Millî Mücadele sırasında yaşadığı zorluklar işlenir. Bunlara ek olarak Türklerin sembolü hâline gelmiş olan bozkurt figürünün nasıl ve hangi amaçlarla kullanıldığı da aktarır. Ulu Önder'in Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için verdiği savaşlar ve karşılaştığı zorluklar eserin ana konusudur. Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk, Türk tarihinde öne çıkan motifin değerini ve önemini anlamak amacıyla okunması gereken eserdir. Cumhuriyetten önce ve sonra pek çok yerde kullanılan bozkurt sembolü Türkleri ifade eder. Kitap, bilgileriyle tarihe tanıklık edilmesini sağlar.

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk Kimlere Hitap Eder?

Bozkurt Atatürk Bora İyiat tarafından yazılan kitap, tarihle ilgili bilgi edinmeyi seven kişilere hitap eder. Atatürk'ün mücadeleci ruhu ve ülkemiz adına kazandığı başarılar akıcı dille anlatılır. Böylece eser, tarih kitabı olarak da okunabilir. Lise çağındaki gençlerin geçmişleri hakkında fikir sahibi olabilecekleri ve sınavlara kaynak olarak kullanabilecekleri bir eserdir. Aynı zamanda tarih ve kültür seven herkesin keyifle okuyabileceği bir kitaptır. Söz konusu eser sayesinde bozkurt sembolünün anlamı, kullanım amacı ve değeriyle ilgili pek çok bilgiye sahip olabilirsiniz. Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk, farklı ideolojilerin anlatım biçimini merak edenlerin de beğenebileceği öğretici bir çalışmadır. Atatürk milliyetçiliğini yakından incelemek için uygundur. Bunların dışında ülkemiz hakkında fikir sahibi olmak ve Millî Mücadeleyi anlamak amacıyla okunması gereken kitaplar arasında sayılabilir.

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk'ün Yorumları Nasıldır?

Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk kitabını okuyanlar eser hakkında olumlu yorumlar yapar. Okuyucular kitabın, Mustafa Kemal hakkında farklı bir bakış açısıyla yazılan değerli bir kaynak olduğunu söyler. Kitap, içindeki bilgilerle değerlendirilmesi gereken bir çalışmadır. Söz konusu çalışma, okuyanların çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir eserdir. Okurlar, bozkurt sembolünün ifade ettiği anlamları ve Atatürk milliyetçiliğini kavramak için eseri tercih eder. Bu değerli çalışma, kitap ayracıyla birlikte gönderildiği için okurlara avantaj sağlar. Satın alan kişiler, ürünün zarar görmemesi için özenle paketlendiğini de ekler. Kripto Basım Yayın Bozkurt Atatürk yorumları arasında kitabın çok hızlı teslim edildiği bilgisine de yer verilir. Bu özellik sayesinde sevdikleriniz ve kendiniz için bu eseri tercih edebilirsiniz. Tarihe semboller üzerinde ışık tutan bu çalışmayı okumak için ürünü hemen online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden avantajlarla satın alabilirsiniz.