Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar & Kurtuluştan Itibaren Kronolojik Sırasıyla

89,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
129,33 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
171,23 TL
Kurumsal Fatura
162,78 TL
Kurumsal Fatura
171,23 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar & Kurtuluştan Itibaren Kronolojik Sırasıyla

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPTASONNOKTA Satıcı Ünvanı: KRİPTO BASIM YAYIN DAĞITIM EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589044126200012 Vergi Kimlik Numarası: 5890441262
    Bu ürün KİTAPTASONNOKTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • XIII. yüzyıl sonlarına doğru Kuzeybatı Anadolu’da or-taya çıkan küçük bir beylik, yüzyıl gibi kısa bir süre içeri-sinde Anadolu’nun dörtte üçünü, Balkanlarda ise Sırbis-tan ve Boğdan’a kadar olan toprakları hâkimiyetine alan bir devlet haline gelmiş, daha sonraki asırlarda ise Asya, Avrupa ve Afrika’da çok geniş topraklara sahip olarak yüksek bir medeniyet vücuda getirmiştir.Selçuklu-Bizans sınırındaki küçük bir beyliğin nasıl olup da dünyanın en büyük devletlerinden biri hâline geldiği tarihçileri hâlâ meşgul eden bir sorudur. Aslında verilecek tek bir cevap vardır. Osmanlı sadece bir imparatorluk değil, bir mede-niyetin her alanda var oluşudur. Kurmuş olduğu medeniyetle yeryüzünde 6 asır hü-küm sürmüş cihan devleti Osmanlı İmparatorluğu'nun ta-rihi elbette bir kitabın sayfalarına sığmayacak kadar en-gin ve heybetlidir. Görmüş olduğunuz bu çalışma aslın-da bu heybetli tarihin bilimsel kaynaklardan hazırlanmış anlaşılabilir kısa bir özetidir. Osmanlı Devleti binlerce yıllık Türk tarihi zincirinin en önemli halkalarından birisidir. Bunun yanı sıra hataları da vardır, sevapları da. Önemli olan onu tartmak, kıyas-lamak ve anlamak için okumak, tarihten ders çıkartmaktır. Umarız ki bu eser, günümüze kadar izleri ulaşan bu köklü medeniyeti bir nebze de olsa anlaşılmasında fayda sağlayabilir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bora İyiat
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar & Kurtuluştan İtibaren Kronolojik Sırasıyla

Ders kitapları hazırlanırken büyük özen gösterilmelidir. Bilgi içerdiği için yazılan her bir cümlenin doğruluğundan emin olunmalıdır. Özellikle büyük öneme sahip olan sınavlara hazırlanırken kullanılan bu ders kitaplarının, sınavlarda fayda sağlaması açısından doğruluğu kanıtlanmış ve öğretici bilgiler içermesi gerekir. Bu durum tüm dersler için geçerliyken özellikle sözel derslerde bilgilerin açıklayıcı ve öğretici olması oldukça önemlidir. Bu sözel derslerden biri olan tarih için hazırlanan kitaplara büyük özen gösterilir. Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar & Kurtuluştan İtibaren Kronolojik Sırasıyla, özenle hazırlanmış tarih kitapları arasında yer alarak içeriği ve anlatımı ile tarih öğrenmek isteyenlere yol gösterir. İçerdiği bilgi ve öğretim tekniği ile tarihteki olayları ayrıntılarıyla birlikte geniş çaplı anlamaya yardımcı olur.

  • Açıklayıcı anlatım
  • Doğruluğu kanıtlanmış bilgi
  • Öğrenci merkezli eğitim anlayışı

Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi Anlatımı

Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi Anlatımı

Ders kitapları, içerdiği bilgilerin anlaşılır olması ile değerlendirilir. Özellikle tarih kitapları, okuyan kişinin anlatılan tarihi olaylarla bütünleşmesini amaçlayarak hazırlanmalıdır. Tarihin büyük bir bölümünü oluşturan Osmanlı Tarihi Bora İyiat tarafından kaleme alınmış, olaylarla iç içe geçebileceğiniz ve okurken aynı zamanda olayları yaşayacağınız bir şekilde anlatılır. Küçük bir beylikten zamanla kazandığı zaferlerle çok büyük topraklara sahip olarak medeniyet haline gelen Osmanlı Devleti'nin bu sürecini konu alan kitapta, anlatılan her olayı gerçekte yaşamışsınız gibi hissederek okuyabilirsiniz. Böylesine heybetli ve kökleri günümüze kadar ulaşan bir devleti anlatmak her tarihçinin hedefi iken bu anlatılanları okuyarak Osmanlı Devleti hakkında bilgi sahibi olmak da her okuyucunun isteği olabilir. Siz de bu devletle ilgili geniş çaplı bilgileri anlaşılır bir dille okumak istiyorsanız, bu kitap sizin için uygundur.

Doğru Bilgilerle Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi

Doğru Bilgilerle Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi

Tarih derslerinde anlatılan konuların büyük çoğunluğunu oluşturan Osmanlı Devleti, hüküm sürdüğü süre boyunca hem kendi içinde hem de diğer devletlerle birçok olay yaşar ve tarihe adını yazdırır. Bu köklü devleti bir kitabın sayfalarına sığdırmak zor olsa da Bora İyiat, oldukça heybetli olan bu devletin tarihini kolay anlaşılması için ayrıntılara da yer vererek anlatır. Okuyucunun anlaması için açık bir dil kullanır, olayları kronolojik sırasına göre anlatır ve tüm yaşananları 432 sayfalık bu eserde tek tek açıklar. Günümüze kadar izleri taşınan bu köklü medeniyeti ayrıntılı bir şekilde incelemenize imkan tanıyan eserde karton kapak kullanılır. Eserin dili ise Türkçedir. Okuyucuların tavsiyelerini görmek istiyorsanız, Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar & Kurtuluştan İtibaren Kronolojik Sırasıyla yorumları kısmına göz atabilirsiniz.

Avantajlı Kripto Basım Yayın Osmanlı Devleti Fiyatı

Avantajlı Kripto Basım Yayın Osmanlı Devleti Fiyatı

Tarih kitaplarının fiyat aralıkları belirlenirken içeriğin kalitesi, kullanılan anlatım yöntemleri ve birçok özellik göz önünde bulundurulur. Çok fazla bilgi ve gereksiz ayrıntılardan arındırılan, anlaşılır bir dille yazılan ve okuyucuyu ön planda tutan kitaplar, nitelikli eser olarak değerlendirilir. Dolayısıyla fiyat aralıkları da bu yönde belirlenir. Geçmişte yaşanan olayları yeni ve gelecek nesillere aktarmak için yazılan tarih kitaplarında olaylar okuyucuya sunulurken anlatılan olayları kişiye yaşatmak, o eseri çekici kılar ve tercih edilmesini sağlar. Tarih dersinde büyük bölüme sahip olan Osmanlı Devleti, Bora İyiat'ın kaleme aldığı eserde bu özellikler ile anlatılır. Kitap, bu sayede nitelikli eser kategorisinde yer alır. Trendyol üzerinden avantajlı Kripto Basım Yayın Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar & Kurtuluştan İtibaren Kronolojik Sırasıyla fiyatı sayesinde bu eseri satın alabilirsiniz.