Kron Xc100 29 Jant Hidrolik Disk Fren 21 Vites Dağ Bisikleti 2022

5.965 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kron Xc100 29 Jant Hidrolik Disk Fren 21 Vites Dağ Bisikleti 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bisikletpro Satıcı Ünvanı: BİSİKLETPRO SPOR MARKET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1781193130
    Bu ürün Bisikletpro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kron XC100 29 Jant Hidrolik Disk Fren 21 Vites Dağ Bisikleti 2022 Detay ve Özellikler Listesi Genel Özellikler Ürün Tipi : Dağ Jant Ölçüsü : 29 Inch Vites Sayısı : Shimano 3 x 7 : 21 Vites Kullanıcı Bilgisi : Farklı kullanıcılar için kadro ölçüleri bulunmaktadır. Kadro ve Parçaları Kadro : Aluminyum 6061 MTB Maşa : Kron Amortisörlü Gidon : Aluminyum Boğaz : Aluminyum Katlanır Sele Borusu : Aluminyum Sele : Selle Royal Vites Sistemi Arka Aktarıcı : Shimano Tourney RD-TY300 Vites Vites Kolu : Shimano SL-M315 7x3 Aynakol : 3'lü Kron Zozo 24x34x42T Ruble : Shimano MFTZ500 14/28T 7'li Zincir : 7'li Orta Göbek : Monoblok Fren Sistemi Fren Kolu : Shimano Fren Sistemi : Shimano MT-200 Hidrolik Disk Fren Rotorlar : 6 Vidalı 160mm Tekerlek Sistemleri Dış Lastik : 29x2,10 Jant Çemberleri : Çift Kat Aluminyum Ek Özellikler Ağırlık : 14,95 Kg Garanti ve Servis Garanti : Üretici Kron Firmasının Şartları ile 2 Yıl Garantilidir. Kurulum : Ürün kurulumunu en yakın Kron servisinde ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz. Not : Üretici Firma Haber Vermeden Ürün Parçalarında Değişiklik Yapabilir. Kron XC100 29 Jant Hidrolik Disk Fren 21 Vites Dağ Bisikleti 2022

Ürün Özellikleri

  • Bisiklet Tipi Dağ Bisikleti
  • Jant 29
  • Vites 21 vites
  • Kadro Boyu 46 cm
  • Renk Gri
  • Materyal Alüminyum
  • Fren Tipi Hidrolik Disk Fren
  • Tekerlek Sayısı 2
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kron XC100-29-HD-2022 29 Jant Hidrolik Disk Fren 21 Vites Dağ Bisikleti

Dağ bisikleti sporu, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için ideal ekstrem sporlardan biridir. Bu ekstrem sporu yapabilmek için kullanılan dağ bisikletleri, zorlu koşullara uygun olarak üretilmiş bir bisiklet türüdür. Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, engebeli ve yüksek yamaçlarda kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Dağ bisikletinin kadrosu hafif ve dayanıklı olan alüminyum malzemeden yapılmıştır. 43 cm kadro boyuna sahip olan dağ bisikleti 100 kg’a kadar yük taşıyabilir özelliktedir. 14.9 kg ağırlığından olan Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, kadın ve erkeklerin kullanımına uygun unisex bir üründür.

  • Dağ bisikletinin kadro parçaları alüminyum malzemeden yapılmıştır.
  • Amatör ve profesyonel sporcuların kullanımına uygundur.
  • Engebeli arazilerde kolay kullanım sağlayan özelliklere sahiptir.

Kron XC100 29 Jant Hidrolik Disk Dağ Bisikleti Özellikleri Nelerdir?

Kron XC100 29 Jant Hidrolik Disk Dağ Bisikleti Özellikleri Nelerdir?

Zor arazi koşullarına uygun olarak tasarlanan Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, yüksek devir gücüne sahiptir. 29 jant oluşu sayesinde lastiklerde aşınma ve yırtılmaya sebep olmaz. Dağ bisikletinin jant çemberleri çift katlı alüminyum malzemeden yapılmıştır. Kron XC100 29 jant hidrolik fren dağ bisikleti yumuşak sıkılır V frene sahiptir. Daha az enerji harcayarak bisiklete daha fazla kuvvet uygulamayı sağlar. Alüminyum malzemeden yapılmış olan Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, hafif ve sağlam bir bisiklettir. Bisikletin düzgün bir şekilde hareket etmesini sağlayan 7’li zincire sahiptir. 6 vidalı 160 mm disk frenine sahip bir modeldir. Güvenli sürüş deneyimi sağlamak için tasarlanmış olan Kron bisiklet 29 jant hidrolik fren dağ bisikletinde ön kilitli amortisörler bulunur.

Kron XC100 Hidrolik Disk 21 Vites Dağ Bisikleti Dayanıklı mıdır?

Kron XC100 Hidrolik Disk 21 Vites Dağ Bisikleti Dayanıklı mıdır?

Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, oldukça dayanıklı bir modeldir. Çift katlı alüminyum malzemeden yapılmış jant çemberleri sayesinde ekstra dayanıklılık sağlar. Kadro boyunun ideal ölçüde olması ve kaliteli alüminyum malzeme kullanılarak yapılmıştır. Üretilirken kullanılan malzeme sayesinde Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, zor arazilerde hafif ve güçlü bir kullanım sağlar. Monoblok fren sistemi ile engebeli ve pürüzlü olan zeminde kaliteli bir sürüş deneyimi yaşatır. Güçlü fren kolları ve kaliteli vites sistemi sayesinde sporun keyfini güvenli bir şekilde hissedebilmenizi sağlar. Kaliteli kaynak birleşim noktalarına sahip olan dağ bisikletini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Kron XC100 29 Jant 21 Vites Dağ Bisikleti Sürüşü Konforlu mudur?

Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti, konforlu ve rahat bir bisiklettir. Engebeli arazi koşullarına uygun özelliklere sahiptir ve rahat hareket etmeyi sağlayan ağırlıktadır. Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti sele borusu ayarlanabilir mandala sahiptir. Uzun süreli dağ sürüşlerinde ellerde tahrişe sebep olmayan orta sertlikte elciklere sahiptir. Sağlam plastik malzemeden yapılmış olan pedalları geniş, rahatsızlık hissettirmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Orta kalınlıkta olan lastikleri, zor şartlarda hafif ve kolay bir sürüş deneyimi sunar. Ön amortisörleri sayesinde düz olmayan zeminlerde bile tekerleklerin yerde kalmasına yardımcı olur. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Kron XC100 29 jant hidrolik disk 21 vites dağ bisikleti yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu dağ bisikletini Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.