Kronik Kitap Insan Geleceğini Nasıl Kurar? - Ilber Ortaylı 9786258431254

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
117,20 TL
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kronik Kitap Insan Geleceğini Nasıl Kurar? - Ilber Ortaylı 9786258431254

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybesa Satıcı Ünvanı: İSA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0820653261
    Bu ürün Aybesa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Bir hedef bulacaksınız, o uğurda çalışacaksınız, hedefinizi gerçekleştirmek için bir yol arayacaksınız, yol yoksa da o yolu yapacaksınız. Bir defa geçtiğiniz yoldan da bir daha geri dönmeyeceksiniz. Çünkü lüzumsuz geri dönüş başarısızlıktır, tekrara düşmektir, ufku kapatmaktır. Hedef bulmak, yol açmak ve aynı yoldan geri dönmemek… Hayattaki gayemiz budur.” İLBER ORTAYLI Kendi kendinin mimarı olma ve hayata atılma… Yetenek, keşif, merak, potansiyel, heves, ayakta kalma güdüsü… Öğrenmenin, çalışmanın, düşünmenin yolları ve yöntemleri… Çalışacağız, okuyacağız, göreceğiz, planlayacağız, kendimize bir hayat kuracağız, tamam ama bunu hangi ölçüye göre yapacağız? İlber Ortaylı bu kitapta kişinin hayattaki gayesini nasıl belirleyeceğini, hedefini nasıl koyacağını, geleceğini nasıl planlayacağını, potansiyelini nasıl değerlendireceğini yüzyılların içinde dolaşarak, tarihin büyük düşünürlerinin binlerce yıla meydan okuyan görüşlerini de yanımıza katarak izah ediyor. Kendimize her gün sorduğumuz ve cevap bulmakta zorlandığımız soruları kendi deneyimleri ve engin bilgisi ışığında yanıtlıyor. · İnsan kendini nasıl inşa eder? · Potansiyelimizi değerlendirebilmek için hangi yeteneklere sahip olmalıyız? · İnsan hedefini nasıl koyar, geleceğe dönük planlarını nasıl yapar? · Yeteneğimizi, merakımızı nasıl keşfederiz ve nasıl geliştiririz? · Kendi talihimizin mimarı olabilir miyiz? · Etrafa bakma sanatı nedir, nasıl öğrenilir? · Mutluluk neden hem hakkımız hem de görevimizdir? · En zor zamanlarda direnme gücünü nerede bulacağız ve ilhamı nelerde arayacağız? İnsan Geleceğini Nasıl Kurar? yaşam tecrübesini paylaşmayı vazife bilen bir entelektüelden, İlber Hoca’dan, okurlar için bir yol açma, yol yapma, kendini inşa etme ve toplumu ayağa kaldırma rehberi. Platon, Seneca, Cicero, Farabi gibi bilgelerin ilhamı eşliğinde ve Yenal Bilgici’nin sorularıyla…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar? Trendyol'da!

Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar, kişisel gelişim alanında yazılmış olan bir yapıttır. Kitabın yazarı, ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dır. Ürünün basım dili Türkçedir. Sayfa sayısı 288 olan eserde altın niteliğinde öğütler verilir. İlber Ortaylı, kaleme aldığı bu kitabında bireyin hayattaki hedeflerini nasıl gerçekleştirebileceğini anlatır. İnsanın potansiyelini gerçekleştirmesi konusunda önemli bilgiler aktaran İlber Ortaylı, tüm bu düşünceleri tarihten verdiği örneklerle daha somut bir hâle getirir. Tüm bu anlatılar sayesinde öğrenmenin, çalışmanın, planlamanın ve düşünmenin yeni yollarını öğrenmeniz mümkündür. Kitap, kişisel gelişim üzerine tercih edebileceğiniz kalite ve anlatım tarzına sahiptir. Bu özelliği sayesinde hemen hemen her okurunun beğenisini kazanmayı başarır.

  • Yazar: İlber Ortaylı
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Basım Dili: Türkçe

Kronik Kitap İnsan Geleceğini Nasıl Kurar Kitabının Konusu Nedir?

Kronik Kitap İnsan Geleceğini Nasıl Kurar Kitabının Konusu Nedir?

Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar adlı eserde kişilerin hayattaki amaçlarına karar verirken dikkat etmeleri gerekenler titizlikle kaleme alınmıştır. Kitapta kişinin hedeflerini kendi potansiyeline göre nasıl şekillendirebileceği büyük bir ustalık içerisinde anlatılır. Yazar, altın niteliğinde tavsiyeler verirken bu öğütlerini tarihe damga vurmuş büyük düşünürler ve olaylardan örnekler sunarak zihinde kalıcı bir hâle getirir. Böylece kitapta verilmek istenen mesajı daha somut bir şekilde yakalayabilmek mümkün olur. Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar eserinde yazar, okuyucuların ufkunun genişlemesine ve çalışma hayatındaki motivasyonunu kazanmasına yardımcı olur. İlber Ortaylı bu kitabında okurlarına hayallerini gerçekleştirmeleri konusunda ilham verir. Eserin kapak sayfasında yer alan Kronik Kitap İlber Ortaylı Kendini İnşa Etmenin Yolları yazısı da aslında bu konuyu oldukça başarılı bir şekilde özetler.

Kronik Kitap İnsan Geleceğini Nasıl Kurar? Kimlere Hitap Eder?

Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar eseri, yol gösterici ve ilham verici nitelikleriyle pek çok kişinin tercihi hâline gelmeyi başarır. İnsanın talihinin aslında kendi elleriyle yazıldığını birçok örnekle açıklayan kitap, geleceğine yön vermek isteyen herkes için tavsiyeler barındırır. Bu özellikleri sayesinde kitap, 7'den 70'e herkese hitap eder. İlber Ortaylı'nın bu kitabı, insanın kendini nasıl gerçekleştirebileceğini anlatır. Dolayısıyla kitap, özellikle özgüven eksikliği yaşayan ve harekete geçmekte zorlanan bireyler tarafından gönül rahatlığıyla okunabilir. Kariyer konusunda problem yaşayan ve girişim yapmak istese de harekete geçmekte zorlanan kişiler için son derece idealdir. İlber Ortaylı, kişinin potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı olan tavsiyeler verir. Kitabın amacı, okurların eyleme geçmek için gereken güveni ve motivasyonu kendisinde bulmasını sağlamaktır.

Kronik Kitap İnsan Geleceğini Nasıl Kurar'ın Yorumları Nasıldır?

Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar adlı eser, kullanıcı memnuniyetini üst seviyelerde tutmayı başaran bir üründür. Hemen hemen her okurun takdirini kazanan ürün, içerisindeki önemli bilgiler ve tavsiyelerle tüm kullanıcılarına yol gösterir. Ürünü okuyup memnun kalan kullanıcılar, deneyimlerini yorumlarda belirterek eserin herkesin başucunda bulundurması gereken bir kitap olduğundan bahseder. Kişisel gelişim üzerine yazılmış nadide kitaplardan biri olan bu eserin özellikle gençler tarafından okunması sık sık tavsiye edilir. Ürün hakkında yapılan yorumlar, okurların memnuniyetini kanıtlar niteliklere sahiptir. İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar, kişinin kendi benliğini ve ihtiyacı olan cesareti bulması hakkında yazılmış olan son derece kaliteli bir kitaptır. Siz de kararınızı vermeden önce Kronik Kitap İlber Ortaylı İnsan Geleceğini Nasıl Kurar yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilirsiniz. Daha sonra kitabı Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.