Kryolan Digital Complexion Cream Foundation Krem Fondöten 12g 11000 P03

1.607 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kryolan Digital Complexion Cream Foundation Krem Fondöten 12g 11000 P03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kryolan Satıcı Ünvanı: NUBİA KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632144068500001 Vergi Kimlik Numarası: 6321440685
    Bu ürün Kryolan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijitalin yeni cildi için yeniden tanımlanan bir ten makyaj serisi ten makyajında inovasyonu tanımlayan, düzeltici filtrelere ihtiyaç duymayan mükemmelikte, kadife mat bitişli ve kendiliğinden sabitlenen krem fondöten ten makyajında inovasyonu tanımlayan, düzeltici filtrelere ihtiyaç duymayan mükemmelikte, kadife mat bitişli ve kendiliğinden sabitlenen krem fondöten. Digital complexion cream foundation, akıllı telefonlardan profesyonel kameralara kadar, günümüz lenslerinin olağanüstü netliği altında bile gerçekten kusursuz bir cilt göstermek için tasarlanmıştır. Bu sayede görünümü düzeltici filtrelere ihtiyaç duymayan kusursuz bir cilt sunar. Özellikle normal ve kuru cilt tipleri için geliştirilmiş yenilikçi formül, en son teknolojilerle uyumluluk için tasarlanmıştır. Kendiliğinden sertleşen ve neredeyse tamamen sabitlenen krem, hızlıca ve kolayca orta-Yüksek seviyede kapatıcılık sağlar. Akıllı telefonlardan en gelişmiş teknolojilerle çalışan profesyonel kameralara kadar, günümüz lenslerinin olağanüstü netliği altında bile gerçekten kusursuz bir cilt göstermek için anında filtre etkisi olan fonksiyonel dolgu aktifleri özenle seçilmiştir. Dolgu aktiflerinin özel kesim şekilleri ve bu mikro kürelerin sofistike kapatma teknolojisi, cildin yüzeyini yumuşatmaya ve parlak bir doğal görünüm için ince çizgileri, gözenekleri ve düzensiz ten rengini en aza indiren ışık yansımalarını kontrol ederek mükemmel bir sonuç ortaya çıkarır. Vegan sertifikalı. Tercihe göre parmaklarınızı, fırçanızı veya süngerinizi kullanarak yüz ve boyun bölgelerine eşit şekilde uygulayın. Fondöteni uygularken, yüzün ortasından dışarıya doğru uygulamanız önerilir. Gerekirse daha yüksek kapatıcılık için iki kat uygulama yapılabilir. Uygulamadan önce ihtiyaca göre cildi yumuşatıp dengeleyecek bir makyaj altı bazı kullanılması önerilir. Daha profesyonel görünen sonuçlar için digital complexion concealer, digital complexion finish ve digital complexion neautralizer ile birlikte kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Form Kompakt
Geri Bildirim Ver