Kryolan Digital Complexion Fluid Foundation Likit Fondöten 30 Ml 11010 Y25

2.175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kryolan Digital Complexion Fluid Foundation Likit Fondöten 30 Ml 11010 Y25

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kryolan Satıcı Ünvanı: NUBİA KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632144068500001 Vergi Kimlik Numarası: 6321440685
    Bu ürün Kryolan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijitalin yeni cildi için yeniden tanımlanan bir ten makyaj serisi ten makyajında inovasyonu tanımlayan, cilt görünümünü mükemmelleştiren, kadife mat bitişli ve kendiliğinden sabitlenen likit fondöten ten makyajında inovasyonu tanımlayan, cilt görünümünü mükemmelleştiren, kadife mat bitişli ve kendiliğinden sabitlenen likit fondöten. Digital complexion fluid foundation, akıllı telefonlardan en gelişmiş teknolojilerle çalışan profesyonel kameralara kadar, günümüz lenslerinin olağanüstü netliği altında bile gerçekten kusursuz bir cilt göstermek için tasarlanmıştır. Özellikle karma ve yağlı cilt tipleri için geliştirilen dokusuyla sünger veya fırça yardımıyla az bir miktarda uygulanarak orta-Yüksek kapatıcılık sağlar. Digital complexion serisi, cildinizi yeniden tanımlamak, cildinize özen göstermek ve filtrelere ihtiyaç duymadan pürüzsüz bir cilt efekti sağlamak için ilerleyen teknolojilerle el ele çalışarak geliştirilmiştir. Serideki tüm ürünler, dermal esnekliği artıran ve size içten taze, dolgun bir cilt veren nemlendirici bileşenler içerir. Kendiliğinden sertleşen ve sabitlenen özelliği sayesinde, pudra kullanımı minimumda tutularak fondötenin doğal parlaklığının ışıltısı yansıtılır. Digital complexion serisi, dijitalin yeni cildini size daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir performansla sunuyor. Vegan sertifikalı. Likit fondöteni karıştırmak için kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayın. Elinizin arkasına bir pompa fondöten alın ve. Parmağınızı, fırçanızı veya tercih ettiğiniz süngeri kullanarak fondöten cilde eşit şekilde uygulayın. Fondöteni uygularken, yüzün ortasından dışarıya doğru uygulamanız önerilir. Gerekirse daha yüksek kapatıcılık için iki kat uygulama yapılabilir. Uygulamadan önce ihtiyaca göre cildi yumuşatıp dengeleyecek bir makyaj altı bazı kullanılması önerilir. Daha profesyonel görünen sonuçlar için digital complexion concealer, digital complexion finish ve digital complexion neautralizer ile birlikte kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver