Genel Markalar 11297 Ks, Kelebek Etkisi, 2000 Parça Puzzle

210,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 11297 Ks, Kelebek Etkisi, 2000 Parça Puzzle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANKAN Satıcı Ünvanı: MANKAN MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612135928500001 Vergi Kimlik Numarası: 6121359285
    Bu ürün MANKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 11297 KS, Kelebek Etkisi, 2000 Parça Puzzle
Geri Bildirim Ver

KS Games 2000 Parça Kelebek Etkisi Puzzle

Yapbozların en önemli faydalarının başında bilişsel yeteneği arttırması ve konsantrasyonu geliştirmesi gelir. Çocuk, genç, yetişkin, yaşlı demeden herkesin keyif alarak yaptığı yapbozlar alınırken en çok üzerindeki desen ve renkleri dikkat çeker. KS Games Puzzle, parça sayısındaki çeşitlilikle ve farklı temaları ile her seviyeye uyum sağlar. Kelebek etkisi 2000 parça puzzle, teması, renkleri ve baskı kalitesi ile yetişkinlerin ilgisini çeken yapbozlar arasında yer alır. 96 x 68 cm bitmiş puzzle boyutu ile ideal ölçülere sahiptir ve çok yer kaplamaz. Aynı zamanda yapbozdaki görüntünün yansıma şeklinde olması, yaparken kullanıcıyı zorlayarak problem çözme becerilerini de destekler. KS Games tarafından üretilen bütün ürünler doğa dostu ve çocuk kullanımına uygun olarak Türkiye’de imal edilmiştir. Uluslararası SEDEX, SGS, INTERTEK tarafından sertifikalanmış olduğu için güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • Doğa dostu
  • Bilişsel yeteneği geliştirici

KS Games 2000 Parça Kelebek Etkisi Puzzle 11297 ile Dolu Geçen Vakitler

KS Games Puzzle, kullanıcılarına kayıp parça desteği sunarak kaybolan puzzle parçalarının temin edilmesini ve bu sayede yapbozun uzun süre bütünlüğünü kaybetmeden kullanılabilmesine olanak sağlar. Sağlam kartonu sayesinde biten yapbozlar tablo hâline getirilip duvara asılabilme özelliğine sahiptir. KS Games Puzzle, sorunun zihinde düzenlenmesini sağlar; kalıpları tanır ve istenen bir çözüme ulaşmak için birden fazla çözüm üretilmesini destekler. Bu gibi etkileri günlük yaşama olumlu bir şekilde yansır. Boş zamanlarda yaş farkı gözetmeksizin ve kişi sınırı olmaksızın oynanabilecek bu oyun ile zamanı hem keyifli hem de eğitici bir şekilde değerlendirebilirsiniz. KS Games 2000 Parça Kelebek Etkisi Puzzle, kullanıcısının faydalı ve keyifli vakit geçirmesini amaçlar.

KS Games 2000 Parça Kelebek Etkisi Puzzle’ın Avantajları

Kelebek etkisi puzzle 2000 parça, parça sayısına göre 37 x 27 x 8,5 cm ile sahip olduğu küçük kutu ebatı ve hafifliği sayesinde kolayca taşınabilir ve de rahatça saklanabilir. Daha çok yetişkinlerin tercihi olan bu puzzle, genç ve yapboz konusunda ilerlemiş çocuklara da hitap eder. Parça sayısının çok olması ile kalabalık ortamlarda da rahatlıkla yapılabilir. KS Games tarafından üretilen puzzle doğaya zarar vermeden ve çocuk kullanımına uygun üretilmiş olup güvenli kullanım sağlar. Bitmiş puzzle boyutu ile çok fazla yer kaplamaz. Kelebek etkisi figürünün yer aldığı KS Games 2000 Parça Kelebek Etkisi Puzzle 11297 yapbozunuzu tablo haline getirip oturma, çalışma, çocuk odalarına ve iş yerlerine estetik ve hoş bir görüntü verebilirsiniz.

KS Games 2000 Parça Puzzle Yeteneklerinizi Geliştirir

KS Puzzle 2000 parça; koordine etme, paylaşma, liderlik ve takip etme gibi fonksiyonlarınızı geliştirir. Ayrıca zor soruların çözümü esnasında oluşabilecek hayal kırıklığı ile nasıl başa çıkılacağını da öğrenmenize olanak tanır. İdeal ayrıntı derecesi ile odaklanma ve konsantrasyon gelişimine katkı sağlar. Oynayan kişileri düşünüp akıl yürütmeye iterek genel bilgi, bellek, mekânsal görüntü, mantık ve problem çözme becerilerini kullanmasını destekleyerek zekâ gelişimini olumlu yönde etkiler. Sunduğu kaliteli baskı ve uyumlu renkleri ile görsel olarak da kullanıcıyı memnun eder. Sağlam kartondan üretilmiş olması kullanım kolaylığının yanında maliyet olarak da kullanıcısına avantaj sağlar. KS Games 2000 parça kelebek etkisi puzzle 11297 yorumlarını dikkate alarak ailenize ve kendinize en uygun puzzle’ı rahatça seçebilir, boş vakitlerinizi hem keyifli hem eğitici bir şekilde değerlendirebilirsiniz.