Ks Games Let Me Guess Bil Bakalım Kim Tahmin Eğlenceli Kutu Oyunu

399 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ks Games Let Me Guess Bil Bakalım Kim Tahmin Eğlenceli Kutu Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosack Oyuncak & Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET KOZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820323792
    Bu ürün Cosack Oyuncak & Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ks Games Let Me Guess Eğlenceli Kutu Oyunu Kim olduğunu tahmin edebilir misin?Oyuna önce kimin başlayacağına karar verin ve seçtiğiniz bir kart ile oyuna başlayın. Sonra rakiplerinizin kim olduğunu tahmin etmek için sorular sormaya başlayın. Oyunu kazanan, rakiplerinin kim olduğunu tahmin eden ilk oyuncudur.6 yaş ve üzeri çocukların
  • hafıza, görsel algı, dikkat ve ilişki kurma becerilerini geliştirir.Oyuncu Sayısı
  • 2Kutu Ebatı : 27x37x8 CmYaş Grubu : 12+

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 2 Kişi
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Ks Games - Let Me Guess Bil Bakalım Kim Tahmin Kutu Oyunu

Ailece gerçekleştirilebilecek eğlenceli aktiviteler arayanlar için çok keyif veren bir üründür. Küçük büyük demeden, herkesin severek oynayabileceği bir kutu oyunudur. Ks Games Let Me Guess Bil Bakalım Kim Tahmin Eğlenceli Kutu Oyunu keyifli ve kaliteli zaman geçirme olanağı sunar. Ebeveyn ve çocuklarının kaynaşması için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, küçük çocuklar için görsel hafızayı kuvvetlendirmeye yardımcı bu ürün, bilişsel zekayı geliştirir. Bu nedenle çok fonksiyonlu bir üründür. Yıllardan beri severek oynanan, klasik bir tahmin etme oyunudur. Zekice sorular sorarak, rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Bu oyunda rakibe yöneltilen sorular, oyunun gidişatını etkileyen önemli bir unsurdur. Galibiyet zevkini yaşayabilmeniz için soracağınız soruların, bol karakter eleyici özellikte olması gerekir. Siz de kampanyalı fiyatlar dahilinde, bu ürünü sipariş verebilirsiniz.

  • Dikkat ve hafızayı geliştirir
  • Yeni karakterle eğlenceyi dorukta yaşa
  • Hem eğlen hem öğren

Ks Games Bil Bakalım Kim Özellikleri

Ks Games Bil Bakalım Kim Özellikleri

Ks Games bil bakalım kim oyununda, sert plastikten üretilmiş olan iki adet kart tablası bulunur. İki kişi ile oynanabilen bir üründür. Rakiplerin, kart tablası ve kartları; kırmızı ve mavi gibi farklı renklerdedir. Her bir oyuncuda 24 adet olmak üzere, toplam 48 adet oyuncu kartı, 24 adette gizli karakter kartı vardır. Bu kartların üzerinde, farklı özelliklere sahip karakterler bulunur. Ks Games Bil Bakalım Kim Tahmin Eğlenceli Kutu Oyunu, 6 yaş ve üzeri herkesin sıkılmadan oynayabileceği bir üründür. Kutu, 27x37x8 ebatlarına sahiptir. Kart tablasının yanında, oyun skorunu gösteren bir panel bulunur. Büyüklerin, eğlenceli vakit geçirmesi için bu oyunu tercih edilirken; küçük çocukların dikkat, hafıza ve görsel algısını desteklemesi amacıyla başvurulur. Siz de ailece güzel anılar biriktirmek istiyorsanız, bu modele indirimli fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Eğlenceli Ks Games Bil Bakalım Kim Nasıl Oynanır?

Eğlenceli Ks Games Bil Bakalım Kim Nasıl Oynanır?

Bil bakalım kim kutu oyunu için iki kişi ayarlanır ve karşılıklı oturur. Öncelikle oyuna kimin başlayacağı seçilir. Kim, hangi renk tablaya sahipse o renkteki kartları alır ve rakibinin, karakterlerini görmesini engellemek için kendilerine doğru dizerler. Herkes kendi seçtiği karakteri, kendi alanında yer alan tekli bölmeye koyar. İlk başlayacak olan oyuncu, karakterler ile ilgili soru sorar ve cevaba göre uygun özelliğe sahip olmayan karakterleri kapatır. Soru sorma sırası diğer oyuncuya geçer ve o da aynı şeyleri tekrarlar. Sonunda, rakibin hangi karakteri seçtiğini ilk bilen oyuncu kazanır. Böylece ilk tur biter. Kart tablasının yanında, oyunun skorunu takip etmek için bir alan bulunur. Bu panelde yer alan parçayı kaydırarak skoru işaretleyebilirsiniz. Ks Games bil bakalım kim klasik kartlarındaki, yenilenen figürler ile eğlenmeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kaliteli Aktivite İçin Ks Games Bil Bakalım Kim Fiyatları

Kaliteli Aktivite İçin Ks Games Bil Bakalım Kim Fiyatları

Bu eğlenceli oyun özellikle evde iki çocuğu olan aileleri, oyuncak paylaşımı gibi büyük bir dertten kurtarır. Ks Games bil bakalım kim kutu oyunu ile kardeşler kavga etmeden iletişim ve işbirliği içinde eğlenmenin yolunu keşfederler. Ayrıca, eğlenirken öğrenmeyi de ihmal etmezler. Arkadaşlarınızla toplandığınızda ne yapacağınızı ve nasıl etkinlikler gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız, bu ürün mutlaka denemeniz gereken modellerden biridir. Üstelik eğlenmek, hiçbir yerde bu kadar uygun fiyatlı değildir. Rakip muadilleriyle kıyaslandığında aynı zevki vermesine rağmen, son derece hesaplı bir modeldir. Ürünler ortalama olarak benzer ücretlerdedir. Modeller, önerilen satış fiyatı üzerinden kontrol edilir. Bu sayede yüksek meblağlarla karşılaşmazsınız. Sizler de indirimli fiyatlardan yararlanarak bu ürüne sahip olmak için hemen Trendyol’a göz atabilirsiniz.