Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi 500 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
167,50 TL

Ürün Bilgileri

Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi 500 ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kuaf Haır Repaır Mask 500 ml Keratin Kür ile Saç Bakımı

Saç, insan vücudunda baş bölgesinde bulunan ve kafatasını dış darbelerden korumak amacıyla örtülmüş kıl topluluğuna verilen isimdir. Vücudun bu bölümü de her şey gibi düzenli bakım ister. Bu bakımlar sayesinde canlı, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Sadece görünüm açısından değil yapı bakımından da oldukça sağlıklı bir hal alır. Kuaf hair repair mask bir saç maskesidir. Bu saç maskesi keratin ve bitkisel proteinler içeren formüle sahiptir. Formül sayesinde saçın keratin tabakasını güçlendirerek saçın daha güçlü ve sağlam bir hal almasını sağlar. Kuaf hair repair mask keratin içerikli maske çeşitlerinden biridir. İçerisindeki keratin sayesinde saçın doğal yapısına katkı sağlamaktadır. Saçlar da keratin adı verilen birer proteinden oluşmaktadır. Saçın doğal yapısında bulunan bu etken madde maske haliyle saça nüfuz ederek saçı derinlemesine besler.

  • Keratin Etkili Maske
  • Yoğun Nem Özellikli Saç Maskesi
  • Dipten Uca Derinlemesine Bakım

Kuaf Hair Repair Mask 500 ml Keratin kur Kullanımı

Kuaf Hair Repair Mask 500 ml Keratin kur Kullanımı

Her saçın bakım ritüelleri kendine göre farklı olabilir. Tüm bakım ürünleri saçların bozulan doğal yapısını geri getirmek amacıyla üretilmiştir. Şampuanlar, maskeler ve bakım kürleri de bu amaç doğrultusunda ortaya çıkmıştır. Pek çok bakım maskesi farklı saç tiplerine göre yapılmaktadır. Yağlı, kuru, dalgalı, kıvırcık, aşırı işlem görmüş, boyalı, röfleli, dökülmeye yatkın ve daha birçok saç özelliği, saç şekli göz önüne alınarak üretimi yapılmaktadır. Kuaf hair repair mask keratin nasıl kullanılır sorusu ise son derece basit bir cevaba sahiptir. Bu maske hem duşta saç kremi olarak hem de duş sonrası bakım kremi olarak kullanılabilmektedir. Kuaf hair repair mask keratin kullananlar ise genellikle saçı yıpranmış ve çok işlemden hasar görmüş kişilerdir. Kuaf hair repair mask 500 ml kampanya dahilinde satışa sunulmakta olan ürünlerden biridir. Çeşitli pek çok kampanyaya dahil olabilmektedir.

Kuaf Hair Repair Mask 500 ml Keratin kur Yorumları

Kuaf Hair Repair Mask 500 ml Keratin kur Yorumları

Saçlar, günlük hayatın koşuşturmasında çoğu zaman zarar görebilen bir yapıya sahiptir. Özellikle kötü hava şartları, kullanılan sert kimyasallar, boyalar, işlemler saçın doğal yapısına zarar vererek bozulmasına yol açar. Kişiler ise bu bozulan saçları toparlamak, eski haline geri getirebilmek amacıyla birçok ürün çeşidi kullanmaktadırlar. Bunlar içerisinde maskelerin yeri oldukça geniştir. Kuaf hair repair mask keratin yorumları açısından incelendiğinde kullanıcıların ürünü ihtiyaçları doğrultusunda tercih ettiği görülmektedir. Bu tercihler çoğunlukla saç yapılarının bozulması ve düzeltilme ihtiyacından doğmaktadır. Kuaf hair repair mask 500 ml içerisindeki şişelerde muhafaza edilir ve dipten uca yoğun nem özellikli saç maskesi olarak satışa sunulur. Son derece büyük bir saklama kabına sahiptir. Ürün kapaklı bir plastik kalıp içerisine konulmaktadır. İstenilen miktarlarda alınıp kullanıma devam edilir. Ürün kullanımında doğru ürün miktarını kullanmak da oldukça önemli detaylar arasındadır.

Kuaf Hair Repair Mask 500 ml Keratin kur Özellikleri

Kuaf Hair Repair Mask 500 ml Keratin kur Özellikleri

Kuaf hair repair mask 500 ml özellikleri arasında birçok madde sayabilmek mümkündür. Saça uygulandığında verdiği etkiler, ürünü yapısı, ürün içerisinde kullanılan malzemeler ve ürünün etki ettiği alanlarda hakkında birçok farklı özellik vardır. Ürünün en önemli özelliklerinden bir yapısında bulunan keratin ve bitkisel proteinler sayesinde saçın keratin tabakasının güçlenmesine yardımcı olmasıdır. Yıpranmış ve hasar görmüş saçları baştan aşağı onararak eski canlı, parlak ve sağlıklı görünümüne kavuşturur. Bununla beraber zarar gören saçları derinlemesine nemlendirir. Nemlenen saçlar da elektriklenme veya sertleşme gibi olumsuz durumlar ortadan kalkar. Duşta saç kremi olarak kullanımının yanı sıra duş sonrası maskesi olarak da kullanılabilir. Kuaf hair repair mask 500 ml satın al seçeneği sayesinde ise ürüne Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilir daha sonrasında ise rahatlıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.