Kudo Soğuk Sıkım Köpek Maması Sığır/domuz Etli Düşük Tahıl 3kg

735 TL
(245 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kudo Soğuk Sıkım Köpek Maması Sığır/domuz Etli Düşük Tahıl 3kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erdenay Evcil Hayvan Ürünleri Satıcı Ünvanı: ERDENAY EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA MİMARLIK İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0346076103100001 Vergi Kimlik Numarası: 3460761031
    Bu ürün Erdenay Evcil Hayvan Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KUDO KIRMIZI ETLİ &SEBZELİ KÜÇÜK IRK YETİŞKİN 1 YAŞ VE ÜSTÜ KÜÇÜK IRK YETİŞKİN KÖPEKLER İÇİN TAM VE DENGELİ KURU KÖPEK MAMASI KUDO KIRMIZI ETLİ VE SEBZELİ, küçük ırk yetiskin kopeklerin ihtiyac duyacagi tum besin ogelerini ihtiva eden tam ve dengeli bir kuru kopek mamasidir. ICERIK ANALIZI: Ham Protein %24, Ham Yag %14.6, Ham Lif %3.4, Ham Kül %7.3, Kalsiyum %1,1, Fosfor %0,85,Sodyum %0,15, Nem Oranı Maks. %10 KATKILAR (KILO BASI) Besin İlaveleri: Vitamin A 13500 IU, Vitamin D3 1350 IU, Vitamin E 135 mg, Vitamin B1 3,97 mg, Vitamin B2 7,02 mg, Vitamin B6 5,4 mg, Vitamin B12 0,07 mg, Niyasin 33,57 mg, Pantotenik Asit, 13,89 mg, Folik Asit 0,54mg, Biyotin 0,34mg, Vitamin C 100mg, İyot 3,24 mg, Selenyum 0,3 mg, Demir 81 mg, Bakır 10 mg, Çinko 100 mg, Manganez 10 mg, Kolin Klörür 1458 mg. Antioksidantlar: tokoferolce zengin bitki yagi ozleri URUN ICERIGI: Kurutulmuş Sığır ve Domuz eti (%34), Sığır ve Domuz Yağı (%14) Kurutulmuş Bezelye (%9) , Güneşte Kurutulmuş karabuğday tohumu, Yulaf Gevreği (%8),Sığır Ciğeri (%8), Mısır Gevreği, Kurutulmuş Balkabağı (%2), Kuru Elma (%1,8), Kuru Havuç (%1,2), Keten Tohumu, Keçiboynuzu, hindiba ozu, kurutulmus bitkiler (papatya, biberiye,maydanoz)(%0,3), beta glukanlar , vitamin-mineral karısımı. SAKLAMA KOŞULLARI: Direkt güneş ışığı almayan kuru ve serin bir yerde saklayınız. KULLANIM SEKLI: Yeni Kudo mamanızı sevgili dostunuza, ilk 4 gun suresince, eski mamaniz ile yari yariya karistirarak veriniz. Alisma suresinden sonra, paket uzerinde belirtilen kilo/verilecek gramaj tablosuna gore gunluk olarak besleyebilirsiniz. Onemli: Ürünlerimiz için lütfen, sıradan yüksek ısıl işlem görmüş kopek mamalarına ait ölçü kabı kullanmayınız. Soğuk Çekim teknolojisi ile üretilen kopek mamamız çok daha ağırdır. Lütfen Yalnızca Kudo ölçü kabı kullanınız ya da hassas mutfak terazisi kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Aroma Domuz Eti
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver