Kumpazar Mucize Sihirli Sünger Kirli Inatçı Leke Çıkarıcı 10 Adet

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kumpazar Mucize Sihirli Sünger Kirli Inatçı Leke Çıkarıcı 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KumPazar Satıcı Ünvanı: SGA ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769259094500001 Vergi Kimlik Numarası: 7692590945
    Bu ürün KumPazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mucize Sihirli Sünger Kirli İnatçı Leke Çıkarıcı 10 Adet Nano silgi şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kirler dâhil her şey temizlenebilen Sihirli sünger alışılagelmiş silgiler gibi kullanılır ve kullanıldıkça da yavaşça erir. Zorlanmadan temizlik yapar: Yalnızca suyla ıslatın ve temizleme istediğiniz yüzeyi silin! Gözlerinize İnanamayacaksınız! yaptıklarını görünce Ürün Özellikleri: Krom ve paslanmaz çelikten (ankastre) eşyaları çizmeden ve ovalamadan temizler Deriden mamul tüm eşyaları yeni alınmış kadar iyi temizler Fırın, mikrodalga vb yüzeylerdeki aşırı yağlanmalar Rengi değişmiş metal ve plastik eşyalar Tüm sert zeminler Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki çizgi ve lekeler Duvarlara yapılmış resim ve yazılar (sınırlı olarak) Kalıcı markalamalar (Suya dayanıklı) Baskı boyaları / Mühür mürekkepleri Duvar boyası ve zamk kalıntıları Yapışmış çiklet kalıntıları Kurşun kalem izleri Lastik izleri Zift lekeleri Araba ve Motosikletler: Yapışkan kirleri uzaklaştırır, süsleme kirişlerini, çamurlukları, lastik tozlarını temizler, nikotin ile zift lekelerini bertaraf eder. Mutfak: Çelik, gümüş, krom, alüminyum, seramik, seran yüzeyleri temizler, inatçı çay ve kahve lekelerini uzaklaştırır. Ev ve Bahçe: Sentetik, ahşap ve metal pencere çerçeveleri, pencere bankları, cam yüzeyler, aynalar, grileşmiş ve sararmış sentetik malzemeler, sentetik bahçe mobilyaları, zemin ve duvarlardaki kirli çizgiler ve lekeler, duvar resimleri, elektrik duyları, bahçe iskemle ve masaları, mutfak ve banyo fayansları, rengi değişmiş metaller, deri döşemeler, kaloriferler, jalûziler, vitrinler, panjurlar, spor ayakkabıları... Büro: Baskı ve mühür mürekkepleri, kalıcı markalayıcılar, kurşun kalem, rengi atan masa, sandalye, dolaplar ve bilgisayarların sentetik kısımları, faks cihazları, tahtalar... Ürün özellikleri:otomobil deri koltuklar (deri yüzeylerde dâhil suni veya gerçek deri) nano özel süngerdir. Nano melamin sünger yapısıyla ev, ofis vb. Alanlardaki tüm deri veya vinil yüzeylerdeki kirlenmeleri gidermeye sorunsuz, aşındırmadan destek verir kirlendiğinde tekrar tekrar su ile temizleyin etkisini 3 kata kadar arttırır. Ürün öçüleri: 10 x 5 x 2 cm Paket içeriği: 10 adet sihirli sünger
Geri Bildirim Ver