6
Fırın kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

KUMTEL B66-S2 Siyah Ankastre Fırın Cam

4.469 TL
A+
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KUMTEL B66-S2 Siyah Ankastre Fırın Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BORAKS Satıcı Ünvanı: BORAKS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ALIM SATIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0180044039400014 Vergi Kimlik Numarası: 1800440394
    Bu ürün BORAKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplamda üç programlı ankastre fırın alt ve üst pişirme seçenekleri sayesinde özelleştirilebilen ayarlar sunar. Bu sayede her yemeği kendine has şekilde hazırlayabilir, sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.
  • 1600 Watt elektrikli fırın güçlü kapasitesiyle yemekleri hızlıca pişirir ve vakitten tasarruf etmenize yardımcı olur.
  • Emaye iç hazneyle kaplanan Kumtel siyah ankastre fırın dayanıklı malzemelerden imal edilir. Yüksek ısıya karşı dirençli olan emaye, cihazın kullanım ömrünü uzatıp bütçenize katkı yapar.
  • Lambalı iç aydınlatma yardımıyla Kumtel siyah fırın modelinin kapağını açmadan da yemeğinizi kontrol edebilirsiniz. Bu sayede içerideki ısı gereksiz yere dağılmaz, yemekler soğumaz ve gıdaların lezzeti azami derecede korunur.
  • Kullanışlı ve çok fonksiyonlu fırın modelinde, kolay temizlenen ve paslanma direnci bulunan krom ızgara mevcuttur. İletkenliği yüksek olan krom yardımıyla homojen şekilde pişen et yemeklerini hazırlayabilirsiniz.
  • Termostat ayarlı Kumtel cam fırın çeşitli gıdalar için farklı santigrat dereceleri içerir. Tatlılar, et yemekleri ve hamur işleri gibi farklı tarifler için ideal bir sıcaklık bulabilir, sofranızı zenginleştirebilirsiniz.
  • Siyah, estetik tasarımıyla iç mekanlara kolayca uyum sağlayan Kumtel fırın simetrik panel tasarımıyla gözlerinizi yormaz ve mutfaklardaki yerini alır. Bunun yanı sıra A sınıfı olup, enerji tasarruf eder ve bütçenize katkıda bulunabilir.

Ürün Özellikleri

  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 3 fonksiyon
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 40-60 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Özelliği Statik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Saat Tipi Saatsiz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Ankastre Fırın Modelleri ile Yemekler Daha Lezzetli

Mutfağın en temel pişirme ihtiyaçlarından biri olan fırın, teknoloji ve tasarımcılar sayesinde daha az yer kaplayan kullanışlı bir modelle yapılır. Gömme alanlarda beyaz eşyaları tanımlayan Kumtel b66-s2 ankastre ürünler, kullanıcıların pek çok açıdan beğendiği ürünlerden biridir. Tezgahın içinde olduğu kısım kesildikten sonra mekana kurulan Kumtel b66-s2 siyah ankastre fırın sadece tahsis edilen alanı kaplar. Diğer kısımlara yapışması, alanın artması gibi sıkıntıları önler. Mutfağın bütünlüğünü koruyan stilleri yakalamaya yardımcı olur. Geleneksel fırınların aksine Kumtel b66-s2 özellikleri dolayısıyla hafiftir ve boyut olarak az yer kaplar. Mini boyut, mutfaktaki diğer eşyalar için daha fazla alan bırakmanıza olanak tanır. Yüksek tasarımlı popüler bu ankastre fırın yaygın olarak kullanılmaktadır. Turbo sistem, sıcak havanın haznede eşit olarak dağılmasını ve sıcaklığın uzun süre korunmasını sağlar.

  • Yüksek Teknolojiye Sahip
  • Tasarım Harikası
  • Boyut Olarak Az Yer Kaplar

Mutfağınızda Şıklık Yaratan B66-s2 Siyah Ankastre Fırın

Mutfağınızda Şıklık Yaratan B66-s2 Siyah Ankastre Fırın

Evinizin mutfağında en gerekli şeylerden biri olan b66-s2 ankastre fırın ile lezzetli yemekler, hamur işleri ve tatlılar yapabilirsiniz. Uzun yıllara dayanan deneyime sahip kaliteli markanın yüksek kaliteli ekipmanlarına sahip b66-s2 siyah ankastre fırın ile herkes için harika bir parti hazırlayabilirsiniz. Geleneksel fırınların aksine alttan ısıtmalı, soğuk hava üfleyicili, 3 boyutlu sıcak hava sirkülasyonu ve buz çözme özelliklerine sahip yeni nesil ankastre fırınlar, güvenli ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Yenilikçi bir yaklaşımı modern bir tasarımla bütünleştiren Kumtel b66-s2 siyah cam ankastre fırın, tüketici beğeni ve ihtiyaçlarına uygun teknik özellikler ve donanımlarla geliştirilerek tüketicilere cazip seçenekler sunulur. Hamur işlerinin yanı sıra et, tavuk ve balık ürünlerini en sevdiğiniz kıvamda pişirmenizi sağlayan ankastre fırın, zaman kontrollü dijital ekranıyla mutfağınıza modern bir görünüm kazandırır.

B66-s2 Siyah Ankastre Fırın Avantajları

B66-s2 Siyah Ankastre Fırın Avantajları

Mutfakta pratik işlevsellik arayan kullanıcıların tercih ettiği en özel mutfak gereçlerinden biri olan fırın, ankastre olarak karşınıza çıkar ve yeni nesil teknolojiyi kullanır. Birçok özel ekipman ve yapım örneğinde bulunan Kumtel b66-s2 teknik özellikleri sayesinde kısa sürede lezzetli yemeklerin tadını çıkarmanızı sağlar. Bu özel fırınlarda hızlı ve rahat bir şekilde hazırlanan tüm tarifleri uygulamak mümkündür. Mutfakta sıklıkla kullanılan yeni nesil fırınların temizliği eski fırınlara göre çok daha kolaydır. Yanmaz ve yapışmaz yüzeyli ve çıkarılabilir kapaklı tasarım, hızlı temizlik avantajları sunar. Hamur işleri, sebze yemekleri gibi her türlü ürünü pişirebilen çeşitli fırınlarda lezzetli yemekler hazırlamak için kullanılabilir. Çeşitli fonksiyonlara sahip olan bu ankastre fırın, birçok açıdan avantaj sunar. Kullanıcılar için en önemli avantajı birçok malzemeyi büyük iç hacimlerde saklama yeteneğidir.

B66-s2 Siyah Ankastre Fırın Modelleri ve Fiyatları

B66-s2 Siyah Ankastre Fırın Modelleri ve Fiyatları

Evlerin birden fazla ihtiyacının olması, insanların uygun fiyatlı ürünlere yönelmesinde etkili olmaktadır. Şık ve modern bir mutfak yaratmak için kampanya dönemi sonrasında ankastre fırın için çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Gösterilen performanslar birbirinden farklıdır, bu nedenle daha küçük parçalar için daha az enerji ile küçük bir ağ kullanmak paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Ancak bu ürün, Kumtel b66-s2 siyah ankastre fırın ölçüleri incelendikten sonra satın alınmalıdır. Bu ankastre fırınlar arasında ihtiyaçlarınızı karşılayan teknik ürünler bulunmaktadır. Bu sayede herkes ihtiyacına uygun olan ankastre fırına kolay bir şekilde sahip olabilir. Bu ürünü satın almadan önce ise Trendyol üzerinden Kumtel b66-s2 yorumlar ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.