Kurmay Elt Yayınları More And More 10.sınıf 2'li Set

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kurmay Elt Yayınları More And More 10.sınıf 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurmay Elt More and More 10.Sınıf 2'li Set Student's Book WorkBook

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Set

Dünya küresel bir hal aldıkça dil öğrenimine verilen önem de artar. Okullarda alt sınıflardan itibaren yabancı dil dersleri verilerek öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek amaçlanır. Yabancı dil öğrenimi bilişsel, sosyal ve birçok açıdan kazanımları olan bir alandır. Bu amaçtan yola çıkarak Kurmay Yayın Grubu, yayın hayatına 2002 yılında dil öğretmeyi hedefleyen kitaplar ile adım atarak alana katkı sağlar. Kurmay Elt Yayınları More and More 10.sınıf 2'li set müfredata uygun hazırlanmış içeriği ile İngilizce’yi etkili bir şekilde öğretme amacıyla hazırlanır. Özge Çatıkkaş Güneş tarafından kaleme alınan kitap geliştirici etkinlikler ile öğrencilerin sıkılmadan konuyu anlamalarına yardımcı olur. 165 ve 111 sayfadan oluşan set kaliteli içeriğe sahiptir.

  • 10. sınıf MEB müfredatına uygun
  • 4 dil becerisini geliştirmeye yönelik içerik
  • Birçok öğretici etkinlik

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Set Farkı

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Set Farkı

Ders kitabı niteliği taşıyan eserler, öğreticiliği hedef aldıkları için içerik kalitesi ekstra önemli hale gelir. İngilizce gibi öğrencilerin zorluk yaşadıkları derslerdeki kaynakların içerikleri akademik bir üsluptan ziyade eğlenceli olmalıdır. Kurmay Yayınları More and More dil öğretmeyi vizyon edinirken bunu hedef kitlesi olan yaş grubunun seveceği şekilde yapmaya özen gösterir. İçeriğindeki görseller öğrencinin dikkatini çekerek derse ilgi göstermesini sağlayacak niteliğe sahiptir. Güncellenmiş içeriği ile yeni konularla ve yeni tarzda gençlere hitap ederek öğrenmeyi kolaylaştırır. Yoğun kazanım kavrama etkinlikleri ile konuyu derinlemesine öğretmeyi hedefler. 10. sınıf MEB müfredatı esas alınarak hazırlanan kitap, okul başarısını artıracak nitelikte öğrencilere destek olur. Sıkmayan tarzı ile dil öğrenimi önündeki psikolojik engelleri aşarak etkili gelişim sağlar. Yoğun etkinliklerle destelenen içeriği ile konunun pekişmesine yardımcı olur.

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Yorumları

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Yorumları

Özet konu anlatımları ve her konu ile ilgili yer alan örnekler, konuyu hızlı bir şekilde tekrar etme ve eksiklikleri tamamlama imkanı sunar. Her ünitenin kazanımlarına yönelik hazırlanmış kelime listeleri, İngilizce sözcük dağarcığını geliştirir. Üniteler kelime bilgisi, okuma, dinleme, dilbilgisi, okuma ve yazma, konuşma ve quiz bölümlerinden oluşur. Kurmay Elt Yayınları More and More 10. sınıf 2'li set kullananlar farklı dil becerilerinin gelişimini destekleyen ve sınama imkanı veren içeriği ile etkili sonuçlar alabilirler. Kurmay Elt Yayınları More and More 10.sınıf 2'li set yorumları her ünite için ayrıca hazırlanmış kelime, okuma, dilbilgisi ve dinleme etkinlikleri ile İngilizce öğrenmekten keyif aldıklarını belirtirler. Etkinliklerle öğrencilerden, içerik kalitesi ve konu özetleri ile öğretmenlerden tam not alan kitap İngilizce öğrenenleri ve öğretenleri ortak paydada buluşturur.

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Set Fiyatı

Kurmay Elt Yayınları More And More 10. Sınıf 2'li Set Fiyatı

Eğitim, hayatın her alanında kişiye büyük kazanımlar sunar. Eğitim için harcanan zaman, emek ve para aslında kişinin kendisine yaptığı yatırımdır ve olumlu geri dönüşleri olur. Kurmay Elt Yayınları More and More 10.sınıf 2'li set fiyatı sunduğu eğitim içeriği ile son derece uygundur. Her ayrıntısıyla büyük kazanımlar sunmayı hedefleyen kitap, içerik kalitesi ile öğrencilerden, öğretmenlerden ve çocuklarının gelişimini fark eden velilerden büyük beğeni toplar. Çalışma ve test kitabı niteliğindeki workbook, kazanım pekiştirme etkinlikleri, kelime testleri, dilbilgisi ve genel revizyon testleri ile etkili çalışma stili sunar. Dinleme becerilerini geliştirmek ve öğrenimi pekiştirmek için içeriklerini dijital ortamlarda destekler. Siz de okul ve bireysel dil başarınızı artırmak için Trendyol’dan Kurmay Elt Yayınları More and More 10. sınıf 2'li set satın alabilirsiniz.