Kuru Çiçek Deposu Kuru Çiçek 1.kalite Şoklanmış Dökülmeyen Natural Beyaz Cipso Demeti

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kuru Çiçek Deposu Kuru Çiçek 1.kalite Şoklanmış Dökülmeyen Natural Beyaz Cipso Demeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURU ÇİÇEK DEPOSU Satıcı Ünvanı: ATİLLA PEREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5970148080200001 Vergi Kimlik Numarası: 7280035597
    Bu ürün KURU ÇİÇEK DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * şoklanma işleminden geçen cipsolarımız dökülme yapmaz ve uzun ömürlüdür.* cipsolarımız görseldekinin aynısıdır.1 demet halinde gönderilir.Yaklasık uzunlugu 35-40 cm'dir.*cipsolarımız yaklaşık 45-55 gr arası gelmektedir.* şoklanmış cipsolarımız, gelin buketleri ve dekoratif olarak kullanıldıgında mükemmel sonuclar alınır.* cipsolarımızı aranjmanlarınızdaki çiçeklerle beraber mükkemmel bir bütünlük saglar.* gerçek çiçektir. Şoklanma işleminde sonra uzun ömürlü olması sağlanır ürünlerimiz yapay çiçek değildir.* şoklanma yada renklendirme işleminde sağlıga zararlı herhangi bir kimyasal kullanılmamaktadır.* el boyaması oldugu için ton farkı olabilir.***tüm siparişleriniz 24 saat içerisinde ,tek paket halinde hazırlanıp kargoya verilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kuru Çiçek Deposu Kuru Çiçek 1. Kalite Şoklanmış Dökülmeyen Natural Beyaz Cipso Demeti

Dekorasyon ürünleri arasında sıklıkla tercih edilen kurutulmuş çiçek modelleri eşsiz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Bu modeller genellikle vazo gibi aksesuarlarda kullanılır. Cipso buketi beyaz rengi ile şık bir görünüm sağlar. Özel tekniklerle şoklanan bu kuru çiçekler, herhangi bir şekilde dökülmez ve uzun süre kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Bir demet halinde gönderilir ve 35-40 cm uzunluğundadır. İdeal ebatlarıyla her türlü vazonun içine uyarak dekorasyonunuza zarif bir dokunuş sağlar. Bu ürünlerden faydalanarak dilerseniz vazolarınızı süsleyebilir dilerseniz de gelin çiçeklerini tamamlayabilirsiniz. Çok fonksiyonlu yapısı ile her müşteri profiline hitap eder. Dökülme yapmayan tasarımı ile uzun ömürlü kullanım sağlayan buket ile yaşam alanınıza dekoratif bir detay katabilirsiniz. Dilerseniz ürünü sevdiklerinize hediye etmek için de satın alabilirsiniz.

  • Şoklanmış dökülmeyen yapı
  • Dökülmeyen yapı
  • Kaliteli kullanım

Dekoratif Görünümlü Kuru Çiçek Deposu Kuru Beyaz Çiçek

Dekoratif Görünümlü Kuru Çiçek Deposu Kuru Beyaz Çiçek

Kurutulmuş çiçek modelleri dekorasyonunuza katkıda bulunan aksesuarlar arasında yer alır. Aynı zamanda çok fonksiyonlu yapıya sahip olarak gelin buketlerinde de sıklıkla kullanılır. Kuru Çiçek Deposu kuru çiçek 1.kalite şoklanmış dökülmeyen natural beyaz cipso demeti buket halinde satışa sunulur. İdeal boyutu ile vazolarınızın eşsiz bir şekilde süslenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda beyaz rengi ile saf ve temiz bir görünüm imkanı sunar. Bu yapısından faydalanarak mobilyalarınız ile tam uyum elde edebilirsiniz. Gerçek yapıya sahip olan bu ürün herhangi bir şekilde solmaz ve dökülme yapmaz. Bu sayede kullanım kalitenizi yüksek oranda artırır. Her türden dekorasyonu modern bir detayla tamamlamayı başarır. Siz de yaşam alanınızda dekoratif bir görünüm elde edebilmek istiyorsanız ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede ortamlarınızın ferahlamasınızı ve şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kuru Çiçek Deposu 1.Kalite Beyaz Cipso Demeti Yorumları

Kuru Çiçek Deposu 1.Kalite Beyaz Cipso Demeti Yorumları

Ev ortamlarında dekoratif bir görünüm elde edebilmek için kullanılan cipso demeti çeşitlerinin dökülmemesi kullanım konforu açısından oldukça önemlidir. Beyaz renkli çiçek özel şoklama teknikleriyle üretilerek dökülmeyen bir özellik gösterir. Bununla birlikte 1.kalitede üretilerek uzun süre formunu korur. Renklendirme ve şoklama esnasında herhangi bir kimyasal malzeme kullanılmadığından insan sağlığını tehdit etmez. Tamamen el işçiliği ile boyanan buket uzun süre rengini ve biçimi korur. Her renk ve her model vazo ile kullanılabilir özelliğe sahiptir. Bu özelliği ile her zevkten müşteriye hitap etmeyi başarır. Modern, minimal, country ya da eklektik dekorasyon stiline hem sade hem de şık bir detay kazandırır. Siz de dökülmeyen yapıya sahip olan bir çiçek demeti satın almak istiyorsanız kaliteli cipso buketini tercih edebilir ve uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

Kuru Çiçek Deposu Dökülmeyen Beyaz Cipso Demeti Fiyatı

Kuru Çiçek Deposu Dökülmeyen Beyaz Cipso Demeti Fiyatı

Çiçek demeti çeşitleri ev ve ofis gibi alanlarda dekorasyona katkıda bulunan bu modeller alanlarınızın zarif bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda gelin buketlerine de farklı bir tarz katarak eşsiz bir tarz sunar. Dökülmeyen ve solmayan yapısı ile uzun süre saklanabilir ve anılarınızın canlı kalmasına yardımcı olur. Trendyol sayesinde Kuru Çiçek Deposu kuru çiçek 1.kalite şoklanmış dökülmeyen natural beyaz cipso demeti fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilmek için Kuru Çiçek Deposu kuru çiçek 1.kalite şoklanmış dökülmeyen natural beyaz cipso demeti yorumlarını okuyabilirsiniz. Müşteri yorum ve değerlendirmelerine göz atarak ürünün kalitesi, kullanım ömrü, rengi, boyutu, dokusu ve performansı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Böylelikle satın alma kararını verebilir ve hızlıca satın alabilirsiniz.