Mehmet Efendi Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 6 gram

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 6 gram

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Klasik Türk kahvesi lezzeti sunan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi ile her fincanda aynı yoğunluğu ve tadı kolayca elde edersiniz. Kurukahveci Mehmet Efendi 100 gr. yüksek kalitedeki Arabica türü kahve çekirdeklerinden elde edilen geleneksel Türk kahvesidir. Özel koruyucu paketi ile ilk günkü tazeliğini ve aromasını korur. İşletme Kayıt No TR-34-K-004732 Kullanım Önerileri İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyunuz. Her fincan için iki çay kaşığı kahve, arzu ederseniz şeker ilave ediniz. Kısık ateşte kahveyi karıştırınız. Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara pay ediniz. Kalan kahveyi bir taşım daha pişiriniz ve fincanlara boşaltınız. Net Miktar (g/ml) 100 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Öğütülmüş Kahve. Alerjen Uyarısı Alerjen İçermemektedir. Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz Türk Kahvesinin Faydaları İçerdiği kafein sayesinde sinir sistemini etkileyen Türk Kahvesi adrenalin hormonu salgılatarak kalp ve dolaşım sistemini uyarıp metabolizma ve vücudun yağ yakmasını hızlandırır. Bu özelliği ile spordan önce içildiğinde daha fazla yağ yakmayı sağlar.
  • Düzenli içilmesi durumunda içerdiği antioksidan sayesinde kalbi korur. Kalp damarlarındaki hücreleri onararak kalp rahatsızlığına yakalanma riskini en aza indirir.
  • Stres ve depresyon problemlerine karşı iyi gelir.
  • Zihinsel aktivitelerinizi güçlendirir ve uyanık kalmanıza yardımcı olur.
  • Ağrı kesicilerin etkisini artırarak baş ağrılarını gidermeye yardımcı olur.
  • Kansere yakalanma riskini düşürür.
  • Önemli Bilgilendirme! * Ürün bilgileri ve görselleri üreticiler ve/veya internetten elde edilmektedir. ** Ürünlere ait teknik detaylar için markaya ait web sayfasından ürün özelliklerini incelemeniz önerilmektedir. *** Ürünlerimizin tümü marka garantilidir. **** Bu sitede yer alan markalar ve logolar marka ve logo sahiplerinin hakları çerçevesinde referans gösterilmek amacı ile kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver