1
Mizah Karikatür kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kurukafa The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook

87,30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
117,81 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
165,76 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
165,76 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kurukafa The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook Barney Stinson, Matt Kuhn / Kurukafa Basım Yılı: 2020
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 176
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 14 x 21,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 6059479325
  • Yazar: Barney Stinson, Matt Kuhn
  • "The Playbook: Oyunun El Kitabı'nda çıtır tavlama konusunda akla gelen her türlü oyunu bulabilirsiniz. Bir oyun kurucu olarak kitapta ateşli çıtırları tavlamak ve kümese atmak için uyguladığım ve uygulamayı düşündüğüm oyunları anlatıyorum. Deneyimlerimden süzülerek oluşturduğum bu bilgi hazinesini her türlü yaratıcı fikri bulabileceğiniz ve her an başvurabileceğiniz bir el kitabı olarak yeniden düzenledim. Hayatın daha eğlenceli olması ümidiyle bu el kitabını kamunun kullanımına sunuyorum. Bu iyiliğimi de unutmayın!" Barney Stinson Oyun Gurusu "The Playbook: Oyunun El Kitabı'nı okumadan önce tam bir ümitsiz vakaydım. Şimdi tek bir sorunum var: Bir çıtırı kümese attığımda önceki geceden kalan hala uyumakta olan çıtıra temiz bir hava alması için parkın yolunu göstermek! Sorun şu ki evin yakınında park yok! Teşekkürler Barney." Abidin Türkiye'den Usta'ya selam gönderen kanka "The Playbook: Oyunun El Kitabı (Çıtırlar İçin) niçin hazırlamadığını merak ediyordum. Bir erkeği baştan çıkarmak için yeterli olan iki şeyi buldum sonunda... Teşekkürler Barney. Aradığımı varsay..." Pretty Bigboobs Barney'e yakından teşekkür etmek isteyen çıtır "Monica ile sürekli Oval Ofis oyunu oynamak ne kadar sıkıcıymış The Playbook: Oyunun El Kitabı'nı okuyunca anladım. Teşekkürler Barney." Başkan Bill Clinton Oyunlarda değil ama oyunda ustalaşan kanka Unutmayın bu oyunları oynayan her kanka "Kanka Kuralları"na uymakla mükelleftir. Bu nedenle her kanka The Bro Code: Kanka Kuralları kitabını okumak ve gerekli durumlarda başvurmak için saklamak zorundadır. Unutmayın "Kuralı bilmemek mazeret sayılmaz."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kurukafa The Playbook: Oyunun El Kitabı

The Playbook Oyunun El Kitabı, 2005 yılında başlayıp 9 yıl süren ve tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan How I Met Your Mother dizisinin önemli bir karakteri olan Barney Stinson'ın eğlenceli taktiklerini içerir. Dizide geçen ve çok sevilen oyunlara ek olarak kitaba özel olarak kaleme alınmış benzersiz oyunlar da mevcuttur. Karakterlerle ilgili keyifli sahneleri ve dostluklarının güzelliğini gösteren repliklerle sizi dizinin sevilen anlarına götürür. Barney karakterinin tecrübelerinin yanı sıra, tavlama teknikleri hakkındaki birbirinden yaratıcı fikirlerini de içerir. How I Met Your Mother dizisinde The Playbook Barney Stinson tarafından geliştirilen ve birçok farklı tavlama taktiği içeren eğlenceli bir kitaptır.

  • Esprili dille açıklanan taktikler
  • Fenomen replikler
  • Kaliteli basım

The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook İçeriği

The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook İçeriği

Kurukafa The Playbook Oyunun El Kitabı dizinin yapımcısı Matt Kuhn tarafından dizideki el kitabından ve karakterlerden ilham alınarak oluşturulan bir üründür. Bu keyifli kitapta efsane dizinin önemli karakterlerinden biri olan Barney Stinson’ın ağzından yaratıcı tavsiyeler yer alır. Fenomen karakter Barney Stinson tarafından geliştirilen ve beğenilen kişiyi tavlamaya yarayan yetmiş beşten fazla tavlama tekniği içerir. The Lorenzo Von Matterhorn ve The Time Travellers gibi dizideki önemli oyunların ayrıntılarını sunar. Bu kitapta taktikleri uygulamadan önce bilmeniz gereken önemli kurallara da ulaşabilirsiniz. Kurallar yakın erkek arkadaşlarla dostluğun önemini vurgulaması ile ön plana çıkar. Diziyi popüler hale getiren Barney karakterinin en önemli repliklerinin yanı sıra dizide geçen sahnelere atıfta bulunan şakalar da How I Met Your Mother The Playbook Kitap içeriğinde yer alır.

Kurukafa The Playbook Oyunun El Kitabı Yorumları

Kurukafa The Playbook Oyunun El Kitabı Yorumları

How I Met Your Mother, 2014 yılında sona ermiş olsa da efsane dizi hala izlenen ve çok sevilen yapımlar arasındadır. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Barney Stinson, The Playbook Kitap içeriğindeki tavlama taktikleriyle tanınır. Bu eğlenceli taktiklere ve dizinin keyifli anlarını yeniden yaşatan repliklere ulaşmak için The Playbook satın alabilirsiniz. The Playbook, How I Met Your Mother dizisinde geçen ve Barney Stinson karakterinin tavlama oyunlarıyla dolu olan bir kitaptır. Sevilen dizinin fenomen ürünü The Playbook kitap yorumları genel olarak olumlu görüşlerle doldudur. The Playbook Oyunun El Kitabı Barney Stinson Matt Kuhn tarafından kaleme alınan bir eserdir. Kitap, içeriğindeki eğlenceli tavlama taktikleriyle Barney Stinson’ın tecrübelerinden faydalanmanıza imkan tanır. Bu kitap tüm dizi ve özellikle Barney karakteri hakkında bilgi edinmenize yardımcı olur.

The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook Fiyatları

The Playbook: Oyunun El Kitabı The Playbook Fiyatları

Dizinin yapımcısı tarafından kaleme alınan kitap, esprili bir dille yazıldığından dizi hayranlarına keyifli anlar yaşatır. Televizyon tarihinin sevilen karakterlerinden biri olan Barney Stinson, kadınları tavlama başarısıyla tanınır. Söz konusu tavlama olunca sınırları zorlayan Barney karakterinin ilişki konusundaki deneyimlerini ve yakın erkek arkadaşlarıyla ilgili kurallarını The Playbook Türkçe kitabında okuyabilirsiniz. Ayrıca dizinin sevilen bölümlerini ve diğer karakterlerin eğlenceli anlarını içeren bu kitap, 75’ten fazla tavlama taktiğini sizlere sunar. The Ted Mosby ve The Scuba Diver gibi dizinin ikonik oyunları haricinde kitabı satın alan kişiler için özel olarak yazılmış oyunlar da bulunur. 176 sayfadan oluşan Playbook El Kitabı, kaliteli basımı ve estetik sayfa düzeni ile beğeni toplar. The Playbook Oyunun El Kitabı okumak için bu ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.